Outfit and more


Hej hopp!
Nu har jag kommit hem från en lång skoldag som egentligen inte var så speciellt lång. Eller den var lång men den gick fort. Sista lektionen var roligast :) Då var jag på bäst humör också. Har varit på lite sisådärhumör ända sedan första lektionen, några vet varför.
Men dagen har rullat på bra ändå och nu är jag hemma, sköönt. Jag hade tänkt att sätta mig och göra lite läxor, plugga lite i matteboken och senare kanske även skriva lite på mitt SO-arbete. Onsdagar = Pluggdagar.

Nu har jag suttit och knepat ihop ett nytt litet collage med kläder :) Ovan ser ni dagens outfit också. Tröjan är från gina.


Nu ska jag sätta bort datorn en meter eller något så att inte fingrarna dras hit och ska jag plugga för fulla muggar. Om jag blir klar snart så ska jag nog se gossip girl.
IKVÄLL ÄR DET GREYS ANATOMY!!!!!! JAAAAAAAAAAAA!!!

PUSSOCHKRAM!


Klantaarrrscheel

Och hej igen :)
Idag har jag varit lite klantig. Jag har låst ute mig själv, glömt skolsaker hemma och fått skoskav. Typiskt mig känns det som. Egentligen har jag väl lite att skriva om men jag gjorde det här till ett kort inlägg, eller ska göra. Resten av inlägget blir kort. I morgon ska jag nämligen redovisa min fördjupningsuppgift i NO så jag måste läsa igenom den och se hur jag ska förklara det.. Varför ska det alltid bli så himla mycket svårare att förklara sina uppgifter än att skriva ner dom? Hm..
Engelska prov blir det i morgon också. Jag känner inte att jag behöver öva så mycket. I engelska brukar jag bara låta det vara liksom, go with the flow typ. Det brukar ju gå ganska bra ;) Men för säkerhetens skull ska jag läsa igenom mina anteckningar. Jag orkade inte kolla på Andra Avenyn heller idag.
Men jag ska kolla på gossip girl, hihi.

Hoppas ni har haft en bra dag och inte blev alltför uttråkade av mitt inlägg, lämna en spydig kommentar i så fall ;) PUSS OCH KRAM


Namnhalsbands tävling!

Hej alla goa och glada.
Nu tänkte jag informera er om att jag är med och tävlar på Fokis blogg om ett namnhalsband från Betties Galleria!


Om ni går in på Fokis blogg kan ni också vara med och tävla! Hur snygga är dom inte? :D Jag tävlar om ett guldpläterat halsband :) SÅ FINA! Det är nästan lite wannabe Carrie från SATC ;)
PUSS OCH KRAM

Skolan

Hej goingar!
Jag sitter i skolan, bredvid Elsa och Oskar :) Oskar och jag försöker samarbeta lite med SO:n.. Går kanske inte sådär jättebra. Det finns typ ingen fakta om Christofer Columbus! Det finns typ massor av fakta om transor men ingen fakta om Columbus, mystiskt?

Jag tänkte bara ge er en liten snabb uppdatering om vad jag gör i alla fall. Förresten, skorna har gett mig skavsår!! Och idag är det syslöjd, hoppas jag blir klar med min klänning! Jag glömde min sypåse hemma.. igen.
Elsa är jättetråkig! Vi har supercoola datorer här i skolan och hon vill inte ta kort med webben! TRÖK!
Nu ska jag jobba!
PUSS

Dr Martens

Hej. Hur är läget såhär sent? Eller sent och sent.. jo det är ganska sent om man ska upp vid tio i sju i morgon. Jag vet, tio i sju? Varför just tio i? Jo för jag behöver lite tid att vakna och orka gå upp och det gör jag till ungefär sju, eller fem över.

Nu har min far kommit hem! :) Han hade med sig presenter ;) Hihihihihi. Igår ringde han och frågade om jag önskade mig någonting och ni ser kängorna i headern? Såna ville jag ha. Det han kom hem med var ett par ascoola Dr Martens. Jag har aldrig hört talas om det märket men snygga var dom! Ni kan se massor av olika skor av Dr Martens här! Det är fraktfritt! ;) Jag tycker att dom rosa och de svarta med lila blommor är snyggast!
Men så ser inte mina ut! Nej nej, dom ser ut såhär!



RAWHETA!

Nu ska jag kika på episode 2 av Gossip girl!! Sen blir det till att sovaaaa! MYS :)
PUSSOCHKRAM!


Tonight is gonna be a good night

Hejsan svejsan!
Sitter och lyssnar på Milow. Någon låt som heter You don´t know, den är ganska bra :)
Ikväll är det dans! Jag tror dock att jag bara ska dansa dancehallen för jag orkar inte dansa så sent. Kan ju behöva plugga också. Så himla jobbigt att den är så sen! Jag som lovade mig själv förra terminen att jag inte skulle dansa sent på måndagar. Fast nu gör jag det ändå. Så får det nog bli ikväll med.

Vad gör ni annars? Jag väntar tills pappa kommer hem :) Fick ett spännande sms och han sa att jag skulle vara vaken när han kommer! Vad kan detta betyda? ;)
Nu ska jag nog släcka ner datorn, se om det finns något att plugga nu. Sen blir det till att byta om och kanske slappa lite vid tv:n innan jag drar.
PUSSOCHKRAM!

090927

Hejsan Svejsan! Hur är läget hos er? :)
Jag har precis ätit lite gröt och leverpastejsmacka, mumsigt. Äppelkakan blev supermumsig! När jag kom hem från dansen så kände man hur det riktigt luktade kaka i hela huset, så mysigt!

Sitter och kikar runt på massa nätaffärer. Typ H&M, ginatricot och såå. Jag har letat som en galning efter en ursnygg björn borg väska jag har sett på Kårlins. Den är så himla fin! Den är väldigt stor, ljusbrun och med ett mörkbrunt ansikte, och ansiktet är Björn borg i sina yngre dagar. DEN ÄR VACKER! Men den är lite dyr så inte direkt något impulsköp, nej. Men jag önskar mig den i julklapp! Nu längtar jag väldigt mycket till jul kan jag säga.

Jag försökte rita hur den ser ut.. Blev inte som jag tänkt mig.. Men ni fattar lite va?

I morgon kommer min far hem från london också och då har jag bett honom fixa kängor till mig :) Såna jag har i headern. Sen får vi ju se om han uppfattade det på rätt sätt..

Lite snygga outfits kommer här:

Mary Kate är så snygg! LOVE HER CLOTHES!

Nu har jag varit så seg så ensam mamma är slut och mamma har kommit in och roffat åt sig tv:n. Dags för mig att bege mig upp tilll den lilla tv:n :) Orkar inte se det hon kollar på.
KISSKISSKISS!


