You are the one that I want

Hej!
Nu sitter jag här och dricker varm choklad igen. Det är ju så gott! Frida och jag kom fram till att frida är beroende av film och jag är beroende av carm choklad..
Snart ska jag sätta igång med att packa! Både dansväskan och lägerväskan! Hela helgen ska jag vara på gospelläger med min konfa, ska bli galet kul! På söndag är det konsert i "min" kyrka så alla ni som vet vilken det är är välkomna klockan 19.00!! Det kommer bli mäktigt, med runt 200 pers i kören!
Men först ska jag dricka upp min choklad och lyssna på mina älsklingspojkar. Favoritlåtarna just nu är Astronaut med Salem Al Fakir och You are the one that I want med Jim Stärk.

Ni vet You are the one that I want låten från Grease? Den sjunger Jim Stärk och han sjunger den precis så det blir min musiksmak! Jag är helt förtrollad.. Lyssna på den
PUSS

En mörk morgon

Godmorgon.
Sitter och äter frukost nu, det är ganska mörkt ute. Jag vill ha sommar nu för då är det ljust när man vaknar! Drömma kan man allt... Jag vaknade med jätteont i halsen idag och känner mig nästan helt utmattad, det är nog gårdagens träning + att jag la mig alldeles för sent som har orsakat detta. Nu ska jag dricka upp min juice och borsta tänderna.
PUSS

Mina älsklingspojkar

Jag blev sugen på att skapa en ny spotifylista. With my men! Så nu finns den här. Du kan trycka här, eller här och om du vill så kan du trycka här också.

Om du hellre vill trycka här så är det helt okej! Men du får även trycka här!
Jag hoppas du hittade någonstans att klicka... Nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska vara vaken. Jag har redan gått miste om min skönhetssömn, så jag får ta en annan sömn nu!
PUSS&GODNATT



I just discovered something new

Jag upptäckte precis en artist som jag aldrig har hört talas om förut. Han är grym. Hans låtar är underbara. Hans musik till låtarna är fantastisk. Jag har hittat en ny älskling. Det har blivit mycket sånt på senaste. Får nog skapa en spotifylista där det står "Mina älsklingspojkar".
CIAO

Felskrivning

Hehe, jag skrev att jag "visserligen bara hade skrivit 3 sidor.." det var ju fel, just då menade jag tre RADER! Jag var lite borta. Jisses, om det ändå vore så att jag hade skrivit tre sidor. Men till elsa: den debattartikel kan vara både lång och kort.

Jag sitter här och är grymt trött, kan knappt andas, inte genom näsan i alla fall och vill bara gå och lägga mig så jag ska försöka avsluta min artikel nu, är hyfsat nöjd!
Imorgon är det fredag och kort dag!! Jag ska försöka visa er hur man gör rörliga bilder också! Det gillar vi!
PUSS

Plugghjälp, ja tack!

Alltså jag är sämst på att plugga.. om en kvart börjar nästa dans och såhär mycket har jag hunnit skriva:

Ska vi verkligen behöva oroa oss för att våra barn får fel uppfattning om världen redan när de är små? Har reklambyrån verkligen rätt att sända ut fel signaler till barn?

 

Sedan 1991 har det varit som lag i Sverige att reklam inte får riktas till barn under 12 år. Ändå så görs det reklamer som tilltalar yngre barn.  

Helt meninglös text också! Den första meningen liksom, vadå våra barn? Jag har ju inga barn.. Åh jag suger vekrligen på det här! Nu blir jag sur på mig själv..
Hejdå

Första träningen

Hej!
Just nu sitter jag på min dansskola och pluggar lite, jag upptäckte att det fanns trådlöst internet så nu blir det lite bloggning (eller säger man blogging?) också! Jag var ju så smart (inte) så jag glömde mitt usb hemma så nu måste jag skriva om min debattartikel! Visserligen hade jag bara skrivit typ tre sidor.. men men!

