J'aime la France

Är precis hemkommen från en trevlig middag med "gamlingar". Det är mina föräldrar och deras kompisar jag pratar om. Deras son som är.. arton eller något var ju där också.
De har en hund som heter Yatzy som är min pudding! Älskar verkligen den hunden. Gammal är hon också. Vi gick ut på en snabb liten promenad och ser då min klasskompis 1 år äldre bror som bär på en cola flaska med "vatten" och i gathörnet står tre tjejer med cola flaska, också dom fyllda med "vatten".
En av tjejerna stod och spydde medans den ena höll i håret och den andra sa "Stoppa fingrarna i halsen!" och "Det är lugnt, jag har tugummi!". Alltså egentligen, vad fan händer? Jag är inte emot att dricka (i alla fall inte om man gör det med måttliga mängder) eller att festa men vafan liksom, när man är femton? Det är väl lite tidigt ändå!
Väldigt "moget".

Sedan kollade vi på bilder från Frankrike också och det var lockande! Så himla söta små byar och, alltså det är bara underbart!!



Jag är som sagt hemma nu och siter framför min kära tv. Har börjat kolla på Catwoman så det blir väl några timmars tv-tittande.
Har ju inte hunnit plugga någonting idag, eller hunnit och hunnit.. jag har inte orkat! Så i morgon ska jag försöka gå upp runt nio och hinna med att göra bokrecension och öva inför svenska provet!
PUSSAR&KRAMAR


Kommentarer
Postat av: Anonym

Godnatt! :)

2009-10-18 @ 00:51:58
URL: http://kanskeenblogg.blogg.se/
Postat av: Elin magnusson

fyy vad fult, var du ute själv lr va nån annan med?

2009-10-18 @ 11:35:40
URL: http://elingoes.blogg.se/
Postat av: ☆ Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee

Frankrike är fint! Har franska kusiner.

2009-10-18 @ 14:29:46
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Elin magnusson

det där med att dom stod å drack:P

2009-10-18 @ 19:34:52
URL: http://elingoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0