Applepie


Heej gosingar!
Sitter och kollar på Another cinderella Story med Immis. Vi orkade inte gå på marknaden så vi åt lite lunch på Oves och gick hem till mig sen.
Våra planer nu är att baka äppelkaka! Mumsigt :) Mamma är och köper smör eller nåt så vi ska bara vänta tills hon kommer hem. Vad hittar ni på idag?
KRAM!


Update

GODMORGON PEOPLE!
Igår var en väldigt trevlig kväll. Jag vet inte om jag berättade det här men jag var på kräftskiva hos Isabelle. Fast jag gillar ju inte kräftor så jag åt hamburgare!
Vi myste framför tv:n också, vi såg Harry Potter, den senaste. Och så kollade vi på Twilight! Jag tror vi kom hem vid.. två.
Vi fick prova Bellas magtränare också. Det var nåt nytt! Lite läskigt i början när det började dunka och göra lite ont i magen. Men sen vänjer man sig.
Nu är jag jättehungrig så jag ska nog gå och ta lite frukost snart. Imma och jag kanske ska hitta på något idag.. eller inte. Vi får se! Det är ju träning idag också.
Nu ska jag gå!
PUSSOCHKRAM!

New Dress


Fake?

Hej igen!
Jag har roffat åt mig godiset nu!
Men det var inte det jag skulle säga. Vi kikade precis in på Kissies blogg, någon måste ju försörja henne? Då såg vi den här fina bilden:


Att hon har fått mejl från slitz. Jo vissa kanske går på det men kolla in typsnittet. Det är ju inte alls samma som dom andra x) Du missade visst lite där Kissie ;)
KRAM!

Candy girls

Heej!
Nu sitter jag hemma hos Immis. Jag har köpt godis som hon äter upp nu.. Vi sitter och väntar på Linnea och Elsa som är hos Elsa och ska äta innan dom kommer, segisar!
Vi har strosat runt här nere på marknade i en timme eller nåt men det var inte så roligt så nu är jag här.

Jag har shoppat. Ojdå! Hur gick det där att inte shoppa på hela september? Inte så bra.. men jag har faktiskt hållt mig i en månad för jag började i augusti!
Ni får se vad senare :)
Nu ska jag slappa i Immas säng!
KISSKISSKISS!

Höstmarknad

Godmorgon!
Hur är läget? Jag har det bra jag vaknade för en timme sen och har duschat, ätit frukost och snackat med Elsa. Vi ska nämligen på höstmarknaden som är här i "byn" idag. Mycket trevligt. Kanske blir lite bilder!'
Som ni ser så har jag en ny header. Hoppas ni gillar den :)
Jag orkar egentligen inte lägga in ett långt och saftigt inlägg så det blir bara ett kort!

PUSSPUSS!

Outfiiiiiiit

Hej goingar!
Sitter och myser i soffan och kollar på tv.
Det enda jag har gjort idag efter skolan är att köpa sten och en växt till min fisk. Pluggat lite har jag också gjort. Annars är det ganska blankt. Tänkte ta igen lite från träningen när jag var sjuk men är tvungen att vara klar med lite saker till i morgon så jag tar det nästa vecka.
En rejäl städning skulle ju behövas göra i mitt rum också. Det kanske jag hinner med nu innan idol börjar. Ni missar inte det väl? Tv4 klockan 20.00!

Var det längesen jag lade upp en outfit? Jag vet inte.. Det kanske var nån dag sen eller nån vecka sen. Hur som helst får ni dagens idag!


Idag fick det bli myströjan från ginatricot, leggingens är från H&M, ett svart linne från ginatricot, jackan från pimkie, halsduken från min syster och väskan från ginatricot.

Ja jag tror faktiskt att jag ska springa ner till mitt rum och städa! Jag kan inte göra läxorna heller för jag behöver hjälp av pappa.
PUSSPUSS!


THIS is me

Heej goingar!
Sitter och myser i min nya tröja uppe i mamma och pappas säng samtidigt som jag kollar på gamla avsnitt av Greys Anatomy. Älskar det programmet. Det där lät väldigt entusiastiskt..
Min mor och jag åkte på en liten shoppingrunda! Jag tog mina klackisar för att se hur det kändes att gå i dom. Kalla mig amatör men sneakers är min grej! Usch vad ont det gjorde! Jag förstår inte hur folk kan dansa i klackskor? :O
Precis när jag och mamma kom hem också så kom vi på att vi skulle ha köpt ett lås till mitt skåp. En av anledningarna till att vi åkte till allum, men kom hem utan. Men två saker jag kom hem med var en superfin ring från ginatricot och en stickad tröja från gina. LOVE THEM! Min syster har en likadan ring fast i äkta silver som hon fick i student, min är lite mer.. fejk.



Ojj haha nu märkte jag att jag har suttit med det här inlägget ända sedan Greys började ^^
Nu börjar det ett till avsnitt och eftersom jag har sovmorgon i morgon ska jag titta på det också! I alla fall halva!
Puss på er!


Love the scarf!

Hej igen!
Ojj så snabbt jag var tillbaka! Men jag såg just den här härligheten!


Bild lånad från Kenza

Hennes halsduk är UNDERBAR! I LOVE IT! Jag vill också ha en sån riktigt stor och lång! Min går ju bara precis ovanför bröstet och den ser så ensam ut när det inte hänger ner något! Jag ska nog försöka hitta någon liknande eller kanske den här!

Ser ni ringarna på hennes händer också! Jag har typ inga ringar så det kommer jag satsa på i smyckesväg! Hur snyggt som helst att ha 3-4 stycken på handen! LOVE IT TOO!
NU? PLUGG!!!!!
Puss


090923

Heej kompisar!
Hur är läget med er? Jag sitter i köket här hemma och fryser rumpan av mig! Eller nej, men mina fingrar fryser som attans! Jag kom hem för 2 timmar sen ungefär och kände bara hur trött jag blev så det blev rikting till soffan direkt! Men jag ska försöka plugga lite nu, eller jag ska plugga nu! Jag ska försöka få mamma att åka till allum med mig. Jag ska köpa överstrykningspennor! Det var något mer jag tänkte på.. men det är bara väck nu! Jag kan ju kolla på skor och lite kläder också! Har faktiskt inte shoppat, eller nej, jag har inte ens kollat på kläder sen augusti! Man blir nästan lite galen.. det märker man på mig och Elsa på lektionerna!

I morgon har jag sovmorgon! LYX TYP! Nej inte riktigt men lite skönt är det. Jag har vaknat upp den här veckan och bara känt: Neh, nu lägger jag mig bara ner, mitt på golvet. Jag orkar inte duscha! Men jag lägger mig så sent! Shame on me. Får börja lägga mig senast halv elva typ! Eller elva..