Jag är faktiskt inte så ur form! Det gick hyfsat bra på MTV:n, det är en ny dansstil jag provar på nu och det är sjukt kul! Om en timme har jag jazz så nu måste jag verkligen skriva den där jädrans debattartikeln! Mycket tjat om få grejer.. jaja!
KRAMISAR

Semla

Hej.
Idag slutade jag vid fyra och när jag kom hem så var jag väldigt trött, det beror nog på min förkylning. Mamma och jag åkte iväg till JULA och köpte en sån där blå luftmadrass inför konfalägret. Jag hittade en billig plattång och ett lite strumpor så nu slipper jag använda min rosa med fluff som inte fungerar. Känns bra. Jag vet att jag är väldigt tråkig och enformig nu men jag sitter och äter semla och ska plugga. Äntligen fick jag en semla♥
Hoppas ni har haft en bra dag.
PUSS

Lite blandat

Hej.
Hur är läget med er? Jag mår faktiskt bättre.. låter fortfarande som en täppt gris när jag pratar och det rinner nästan floder från min näsa. Det ogillar vi. Det är faktiskt lite otroligt, men jag ligger i sängen och klockan är kvart över nio! När låg jag i sängen såhär tidigt senast? Jadu.. det måste ha varit innan jag började femman! Minst. Det är väl så när man är sjuk.
Jag ska i alla fall plugga lite matte för jag kom på att vi har matteprov i morgon. Sen ska jag läsa min underbara bok! Nu har det kommit lite sexigare delar (hoho, det gillar vi!). Haha, jag är för trött för att blogga nu.

Jag måste bara visa er en sak, Elsa visade det också men jag måste visa det! Hur snygga är inte dessa koftor?! Den gråa är ju helt PERFEKT. Den vita.. inte lika mycket men den duger. Men den grå!! Oh-la-la.
Haha förresten, jag tänkte på en grej. Elsa ringde vid halv nio.

E: Du vänta, det ringer någon annan!
M: Aha okej..
E: jag ringer dig snart, hejdå!
M: men du, ring om 20 minuter då, jag ligger i badet!
E: javisst!
*klick*

Nu har det gått 50 minuter.. Man undrar ju ibland alltså.
KRAMAR

Quelqu'un m'a dit


I want it so bad



Just nu ligger jag här i soffan med huvudvärk och är SÅHÄR avundsjuk! Ellinor hittade den här superdupersnygga mockajackan på Cubus för 249 spänn!! Den kostar egentligen 999 kronor men hon fick den för halva reapriset typ! SNÄLLA GE MIG! Jag ska ta en lite tidigare buss idag till konfan, för JA klart jag går på konfan ÄVEN fast jag är sjuk, och smita in snabbt på Cubus och se om den kanske finns! Annars får jag väl fortsätta drömma..

Anyway, sitter och kollar på Ellen DeGeners show och Robert Patterson är där! Jag måste säga, han är faktiskt ganska snygg, ändrar nog min åsikt, he's so hot!
PUSS

Top model 6

Godmoooorgon.
Idag har jag haft en go sovmorgon. Jag blev väckt runt sju först för mamma undrade om jag mådde bättre, det gjorde jag inte så jag somnade om och vaknade för en halvtimme sen. Nu är min hals mycket bättre men jag har huvudvärk. Ska nog ta ett långt härligt varmt bad sen. Blir mer uppdatering sen!
PUSS

Guldbaggen 2010

Hej.
Idag har ju inte varit den bästa dagen så nu ska jag gå och tvätta ansiktet och sen blir det sängen med min goa bok. Jag har legat och kollat på Guldbaggegalan tillsammans med mamma och pappa hela kvällen och nu är jag plötsligt väldigt trött. 

Anyway, just nu läser jag Hur kär får man bli?, har läst den förut men den är så fruktansvärt bra så den är värd att läsa flera gånger om! Man blir fylld av massa fjärilar när man kommer till kärleksdelarna. Blir helt varm i kroppen!
Hoppas ni har haft en bättre dag och är friska och krya! :)
GODNATT

Beauty


De här snyggingarna har jag suttit och letat bilder på nu, underbart. Den fjärde bilden pryder t.o.m mitt skrivbord (på datorn).
KRAM

Sjukling

Hej. Godmorgon.
Nu ligger jag hemma i soffan med ljudet av topmodel i bakgrunden och en varm filt över mig. Jag mår inte så bra så jag bad om att få gå hem. Jag känner mig lite snurrig och har ont i huvudet och halsen, ogilla. Jag har druckit lite varm choklad och ätit en clementin. Ska äta mycket frukt så mår jag nog bättre snart.
Nu ska jag nog sova lite, kanske orkar med att spela lite sims, det gör man nog alltid. Och sova lite till. En sak som jag stör mig på när jag mår dåligt så känns det som om lärarna alltid tror att jag bara spelar dom ett spratt. Alla blir lite fundersamma och frågar alltid varför jag inte mår bra och ser så misstänksamma ut. Det kanske är för att jag alltid får sån konstig röst när jag är sjuk..
PUSS

Let's go blue


Fynd!


Detta var alltså de två fynden jag hittade på Bikbok för 99 spänn! Tillsammans! Grymt ju! Jag ska försöka åka dit i veckan och leta efter andra grejer, på vissa grejer var det 1 för 99 eller så var det 2 för 99. Så passa på!

PUSS

24 jan. 2010

Sådär, nu är jag "klar". Visst, skrivbordet har jag inte ens rört och visst det ligger fortfarande saker på golvet, men man ser i alla fall golvet! Jag orkar liksom inte städa mer. Hade ju tänkt att börja på min debattartikel också, men det har jag ju inte gjort.. Får ta med datorn till skolan och börja på lunchrasten. Den är lång så lite måste jag nog hinna.

Nu gick det i alla fall att ladda upp bilder så snart ska ni få se vad det var jag köpte igår!
PUSS

Chipmunks

Hej!
Nu är jag hemma. Jag trotsade vintervädret och drog på mina converse-kopior. Snyggt var det, men kallt om attans! Mamma hade tydligen läst fel i tidningen också så det blev ingen Det regnar köttbullar, men Alvin & Gänget 2 såg vi istället! Den var faktiskt bra, hehe. Nu så ska jag ta mig ann mitt helvetes rum! Jag skojjar inte när jag säger att det ligger kläder så att man inte ser golvet, fråga bara Frida.

Lite pluggande och lite sims får det också bli! En dagens outfit och lite nytt i garderoben kommer upp senare!
PUSSPÅDEJ

Det regnar köttbullar

Hej! Eller godmorgon, det är vilket som.
Det har varit galet dålig uppdatering här på bloggen och det är jag lite ledsen över, dels för er skull och lite för min. Jag tycker ju om att uppdatera.
Nu har jag dock inte tid för min lilla kusin är här och vi ska åka in till stan och gå på bio! Vi ska se Det regnar köttbullar. Precis i min smak. Lite kul ska det allt bli.

Igår åkte Immisen och jag in till allum för att shoppa lite. Hon hittade ett par supersnygga skor! Får kanske låna dom någon gång? Även fast jag har minifötter.. Jag hittade två grejer på bikbok för 99 spänn!!! Det är ju ingenting... Jag hade tänkt att lägga upp bilder på det nu, men minneskortet funkar inte.. Så det får bli en senare.
PUSS&KRAM

GODMORGON


Idag är jag pigg och på bra humör! Nu är det breakfast-time!
KYSS

Cheers

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag, trots att jag nästan blivit utknökad av Imma. Nu ligger vi och kollar på Cheers, mycket roligt.
Idag är det inte så mycket som händer. Jag ska väl hem om ett ta och då ska jag spela mer sims, har kommit in i en simsperiod!
PUSSPUSS

Nattinlägg

Hejsan!
Idag har det varit segt med uppdatering. Just nu sitter jag med Immas macdator och kollar runt lite, Immisen är redan trött men jag får väl hoppa lite i sängen så hon piggnar till. Var på Samuel & Johans talkshow förut tillsammans med Elsa, Linnea och Sandy. Mycket trevligt. Riktigt goa grabbar det där, från örebro!
Imorgon blir det mer uppdatering! Idag har jag inget kul att skriva.
PUSSAR

Det här håller jag på med nu..