Ny header kommer snart också! Jag vet jag vet, en ny header? IGEN?! Ja, igen! Jag tycker det är så kul att ändra och så :) Men den är inte ens påbörjad än så det tar nog ett tag! Förhoppningsvis kommer jag få massa kuliga saker på skallen som hamnar på bloggen!
Ni får ha tålamod och se!
PUSSOCHKRAM!

TÄVLING HOS FOKI!

Heej!
Jag är med och tävlar om typ årets snyggaste armband hos Foki. Tävlingen sponsras av Cocoo!


HUR SNYGGT ÄR INTE DET HÄR LIKSOM! :D
PUSS!

I suck on this!

FÖRLÅT FÖR SÄMST UPPDATERING! MEN IDAG HAR JAG HAFT FULLT UPP OCH JAG ORKAR INTE GÖRA ETT NU, LÄGGDAGS NI VET! MEN JAG SKRIVER EN SNABB UPDATE! OCH DETTA INLÄGG HAR TAGIT MIG 23 SEKUNDER ÄN SÅ LÄNGE!
SOV GOTT! 28 nu..

Crash

Hej.
Sitter här i källaren och hostar, att denna himla hostan inte vill försvinna! Jag ska lägga in mer inlägg men idag har jag inte haft tid, har tränat och nu när jag kom hem behövde jag skriva ut saker till SO:n och så orkade jag helt enkelt inte.. Shame on me!

Jag tänkte visa er en fin bild på mitt ex, min förra mobil. Detta hände precis när jag satte mig i bilen och smällde igen dörren och skulle åka till konfalägret. Lyckat Moa, lyckat.


Smidigt, jag vet!
Nu blev klockan väldigt snabb så det är dags för sängen! Vi höres i morgon, om jag hinner innan konfan!
PUSSOCHKRAM!

Skolisch

Hello!
Sitter i skolan nu med Bostongorka, Viktor och Linnea. Vi försöker lösa en uppgift i NO:n, en fördjupningsuppgift. Det går inte så bra. Vi ska lyfta stenar och göra en stenmur på en öde ö.. Så jag har inte tid att sitta här nu, måste plugga!
Efter skolan hinner jag nog lägga in ett inlägg med lite bilder från konfan!
Puss och kram

LOVE IT!

Heej!
Jag tänkte bara säga att jag är hemma och jag lever trots att vi blev väckta av kastruller igår! Det var jättekul faktiskt, nog bara jag som tyckte det..
JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA HELG! Men det orkar jag inte skriva om nu! Jag ska kolla in facebook lite och sen mys i soffan! Fick reda på efter träningen idag! Typ tre timmar sen att vi ska ha fonetikprov i morgon! JAMEN TACK FÖR ATT MAN FÅR REDA PÅ DET! Men jag ska se lite om jag hinner printa in något i skallen, får skälla lite på fröken i morgon!
PussPussPuss

Packabag

Hello!
Nu håller jag på att packa, försöker få ner allt i en väska, jag tror det går ganska bra! Idag efter oxeledsslingan fick jag en rejäl huvudvärk som sitter i så jag hoppas den försvinner, men jag är glad för jag sprang cirka tre minuter snabbare den här gången!
Jag ska hinna med en dusch innan vi drar också! Det suger att man inte får ta med ipod.. Det är just vid såna här tillfällen som jag kan tycka det är skönt att bara ha lite musik i öronen när man inte gör nåt typ, men nej nej! Inga elektronikprylar fick man ha med sej!
Nu måste jag kila!
PUSSPUSS!

It´s just a mess.

Åh hej.
Lite uppdatering. Jag har svenska och SO att göra, det ska vara klart i morgon! Jag har svenska lektion i morgon så jag hoppas jag hinner klart med det då! SO.. inte lika bra där. Får jobba över helgen, suck. Har fortfarande två sidor kvar i matteboken, iof kan jag välja vilka uppgifter jag vill göra så det gör jag på matten i morgon.
Imorgon blir det stressigt känner jag redan nu.
Jag har för det första, knappt övat något till franska provet. Jag hoppas på det bästa antagligen. Innan franskan ska vi cykla till jävla oxeled och springa oxeledsslingan. Sen tillbaka till skolan och franska. Något stressigt! Sen blir det kuta hem, tror jag får äta något hemma, hinner inte äta i skolan. Packa, försöka städa upp lite i mitt rum och om det blir tid över, plugga så jag slipper ta med mig. Jag ska försöka hinna med ett litet inlägg också så ni inte saknar mig.. hehe som om det skulle hända.. Sen blir det kuta till bussen och åka till konfan.
Alltså jag vill inte börja stressa! Jag kommer nog inte börja stressa för jag är inte sån. Jag kan inte riktigt stressa. Men när jag går igenom allt jag ska göra så känns det som om mitt huvud är ett enda kaos! Och eftersom jag inte kan stressa, så kan jag få låga betyg! OCH DET VILL JAG INTE HA! Mycket att tänka på..
Men jag har tänkt alldeles för mycket redan ikväll så nu ska jag slappna av med boken Män so,m hatar kvinnor i min sköna säng.

Jag kom också på en sak efter träningen idag! Jag ska börja samla på converse. Alltså jag älskar converse, det skönaste för fötterna typ. Så jag ska börja önska mig i födelsedagspresent och julklapp. Jag är liksom inte klackskotjejen, utan sneakerstjejen så min skohylla ska fyllas med converse! Synd att dom är lite dyra..


KISSKISSKISS!!

Shake your pom pom

Hej kompisar!
Skolfotot gick bra, jag hoppas bara att det ser bra ut också! Nu ska jag börja packa lite saker och byta om, träning om en timme!
Jag har tre saker som jag behöver göra i läxa, SO, svenska och matte. Jag har hela två sidor kvar i matten och i svenskan har jag minst en text kvar! I SO:n behöver jag göra uppgifter också. Känns som att vi har haft mycket den här veckan. Det var mycket som man skulle göra på bara en vecka.

Imorgon ska jag på läger med min konfa! JAG LÄNGTAR! Det ska bli grymt roligt! Vi ska till solviken. Hoppas att det kommer bli riktigt kul! Det vore ju konstigt om jag skulle önska att det blev tråkigt..
Nu ska jag packa!
See ya!
KISSKISS!

Clothing problems!

Jaha.. Nu fick jag lite problem med min outfit.. skolfoto idag och jag tvekar på vad jag ska ha på mig..

Gossip Girl


Heej!
Vet ni vad jag gör? Förutom att skumläsa min text om boken Pojken som kallades Det så kollar jag på nya säsongen av Gossip Girl!! Jag såg på bloggen Sagoglans att det fanns en sida som man kan kolla på program! Så jag är inte på sovhumör nu, så jag lär sitta späckad framför min kära dator i cirka en timme nu.. oj oj, inte bra! Kanske en halvtimme i alla fall!

KISSKISSKISS!!