Jag skapar karriärer! Den här simmen, som "råkar" ha samma namn som jag (hehe), hon är elitpilot! Det tog ett tag att få henne dit.. Min andra sim, som "råkar" heta Linnea (som min syster) hon är rockstjärna och kan skriva autografer, det är det bästa som finns i rockstjärnebranschen! Tufft..
KRAM

Yummie


Titta så fina.
PUSS

Chocolate

Hej!
Nu är det äntligen helg! Så härligt! Sandra, Vanessa och jag sitter och gör chokladbollar! Det behövs efter en hektisk vecka. Jag fick precis domen att pilla med händerna i smeten! Det blir alltid jag...
Mer uppdatering senare!
PUSSAR

Cosy in blue


Idag fick jag min mysdress från Haléns! Jag är jättenöjd, den är superfin och mysig. Byxorna fanns dock bara i strl 48... Något för stort! Men det är bara mysigt. Ska dock lägga upp benen för,, tja mina fötter syns ju inte ens! Men fin var den.
PUSS&GODNATT

Sporty


Tröja - Ginatricot
Strumbyxor - H&M
Strumpor - Ginatricot
Klocka - KNOKK
Ring - Glitter


I love this part



Jag kollade precis in vilket datum det var jag startade bloggen, den femte augusti 2009, jag bläddrade upp lite och hittade den här videon. Jag visar den igen för jag tycker den är så fruktansvärt bra!!
KRAM

power

Hej!
Åh jag har precis varit ute på en powerwalk/jogging runda. Elsa misstolkade mig lite så hon hade gummistövlar och woolrich jacka medans jag körde på joggingdojjor och skidjackan. Jag joggade tills jag träffade henne och joggade hem från henne. Det var riktigt skönt så nu får jag ta tummen ur och börja göra det här varannan dag ungefär. Så ofta det går!

Efter skolan satt Elsa och jag och pluggade efter skolan så det blev ingen uppdatering. Nu ska jag snabbplugga lite franskaglosor som jag glömde att vi hade, ingen bra start på terminen. Det lär bli en lång kväll.. men en dagens kommer upp om en stund!
PUSS


I'm done!


Nu har jag lärt mig hur man gör rörliga bilder (tack Elsa!) så nu lär det bli många såna. Hehe vad diggar ni den smutsiga skålen? Jag behövde lite energi så jag åt lite glass, undra vilken smak.
Nu är jag äntligen på riktigt klar med morgondagens läxor så nu ska jag gå ner och tvätta ansiktet och sen blir det till att stupa i säng.
KYSS&GODNATT

Hur snygga?

Artikelbild
Gör snygga!! H&M - 349 kr. Ge mig!
KYSS

Do you get the picture?


Study girl


Jag pluggar för fullt! Nästan i alla fall..
KRAM

Vårjackan


Ellos - 399 kr

Den här jackan från Ellos är jag grymt sugen på! Jag tycker inte om jackan jag köpte i spanien längre (hehe) och jag älskar ju skinnjackor! Om man sätter dit en nit eller två så blir den perfekt. Men.. såklart ska den bara finnas i strl 36! Det är verkligen min otursdag idag.
KRAM

ps. gulliga bella scannade sitt teknikhäfte och skickade det till mig! Jag kan göra tekniken nu och kommer inte komma efter eller få en liten prick i nåt register, jippie!

Big aotch

Hela min plugg-plan förstördes. Jag hittar inte teknikhäftet som vi ska göra läxan på. Big aotch! Jag får väl göra alla andra läxor (typ bara svenska, eller?) och höra med mamma om hon vet var det är när hon kommer hem. Nu känner jag mig lite misslyckad, det är ganska typiskt mig, vi har haft två veckor (!!) på oss att göra den här läxan, så lägger jag det i hallen i helgen och nu, poff borta! Aaaaarrrghhhhhhh!! I. Am. Losing. My. Mind.
LOVE

Outfit of today


Tröja - Bikbok
Leggings - Ellos
Klocka - KNOKK

Usch, jag måste verkligen städa mitt rum, japp, det är trosor ni ser vid fötterna, rena dock! Jag ska nog skaffa ett nytt Dagens-ställe också! Intressant? Jadå.
KYSS