THIS is my outfit today

Heey!
Ni fick ju ett inlägg i morse av mig för jag fick sån tid över! Helt otroligt. Jag vaknade vid halv sju och duschade typ till kvart i, tio i. Sen klädde jag på mig, gick in på datorn och skrev ut en sak och la in ett inlägg sen åt jag frukost och borstade tänder och så! Sen bytte jag outfit! Allt gick så himla segt i morse, slowmotion typ! Men sen kom jag i och för sig typ.. fem i åtta till skolan! Men jag har haft en stressfri morgon! TOPPENSKÖNT!
Skolan idag gick bra, lektionerna var roliga och jag fick hyfsat mycket gjort. Engelska glostestet - alla rätt.. Svenska förhöret - vet inte än men det gick inte lika bra.. Det var dock ganska kort med få frågor fast tre eller fyra av dom kunde jag inte.. Suck.
Men som det står i min fina rosa rubrik så hann jag med ett klädbyte! Så det här är vad jag hade på mig idag! Elsa hade skjorta :)

Klänningen är lånad av min kompis Bella. Det andra vet ni ju vart jag har köpt :)

Nu sitter jag och kikar på IDOL! Men jag behöver egentligen öva på mitt bokprat en det ska jag göra efter! Jag hoppas att det går bra i morgon så att jag inte bara babblar och säger Ehh... hela tiden!
Nu vill jag inte missa mer! I morgon är det skolfoto också!
KISSKISSKISS!!!



Dagens outfit


Med den lilla handduken på huvudet ;)

Kavaj - Systers (hoppas hon inte ser det här!)
Tunika - Ginatricot
Leggings - H&M

KISSKISSKISS!!


Höstens Jag-Vill-Ha-Outfit


Plugg...

Hellooo.
Sitter i soffan i gästrummet och tittar på idol! Peter Jihde har ju hittat sin försvunna lillebror ;) Vad roligt för honom.
I nästa paus ska jag börja leta fakta inför mitt bokprat eftersom jag glömde att jag skulle ha det den här veckan så jag är stressad! På torsdag ska jag berätta om en bok inför hela klassen.. Får se hur det går! Hoppas jag får mvg!
I morgon blir det plugg hela eftermiddagen! Läxor, läxor, läxor.. Kul va?

Men nu? Fortsättning på IDOL och sen Andra avenyn!
Kisskisskiss!


Freeeee clotheeees

HELLO!
Om ni trycker på den fina bilden här nedanför och blir medlem på Gratis kläder så samlar ni poäng och när ni samlat tillräckligt får ni ett presentkort på valfri klädaffär! Gratis kläder liksom! Tryck nu! :)



 


Medans vi ändå håller på så kan ni ju bli medlemmar på gratismakeup också! Bara att klicka på bilden! Det är samma sak där som på gratiskläder





KISSKISSKISS!


I WANT, I WANT, I WANT!

Godkväll kära läsare!
Sitter i min superduper mysiga morgonrock från IKEA. Stor, jättestor är den, med coola knappar! Träningen, duschen och lite övning inför svenska förhöret är avklarat! Nu var det det här inlägget dårå som var kvar. I´ts about clothes! Ofcourse. Fick ju hem nyta H&M katalogen och ojj vad mycket fint det är som jag. vill. ha.
Let the pictures speak

<3<3<3<3<3

Om det nu vore så att jag hade vunnit på lotte och skulle köpa allt detta så skulle det kosta 2491 kr.. Utan den där urläckra fuskpälsjackan skulle det bli lite billigare, eller det ser billigare ut 1992 kr. Det var inte så värst billigt.. Ni ser dom små hjärtanen som är bredvid eller under vissa bilder, eller? Det är det som jag verkligen vill ha. Bara att sätta igång och spara!
Tja, det jag satte hjärtan på kostar trots allt 1195.. Hur ska jag göra nu? :O Visst jag gillar att längta och spara lite pengar för att få köpa något men det här kostar mer än vad jag får i månadspeng och om jag köper lite av detta då så kommer jag var pank, igen! Och få vänta en hel himla månad! Ser ni vilka problem jag har? Usch skäms på mej! Nu känner jag mig dum.. Men jag älskar kläder!

Min älskade far kom hem idag också! Han har varit i fjärran östern en vecka nu. Såklart kom han hem med lite stuffs från Chinaaa. Jag fick ett par UNDERBARA raybans!!! ÄLSKAR DOM, ÄLSKAR DOM, JAG ÄLSKAR DOM!
Han hade hittat lite coola armband också! Rawsnygga!


Vilken min, va? ;) Jag ville visa upp mina snygga naglar med.. "kristaller" från JULIA+. Jag har ingen aning om varför jag fick den. Kanske inte var den bästa kvaliten heller eftersom dom bara åkte av, men det var coolt för stunden! Jag kände mig en aning coolare.


Lite packat med alla på en arm!

Nu ska jag äta en liten kvällsmacka tillsammans med min mor och mysa en snabbis framför tv:n innan det blir sängen och Män som hatar kvinnor. Nu börjar det likna något i boken, nu när någon är mördad! Jag trodde att det skulle vara någon i boken som var mördad men läste över hundra sidor innan det kom så jag trodde det var en tråkig jävla bok om.. typ fabriker eller nåt!
Sovgott!
KISSKISSKISS!


Soooooooon

SNART KOMMER ETT INLÄGG MED MYCKET BILDER! :)
KISSKISSKISS!!

Today I´m wearing this




Jikes min tumme ser enorm ut! Undrar vad som har hänt, eller så är det min toppenkamera som tyckte att den skulle leka lite med min tumme..

Cardigan - Ginatricot
Linne - Clothing company
Jeansleggings - VILA
Örhängen - Ginatricot
Halsband - Ett gammalt som jag tog kedjan ifrån och satte dit två härliga jordgubbar från ett armband. Fiffigt va? ;)


Hej.
Jag tyckte att det skulle sitta fint med en dagens nu. Dock ser mitt hår förjävligt ut. Men det är ju inte erat problem :) Men det är väldigt fult när jag har det uppsatt har jag märkt att jag tycker. Får försöka köra på nersläppt!
Nu ska jag faktiskt försöka plugga lite innan jag drar till träningen, det blev ju inte mycket plugg mellan det här inlägget och det jag la in om Ken Ring. SÅ NU BLIR DET ANDRA BULLAR!
KISSKISSKISS!


Say a pray

Wow. Jag är i lite chocktillstånd nu. Jag hörde precis en helt otroligt vacker låt. Jag har också kommit på att jag tror vacker är mitt favoritord! Men det var inte det jag skulle skriva.
Alla har säkert hört den, alla har den på sin blogg, dom flesta älskar den, jag älskar den. Ken Ring. Ber en bön. Helt otrolig, bara lyssna. Lyssna och älska.



Det är en helt otroligt bra text, sorglig. Han är så grymt bra när han sjunger här också, gråter men fortsätter sjunga. Det står på infon om klippet att han kommer spela in låten på sin nya skiva men inte kommer spela den live igen. Stor respekt till Ken Ring. Och till han som spelar gitarren.

Nu blir det plugg som gäller!
KISSKISSKISS!

Stupid girl

Heej!
Jag tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg innan jag ska se på Ensam mamma söker. Det börjar nu så jag ska försöka få rekordtid på att skriva ett inlägg! Mina fingrar bara flyger fram, må ni tro!
Idag när mamma och jag hade varit och gått runt härlanda så åkte vi och handlade. På affären träffade vi en kille som vi åkte skidor med i februari i år. Kjell. Skit rolig kille.
När vi kom hem så skulle jag öppna min burk med tops. Såklart fick jag inte upp den så jag drog och tog i allt vad jag hade och poff så regnade det tops! Typiskt mig liksom.



Nu ska jag kolla på morsorna! Det är något med såna här program som är så här roligt och mysigt att titta på! Är jag en typiskt blödig tjej nu? Oj oj, varning varning!
Nu går jag!
Puss och kram

Mail, mail, mail!


Godmorgon!
Jag har fått mejl! Jippie! Mejl, mejl, mejl!


Ridbyxor...

Hej.
Vilket ös det blev med inlägg nu på kvällen. Jag får så många tankar som jag ska skriva på bloggen och det blir liksom i olika inlägg. Det här inlägg är om kläder, och om flipp eller flopp. Häromdan när jag var inne på N.Bitchie. Jag såg en bild på Blondinbella i ridbyxor! Hon hade dom typ en vanlig dag på stan. Nu när jag var inne på Carolina Gynnings blogg såg jag att hon också hade ridbyxor! Jag själv tycker inte att det är snyggt! Men vad tycker ni?



Nu ska jag kolla lite mer på tv med min mor och sen ska jag läsa Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor! Sen blir det sängen!
Puss och kram

I´m just bluffin' with my muffin

Heej bloggisar.
Jag sitter och myser i soffan just nu framför ett inte så mysigt program. True Life: I have acne är det som är på tv. Usch nu blir jag jätterädd för att få acne! Dom som har det verkar må ganska dåligt av det.. Usch usch. En av dom, hon som hade det värst tror jag hon fick laserbehandling och började fjälla, JÄTTEMYCKET!

Nog om det. Igår när jag var på ica och köpte lite godis och träffade Elsis så köpte jag Fredag! Lite outfitbilder och stuff med Elin Kling, och massa skvaller! I det här numret så stod det om Lady gagas "penis".. Mysko mysko! Jag läste på, jag skäms för det här men, Dessies blogg. Eller jag tror det var hennes.. Att hon tyckte att det såg ut som om man såg en penis under Lady Gagas klännings när hon gick av en motorcykel på en konsert. Jag tyckte inte att det såg ut som det, det kanske bara var vinkeln tänkte jag. Men när jag läste Fredag så stod det om det! Så här stod det:

"Bilder från en konsert har satt igång ett rykte kring popstjärnan Lady Gagas könstillhörighet, ät hon intersexuell? Det ser nämligen ut som om det sticker ut någonting under kjolen. Den 23-årige sångerskan har tidigare bloggat om ryktet: "Det är inget jag skäms över, men det är inte heller något jag berättar för alla. Ja. Jag har både manliga och kvinliga genitialer, men jag ser mig själv som kvinna. Det är bara en liten penisbit och stör inte så mycket i mitt liv. Anledningen till att jag inte pratat om det är för att det inte är någon stor grej för mig."
Det är kanske först nu vi förstår vad Gaga menar i superhiten Pokerface när hon sjunger I´m just bluffin' with my muffin."


Det syns ingenting i hennes video Lovegame i alla fall.. Ja! Jag satt och stirrade på hennes kön i cirka tre minuter! Men jag försöker ju lösa ett mysterium! ;) Nästan i alla fall..

Puss och kram

Ma tenue

Hej.
Ma tenue, my outfit, min klädsel. Den ska ni få se nu! Jag satte bara på mig något enkelt inför bion och lite mascara. Min fina mössa inveg jag idag också!


Mössa - VILA
Jacka - Pimkie
Cardigan - Ginatricot
Tunika - Ginatricot
Leggins - H&M (har klippt själv)
Skor - Converse

Mejlet som jag ska få med sims 3 har inte kommit än! Åååååh... Jag längtar, längtar och längtar! JAG SOM HADE TÄNKT SPELA HELA KVÄLLEN x) Jag får väl helt enkelt sitta vid tv:n istället, inte helt fel faktiskt! Men nu ska jag fortsätta att kolla på MADE.

Puss och kram


I´m out!


NU drar jag till bion!
CIAO!


Nine eleven 2001

Hej.
Jag känner mig lite skärrad nu. Jag har gåshud. Jag såg precis filmen Flight 93. Den handlade om ett av fyra plan som blev kapat den 11 september 2001. Jag kommer ihåg det faktiskt. Även fast jag bara var 6 år. Jag vet att det var något som hände och att massor av människor dog. Nu vet jag mer. Det är så fruktansvärt hemskt! Den här filmen var riktigt, riktigt bra. Två plan kraschade ju in i World Trade Center tornen och ett tredje i Pentagon. Det fjärde blev kapat men stoppat av passagerarna. Dock kraschlandade det på en åker och alla dog.. Om jag såg rätt..
Se filmen! Så fruktansvärt bra, men så fruktansvärt hemsk.
R.I.P Alla som dog den 11 september 2001



Nu ska jag skicka iväg ett mejl till min pappa, och sen spela lite sims innan jag ska sova. Min familj håller på att gå sönder.. Barnet vill inte göra läxorna, sova eller leka. Vilket gör att han är trött hela tiden, han har inte kul och då vill han inte göra läxorna och då är han dålig i skolan.. Jag måste lösa det. Det är såna problem jag hantas med. Inte flygattacker.. Lite svag känner man sig..

Sovgott.


Update

Hej!
Jag är på bra humör nu! I morgon ska jag på bio med min mor, vi ska se Prinsessa. Förhoppningsvis ska Sandy darling med också. Jag pratade precis med en "bekant". Hon och hennes man/sambo (jag vet ej om dom är gifta) Ska fixa SIMS 3 till mig!!! ÖVERLYCKLIG! JAG LÄNGTAR! Shit, jag kommer sitta och nörda sims hela helgen typ! Hoppas jag kan slita mig och göra lite läxor också.. Jadå! MEN SIMS 3! :) PUSS PÅ ER!
Jag säger inte vilka det är eftersom det kanske sker komplikationer då..