I heard of a girl

Hej!
Är precis hemkommen från skolan. Sitter med en väldigt söt varm choklad i handen, eller ja, den står bredvid handen nu, kan ju inte skriva och hålla i en mugg, även fast jag är tjej. Den blev grymt söt idag för jag tappade hela skeden med socker på i kastrullen. Gott ska det vara! Nu ska jag sätta på lite go musik och plugga! Alla läxor ska göras klart och sen ska jag se om jag har något jag måste göra klart i skolan. Härlig eftermiddag, va?
KRAM

Tu es mignon

Hej!
Idag har varit en bra dag. Jag är riktigt glad idag faktiskt, känns skönt. Dels fyller Frida år! Så grattis till dig min lilla knäppgök!
Konfa var det också idag och det får en på riktigt bra humör. Jag fick träffa Ville! Har saknat honom lite, han var sjuk på skidlägret, ogilla.
Två tjejer, Valentina och Alexandra, går i min konfa också och idag så sa dom till mig att dom tyckte min blogg var jättebra, då blev jag ännu gladare! Tänk att en sån liten sak kan göra en sprudlande glad. Och så kan det bero på en sak till! Som bara några vet! Je suis très heureux.

Nu har jag varit sugen på att spela sims, igår blev det försent när jag hittade det och varje gång jag har skrivit att jag ska spela har jag inte gjort det. Det blir så sent. Men jag ska ju inte gå och lägga mig än, och det är försent att plugga så lite sims hinner jag nog med!

Förresten! Jag måste ju visa mina fina vantar jag sydde idag på slöjden, glömde min stickning hemma så jag passade på att göra ett par vantar.



Nu ska jag banne mig spela lite sims.
PUSS&KRAM


Chai te


Jag hade tänkt spela lite sims, såklart hittar jag fodralet men då ligger inte skivan i! Så nu har jag gjort en kopp chai te som jag myser med. Ska kanske städa lite till innan jag ska sova, kanske.
PUSS

From New York


Pappa kom hem med en snygging till mig.


Dock var det inte snyggingen på bilden, men snygga och tuffa sandaler från Abercrombie & Fitch, i love them!♥


En grön munktröja.


En sån här fin påse fick jag också!



Härliga grejer det där! Ingen riktig aning om vad det är.. man ska tydligen använda dom ihop (?), gott luktar dom i alla fall!

PUSS&KRAM

Mighty to save

Sitter hemma hos Frida med Anne och kärleksexperten. Vi diskuterar killar och våra kärleksproblem, Anne har dock inga. Mer uppdatering när jag kommer hem!
PUSS

nyponsoppa

Nej usch vad jag har varit lat idag! När jag kom hem runt två från gudstjänsten så började jag chatta med elin och frida och ingenting blev gjort i mitt rum! Nu är jag såklart superduper trött, men jag ska gå och hämta något och dricka och sen ska jag banne mig sätta igång med mitt rum. Om jag gör mer nu, så slipper jag göra det i veckan, mer tid till plugg alltså. Nu börjar det "roliga" jippie.
KRAM

hemklickat


Jag läste att det var rea hos Halens och.. rea är ju rea! (Emil, om du läser det här, döm mig inte). En härlig mjukisdress i storlek.. STOR. Fanns typ bara stora storlekar kvar, men mysgrejer ska ju inte sitta tajt? Eller hur? Nu längtar jag tills de kommer hem till mig.
PUSS

Wild western


Alltså hur snygga är inte dom här skorna? H&M 599. Grejen är nog att dom är lite snyggfula. Tuffa.
CIAO

17 januari 2010

Jag skulle börjat städa för en och en halvtimme sen.. Vad har jag gjort? Jag vet inte,, städat har jag i alla fall inte gjort. Nu är jag hungrig också, och jag måste plugga. Plötsligt blev den här dagen seg. Usch.
PUSS

You and I, and lots of oldies

Hej!
Idag har jag varit vaken länge! Och dagen är inte slut än. Det blev ingen promenad i morse för jag satt och velade så länge så jag behövde skynda mig med duschen. Tillslut kom jag till kyrkan och träffar Gabriel. Vi står en stund och väntar på annat folk. Ingen kommer. Nehe. Vi trodde fler skulle komma men det var bara vi två + några ledare (och massor av gamlingar såklart).