Ursöta Zandra i Prinsessa. Jag tänkte inte på det när jag såg trailern men nu när jag ser den här bilden. Hur vacker är hon inte liksom!? :)


DETTA SKA BLI MITT! :)


L'automne est à nos portes

Heej!
Jag sitter och tittar på Ellen DeGeneres show. Asså hon är ju så himla härlig! Det är hennes tusonde.. tusende.. 1000 program idag! Hon är så ball, älskar henne! Eller asså.. jag är inte lesbisk.. men jag älskar henne som person! Det var massa återblickar nu från många av hennes avsnitt i "serien" eller vad jag ska säga.. Hon är så himla rolig!! TUMMEN UPP FÖR ELLEN!

Jag har suttit och knåpat ihop ett litet collage också med kläder från ginatricot som jag vill ha! Vill, vill, vill. Men jag får antingen vänta till oktober.. Eller inte.

Alltså hur snygg är inte den väskan??!! LOVE IT! Men allt detta tillsammans + min mysiga höstsjal och uggs, converse eller några andra snygga dojjor skulle vara perfekta outfiten! I WANT IT! Men det blir dyrt att köpa allt detta. Det kostar ju trots allt 876, om min dator räknar rätt..
Nu måste jag fortsätta kolla på Ellen! Vill inte missa något!
Puss och kram


No school, more tv

Hej, godmorgon, tja, tjena, hejsan och hallå!
Nä, det blev ingen skola för mig idag. Hade huvudvärk när jag vaknade, inte så farlig men det kändes bäst att vara hemma så blir jag frisk till nästa vecka. Nu kan jag ju plugga hela dagen hemma också, dock har vi säkert fått mer läxor så jag har saker att ta igen. Men det är nästa problem!
Nu ska jag spela sims tills Greys anatomy börjar!
Puss och kram


School

Godkväll alla läsare!
Jag känner mig mycket bättre, trots att jag snorar som en gris och har lite huvudvärk. Men jag hoppas jag mår jättebra i morgon så jag orkar gå till skolan. Det gör ju inte så mycket egentligen. Jag har faktiskt inte gjort klart min teknik läxa, den skulle lämnas in idag men jag var ju inte i skolan och ja, den är ju inte klar!
Men jag satsar på skolan i morgon! Inte träningen dock.. synd.
Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om dagen men ni vet ju vad jag har gjort idag så nu ska jag gå och lägga mig, spela lite sims i sängen, eller kolla på 17 again igen! Den var riktigt bra faktiskt :) Sen sova!
Puss och kram


Love it!

Heej!
Sitter och hickar i soffan. Imma ska åka hem nu :( Men det ger mig tid att göra matte. Blir så distraherad annars. Jag är jättenöjd med min hårfärg nu. Så blont och fint. Men inte så platinablont som dessie, paow eller kissie! Nej nej, usch nej. Mer naturligt.  Ser ni någon skillnad?
`

I morgon tror jag att jag ska gå till skolan. Mamma tycker jag ska vara hemma men vi går ändå bara till tolv och då är det lugnt. Tyvärr blir det inte någon träning.. Men jag får väl följa med och titta på. Måste prata med min locking tränare också för jag går nämligen i nybörjare (eftersom jag inte ville dansa på söndagar) men jag ska gå i söndagsgruppen ändå för dom ska göra en sån himla rolig uppvisning!

På fredag är det skolfotografering! Lite panik? Nejdå. Det är bara att sätta på sig något jag trivs i. Men jag vet inte vad.. Jag funderar på det här

Jag tror den är klickbar.

Det kommer nog bli det! Har ni bestämt vad ni ska ha? Eller har ni redan haft fotografering?
Nu ska jag plugga lite!
Puss och kram

Colorful day

Godmorgon.
Idag känner jag mig lite bättre, men är fortfarande hängig, snorig och lite ont i huvudet. Imma ringde och väckte mig i morse vid halv tio. Jag bokstavligt talat hoppade ur sängen för jag blev så rädd. Men vi har sett på första filmen, Seven pounds, nu. Eller snart är den slut. Jag förstår inte så mycket egentligen men den är ändå bra. Elin du får förklara för mig!
Under filmen har vi slingat varandras hår :) Så om ett tag har mitt hår torkat och då får jag se om det är någon skillnad. Hoppas det. Vi har slingat det ljusare, inte grönt eller något!
Jag kan visa bild sen!
Nu ska vi kolla klart och sen blir det film nummer två, 17 again!
Puss och kram


Snygga hunken Zac Efron

Movies all day long

Heej.
Mår lite bättre och ändå lite sämre. Jag vet inte riktigt. Förkyld som attan och huvudvärk igen. Min heshet är nästan borta i alla fall.
Mamma kom hem från jobbet för en timme sen eller nåt och hon hade hyrt filmer till mig! Jag kommer vara hemma från skolan i morgon så då sitter det fint med en massa filmer att kolla på!


Seven pounds, 17 again och Revolutionary road kommer jag sitta och glo på¨i morgon!

Immisen är ju också sjuk men hon ska komma hit i morgon och mysa framför filmerna med mig. Vi kommer sitta framför tv:n som små snoriga femåringar och äta glass eller godis!
Vad tycks om den nya designen förresten? I like it! Men snart tröttnar jag väl så blir det något nytt! Hoppas ni inte störs av det :)
Nu ska jag fortsätta vara med min kompis TV:N!
Puss och kram

"Grattis, du är sämst hittils."

Heej.
Känner mig lite bättre, huvudvärken är borta men jag är snorig som attan och hängig. Vilken tur att jag bara kan ligga och mysa i soffan resten av dagen.

Förresten jag var inne på Kissies blogg. Ja jag var faktiskt inne på den, men bara för jag tycker hon är så patetiskt. Men hennes bror Peter hade tydligen sökt till idol. Han gick inte vidare. Enligt kissie var han jättebra, men ni kan se här. Han är inte bra..
Nu ska jag mysa vidare.
Puss och kram

Sick, sick, sick

Godmorgon.
Ligger och myser med täcket framför tv:n. Finns inga program som går nu så jag ligger och kollar på musikvideor på MTV. Men vid elva börjar greys anatomy så jag får väl sätta på en film så länge eller något. Just nu känns det skönt att vara hemma en dag. Jag har huvudvärk och snorar och hostar som bara den!