Jag tände ett ljus för Simon i min konfa, hans morfar dog igår. Sen var det slut, vi tog lite fika och snackade med Emil (konfaledare) om lumpen och våra efternamn. Sen var det slut. Då gick jag och Gabriel till olika bussar. När jag kom till heden så såg jag inte vart min buss skulle gå. Varför har dom gjort det så förvirrande där? Helt onödigt.
Fick i alla fall skjuts hem av mamma. Och nu måste jag städa. Jippie. Jag inser också nu att jag precis har skrivit ett inlägg om min dag. Det händer inte ofta, jag gillar egentligen inte att skriva om vad jag gör på dagarna (bara). Men nu vet ni!
Nu blir det musik på högsta volym och dags att börja städa.
PUSSPUSS

TÄVLING!

Jag är med och tävlar hos Julia Berg om en goodiebag värd över 10 000 kronor!! Vill du också vara med? Tryck här!


Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

PUSSPUSS

Lazy bastard

Godmorgon!
Undrar vad jag gör uppe såhär tidigt.. Jag har redan varit vaken en halvtimme. Funderar på om jag ska dra på mig lite kläder och gå ut och gå. En halvtimme bara. Men.. det är lite mörkt ute, kallt och jag är så fruktansvärt lat. Ska jag orka? Visserligen är jag ju redan uppe.
Jag är fast i facebook också.. Och promenaden får ju inte vara för lång, måste hinna hem o duscha och sånt innan jag drar till kyrkan. Jag är en latmask. Jag vet.
PUSS


Genius

Just det. Tänkte berätta för er om min lilla händelse med mikron igår. En trött Moa + en mikro är ingen bra kombo kan jag säga.
Efter skolan när jag kom hem så var jag plötsligt jättetrött, det gick visserligen över sen, men så såg jag att vi hade en muffins kvar hemma (!). Den kan ju inte bara ligga där tänkte jag..
Jag satte in muffinens på gallerställningen som vi har i mikron (den är uttagbar) och efter ett tag hör jag hur det börjar knastra. Jag tittar dit och ser blixtar och sen börjar det brinna! Jag får panik och börjar hoppa för jag vet inte vad jag ska göra. Har aldrig släkt en eld någon gång och jag vet inte vart vi har brandsläckare..
Smart jag var som satte in en muffins med papper på, på en metallställning i en mikro. Riktig geni varning.

Elsa och jag diskuterade det här när vi shoppade, hur tänker dom som gör mikrovågsugnarna när dom skickar med en ställning? I metall! Hallåå liksom..
Nu har jag lite ont i huvudet.
KRAM

Myrorna


Elsa hittade fina saker.


Jag tyckte inredningen var underbar.


Elsa letar o letar


Jag hittade lite enkla, tuffa t-shirtar


Såna här hängare vill jag ha när jag flyttar hemifrån. Stentufft!


Dom hade fina väskor med smycken i.

Mitt i allt det gamla fanns det discokulor, jag tyckte det var tufft.

Jag skulle inte tacka nej till den här soffan! RÅTUFF!


En pälsmössa med skärm.. inte riktigt min grej.


Mer skor. Ettpar andra snygga klackisar med lägre klack.


Den här tuffa tröjan hittade Elsa, men hon ville inte ha den så jag provade den. När jag provade den och sa att jag skulle använda den till dansen ville hon ha den igen. Too late ^^


Inga converse men fina kopior med blommor på. Perfekt till våren!

Nu ska jag kolla på Flickan som lekte med elden, mamma orkade inte se den när vi hyrde den förra gången så nu fick jag se den igen.
PUSS

My first heels


Belle - 199 kr

Igår åkte jag och Elsa in till stan efter skolan. Vi var i stan fram tills sju då jag drog till Tonår i kyrkan. Hade värdens bästa kväll igår.
Elsa och jag var inne på Myrorna igår och hittade några kap som ni får se senare. Men dessa snyggingar hittade jag inne i Nordstan på rea. Jag har ett par heels sen innan men de är begagnade och inte så snygga så det här är mina riktigt första heels. Love 'em!