Imma är också hemma och sjuk så vi ligger och snackar med varandra på msn. Hon har alla satcavsnitt, oc avsnitt och alla friends avsnitt. Orättvist. Men jag kunde låna OC av henne, fast inte dom andra.
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, min huvudvärk tar över mig! Hoppas ni mår bättre än jag.
Puss och kram

Lovely clothes


Ring - Ginatricot 99 kr
Väska - Lindex 299 kr
Jacka - Bikbok 599 kr

Juste jag glömde en sak! Idag på konfan så sa Frida världens roligaste kommentar. Shit vad jag skrattade. Vi skulle gå på toa, inte tillsammans men jag skulle gå efter henne. Så öppnar frida dörren in till toan och där inne är det tegelväggar och en liten toa. Frida ba: Ojj vilken kyrktoa!
Så himla roligt. Min humor, typiskt min humor.
Nu bär det strax för nästa program! Andra avenyn!
Puss och kram


Relax, take it easy

Hej.
Konfaträffen var jätterolig :) Vi gjorde inte så mycket i dag men det var ändå roligt. Jag hoppas att jag kommer få massa nya kompisar!
Dock var jag inte på topp. Jag har ju ont i halsen och även ont i huvudet nu. Jag ska ringa till Elsisen och säga att jag inte kommer till skolan i morgon. Ska bara ligga hemma, plugga lite och försöka må bättre. Jag har köpt senaste sofis mode nu så lite glad är jag allt! Det skulle sitta fint med en desperate housewives eller satc box att ligga och titta på hela dagen i morgon!
Men just nu ska jag ligga späckad framför tv:n och kolla på idol! Jag såg också att Andra avenyn börjar vid nio så det hinner jag också se :)
Hoppas att ni mår bättre än mig.
Puss och kram

I'll be home by seven

Hej!
Åh jag känner mig krasselkrokig! Jag är hes som jag vet inte vad och är riktigt hängig. Kände efter andra lektionen i morse att jag skulle gå hem men så sa Elsa att vi hade slöjd idag så då ville jag stanna kvar. Håller på med en klänning i syslöjden och när jag provade den idag är det inte riktigt vad jag tänkte mig.
Den är tajt, typ fodralklänning fast den egentligen ska vara stor och pösig. Jag undrar hur det hände.

Om tjugo minuter går bussen till stan som jag ska med. Har konfa idag. Första dagen :) Om man inte räknar med söndagen dårå. Men jag måste dra nu!
Puss och kram

Not my day

Godmorgon.
Åh jag har jätteont i halsen. Sitter med en stor halsduk på mig, har precis ätit frukost och hostar sönder min hals. En bil blev precis bärgad här utanför. Intressant va? Egentligen skulle jag vilja ligga i sängen och sova nu och vakna om nån timme eller två. Men jag ska gå till skolan och se om jag orkar.
Puss och kram

One time

Hej.
Oj jag är inte sugen på träningen nu. Har sjuuuuuuukt ont i halsen. Börjar bli hes. Förra året tror jag det var så var jag jättehes och kunde knappt prata, jag är påväg åt det hållet. Men jag ska dra till träningen ändå och se om jag orkar det andra passet. Annars åker jag hem, pluggar lite och bara myser framför soffan!
Förresten vet ni vem Justin Bieber är? Jag såg hans videor med covers på olika låtar på youtube för nåt år sen eller två. Nu har han gjort en egen singel som heter One time. Grymt bra är den!

Nu kommer snart Sandysen!
Puss och kram på er

Tuesday is D-day

Hej!
Förlåt för jättedålig uppdatering. Hela dagen igår var jag ju som sagt på konfamöte och sen när jag kom hem blev det till att göra teknikläxan och sen drog jag till friskis&svettis, igen! I lördags var jag där och igår åkte jag och Vanessa dit och körde ett medelpass och ki box! Så jäkla roligt var det på ki boxen men jag fick sjukt ont i handlederna efter.
Jag kan säga att jag var totalt slut efter! När jag kom hem låg jag på vardagsrumsgolvet och pratade i telefon med gissa vem? Elsa såklart. Hon ringde mig för att jag hade ringt henne och så kom jag inte ihåg vad jag skulle säga och hon skulle säga något men hon kom inte ihåg det heller. Såna samtal brukar vi ha! :)
ELSA FÖRRESTEN, SKICKA BILDERNA!!

Nu sitter jag och käkar lite glass faktiskt. Jag blev supersugen. Sims ska jag spela också! Det är typ tre timmar kvar tills jag måste åka till träningen så jag har gott om tid.

I morgon börjar ju Idol! Och Andra Avenyn! Idol, idol, idol! :D Förresten, jag har för mig att en tjej som var med på partille cup och dansade ska vara med i idol! Hon heter Felicia! Så om ni ser någon som heter felicia kan det vara hon!
Semifinalen ska ju vara i göteborg hörde jag också! Någon som ska dit? Jag är riktigt sugen på att köpa biljett!

Hoppas att den här säsongen av AA är bra i alla fall. Förra var väl lite sisådär. Är det någon mer än jag som hatar Greger och Sigrid? Usch på dom. Eller inte dom som personer annars utan just karaktärerna Greger och Sigrid.


Nu ska jag äta upp min glass och spela sims!
Puss och kram

Glasses


Merkurius och Mosesius

Heej bloggisar!
Markus och mamma sitter och spelar chicago, det enda mamma kan typ. Nu vill Markus lära mamma ett nytt spel. För det första så förklarar inte markus hur man gör han lägger bara och skiter i allt annat :P Sen så kan mamma inte lära sig något typ.

Bion var väl bra. Den var ju lite för barnslig för min del men jag tror markus tyckte den var bra. Det var inte så mycket 3D eller vad man ska säga. Lisebergs små kortfilmer är MYCKET bättre gjorda!
Nu ska jag installera mitt gamla sims för jag blev lite sugen på att spela.. Kommer säkert inte vara sugen när det är installerat! Typiskt liksom! Men sen ska vi spela wii också. Hyra film kanske vi också gör.
Puss och kram

Yoga yo

Heej!
Vet ni hur trött jag är? Det kom som en våg just nu! Jag stupar nästan! Yogan var spännande. Det var faktiskt jobbigt och ansträngande, vilket jag inte trodde det var. Lite segt sådär att gå upp vid åtta men det gick bra ändå. Ness och jag ville ha lite mer träning så vi gick på basjympan som var vid halv tolv. Nu har jag varit hemma och duschat, varit och handlat med mamma och väntar på min kusin. Först ska jag käka lite och sen blir det bio!



Vad hittar ni på idag? Eller vad har ni hittat på? :)
Puss och kram

Fit for fight

Hej.
Vet ni vad? Jag ligger i sängen och ska snart sova, klockan halv elva på en fredag! Helt galet. Men jag var jättetrött när jag kom hem, mystiskt.. Men det är bra att jag går och lägger mig "tidigt" för i morgon behöver jag gå upp klockan åtta! Vid nio tar jag bussen till friskis och så ska jag och nessa på yoga! Ska bli spännande. Jag har aldrig provat det och kommer nog se ut som en balanserande ko eller något! Min balans är ju inte den bästa heller.
Innan jag går och lägger mig ska jag i alla fall se lite på filmen "Jakten på lycka". En helt underbar film, om du inte har sett den, SE DEN!

Idag hade jag ju träning som sagt. Mitt fritidskort (busskort typ) är borta (!?), vet inte var det har tagit vägen så nu måste jag sms när jag ska åka buss eftersom mina vanliga busskort också är borta! Jag fattar inte vart allt tar vägen.
Ni skulle ha sett mina lockingkläder förresten! Hur coola som helst ;) Fast, eftersom jag och sandy bara kan gå i lockingen på fredagar, och det är nybörjare! Så var det inte så många andra som hade lockingkläder, ingen faktiskt.. Men jag kände mig stencool i dom! Man kan ju säga att nybörjare är något för lätt. För er som vet vad en "lock" är i locking så är det vääldigt enkelt. Idag så gick vi igenom locken typ hundra gånger.. Lite tråkigt men sen blev det dans och hej vad kul det var!
Efter lockingen var det comercial street. Vi gjorde en asball dans som var lite sexig/tjejig sådär. Stencool den också.  Jag känner mig fit for fight ;)

Det var någon "anonym" som hade kommenterat mitt inlägg outfit of the day och frågat vart mina nitarmband är ifrån. Dom är inte från chicy eller nåt sånt där! Nej, dom är faktiskt från avenyn som jag har sagt förut. Ni vet längst ner på avenyn typ, eller vid den där bron.. mittemot trädgårdsföreningen! Där brukar det stå små "stånd" som säljer ganska mycket skit men armbanden som elsa och jag hittade är råsnygga. Försäljarna säger alltid där att "-Den kostar egentligen 70 kr men du får den för 30!". Det är lite roligt eftersom dom inte kostade 70 innan. Men det funkade på oss!

Nu ska jag mysa framför filmen! Hoppas ni har haft en bra dag! Det har min varit, i morgon blir det yoga och bio! Puss och kram♥

Outfit and more


Hej!
Åh är blogg.se konstigt hos er också? Varför funkar det inte som det ska?? Lite irriterande.
Idag är det träning också! :) Locking och comercial street! Superkul! Kanske visar en liten outfit på mina lockingkläder ;)
Jag sitter och tuggar tuggumi och det gör mig hungrig, fastän det bara var cirka en och en halv timme sen jag åt! Mystiskt..

Imorgon ska jag på bio med min kusin! Ska bli mysigt. Vi ska gå på G-force 3D. Ni vet dom där hamstrarna? Med gigantiska glasögon kommer vi sitta späckade där! Men man kan ju inte bara sega hela dagen ;) Så på morgonen ska Vanessa och jag på yoga pass och sen kanske på en promenad eller nåt liknande! Om vi hinner. Jag älskar typ friskis och svettis! Tycker det är så himla roligt!
På söndag har jag inskrivning på konfan också! Vi ska sitta på en gudstjänst i typ en timme, segt! Jag är inte ett fan av gudstjänster kan jag säga, hoppas den är annorlunda!
Nu ska jag gå!
Puss och kram

Intressemask

Hej, igen!
Jag lade ju precis upp ett inlägg men det var liksom inte så personligt så jag tänkte jag gör ett till. Dessutom fick jag ju inte med allt jag har tänkt skriva!
Just nu sitter jag i soffan (ja elsa jag bröt mitt löfte om att inte sitta vid datorn och tv:n samtidigt!). Det är unga mödrar på tv. Någon mamma fick var helt vild! RAG! Hon skulle dela ut blanketter till Crystal Club, vad nu det är. Det finns typ ingenting roligt på tv, men det är så skönt att bara sitta här. Men jag ska titta på 8 simple rules.

Idag på tekniklektionen hade jag väldigt roligt det kan ni få se här

Min kamera var inte riktigt på min sida idag. Därav bilderna.

Jag och Sandy var på friskis idag förresten! Vi gick på ett jympa pass som hette Puls/Medel. Det var riktigt kul. Så det ska jag fortsätta med. På lördag ska jag prova yoga och på söndag ki box. Det är gratis, någon som vill hänga på? :)
Nu ska jag ska jag mysa framför tv:n! Ska göra lite varm choklad och använda min nya mugg också! Ni vet den jag köpte på Lagerhaus?


Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss och kram

You want a dress?


Hej!
Den här fina klänningen såg jag i bloggshopen för ett tag sen. Meningen var att jag skulle köpa den med det blev inte så efter som jag och Josefin, hon som äger klänningen, inte hann träffas innan jag åkte till spanien och efter så blev det inte av och nu har jag ju inga pengar och får inte köpa nåt!
Men om du tycker att den här är fin så kan du trycka på den här länken!!
Puss och kram

Outfit of the day


Sådär, det fick bli en liten snabb outfit of the day. Ojj vad smutsig min spegel är. Det syns bara på kameran i och för sig! Idag var det en lååång dag i skolan, vi slutade tio över fyra! Segt. Men sista lektionen är två timmars hemkunskap så det är ganska lugnt. Nu ska jag åka till seglingen med Elsa och Bella! :)
Puss och kram♥


Underbar


Heej.
Vet ni vad jag såg på allum igår? Jag blev kär, i en kavaj. En ursnygg kavaj på ginatricot. Men den kostar 399. Och om man köper den, så shoppar man. Och det ska jag inte göra den här månaden! Alls typ. Inte i fortsättningen heller. Bara nåt plagg ibland :) Försöka kan man ju alltid. Men jag låter som om jag verkligen är beroende just nu! x) Nej jag skojar bara, jag är inte det! Men jag vill ju ha lite fickpengar så det blir till att spara barnbidraget! Den här månaden får jag inte mitt, vilket jag fattar! Jag har ju shoppat på Nelly, och vi var ju nyss i spanien så det är jag helt med på ;) Men nästa månad, om kavajen finns kvar då ska jag nog köpa den och sen blir det inget mer! Inga mer kläder i alla fall.
Men kavajen. Den är i alla fall hur snygg som helst och ligger högt upp på listan!
Nu ska jag sova.
Puss och godnatt♥

Bath time


No more shopping

Hej!
Sitter och kollar på Greys Anatomy. Kom hem från Sandy för en timme sen ungefär, Elsa var också där. När jag kom hem så hade mina kläder från Nelly kommit! Överlycklig typ! Men nu är det slut på shoppingen! Inte helt såklart men jag får inte shoppa så mycket som jag gör! Jag ska försöka spara mina pengar nu antingen till en bra systemkamera, en mobil eller något annat! Men slantarna ska sparas i alla fall.



Jag kom ju faktiskt på att jag köpte en sjal igår också som ni ska få se.

Det är en sån sjal som sitter ihop. Från ginatricot - 199 kr, finns också i grå, svart och vit!
Nu ska jag inte sitta vid datorn mer. Fick tydligen inte det.. Men jag ska fixa min NO-labbrapport. Kul va?
Puss och kram


Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0