Idag ska jag vara lite osocial. Vaknade vid halv ett, blev en lång kväll igår. Så nu sitter jag i pyjamas i soffan med värk i axlarna. Magda massserade mig igår och jag var tydligen väldigt spänd och hade massa knutar så nu gör det fruktansvärt ont! Kanske blir lite plugg och sims idag också.
PUSS

Pull yourself together!

Alltså nu är jag lite sur på mig själv. Ni vet den där känslan av att man är "frisk"? När man tränar regelbundet och är aktiv. Nu när jag inte dansat på typ tre veckor eller vad det är så känner jag mig otroligt otränad! Ångrar att jag inte köpte ett månadskort på friskis & svettis när danssäsongen var över. Nästa vecka ska jag banne mig powerwalka så ofta det går. Sen är det dans igen. Gud va härligt!

Måste verkligen "trappa ner" med godissuget också. Det är säkert Vanessa som påverkar mig! När hon blir godissugen blir jag också godissugen. Usch usch. Skärpning på mig nu!
Jag kände bara för att skriva av mig lite! Hoppas ni har haft en bra dag, jag själv har stickat med Vanessa framför Navy CIS (heter det så?). Jag har faktiskt lärt mig sticka!

Sen skulle jag gärna vilja ha tips på ställen i stockholm som man kan praoa på. Vet ni någon trevlig klädaffär? Ett mysigt café? En cool frisörsalong eller vad som helst? GE MIG TIPS!
KRAM

Outfit


Idag hade jag på mig tröja från H&M, tunna strumpbyxor från H&M och sönderklippta leggings. Vanessa är dagens fotograf, med min mobil. Det är därför kvaliten suger.
PUSS

give me


Det här är inget mambojambo ser ni. Det här är riktiga grejer. Tänk er kepsen, handskarna och halsduken tillsammans med den blommiga t-shirtklänningen, en skinnjacka, en slarvig tofs i håret och tunna svarta strumpbyxor tillsammans med dr.martens kängorna. I love it! Drömoutfiten just nu typ. Men den där byxdressen.. den är änna cool!
Collegetröjan skulle vara skitsnygg om den var enorm (eller lång typ) tillsammans med tunna svarta strumpisar och docksen (dr.martens kängorna, för er som inte fattade det). Det här vill jag ha nu..
Det skulle typ vara en dröm om jag vann en miljon på lotto eller nåt. Då skulle jag spara lite till mig. Lite shoppingcash, lite till framtiden och sen skulle jag skänska resten till alla svältande människor. Och det är inget mambojambo heller. Jag skulle verkligen göra det (om jag fick för mina föräldrar också).
SOVGOTT


El bitcho

Glömde att jag skulle spela sims.. Har suttit och sörplat nyponsoppa och letat musik istället. Nu blir det antingen sims eller plugg. Intressant? Nej. Men jag ville bara försäkra er om att jag lever.
Hejdå
PUSS

Silly girl


You are messing with my mind

Hej!
Hur är läget idag med mina läsare? Jag kom hem för ungefär en timme sen.. Har inte gjort mycket sen dess. Har börjat skriva lite på en ny låt.. och letat klädaffärer i New York, försöker hitta på lite saker jag kan önska mig av pappa.
Jag känner verkligen inte för att göra något speciellt nu, även fast jag typ har tråkigt. Önskar det vore konfa igen. Ska nog sätta mig och spela sims lite, är på sims-humör.
En sak som jag stör mig på, det är att jag inte lägger upp mina bilder som jag tar om dagarna med mobilen! När jag var och åkte pulka i lördags hade jag tagit massa bilder som jag tänkte lägga upp och skriva lite om dagen, gjorde jag det? NEJ. Jag blir lite sur på mig själv, får bli bättre på det där! Uppdatera också kanske.. blir lite tråkig uppdatering nu.
Men jag har ett annat inlägg på G. Kom tillbaks senare!
KRAM

Tell the truth



1. Jag är lat. Riktigt, riktigt lat. När jag har träningar och så på bestämda tider så är jag inte lat eller så, men på sommarlov eller liknande, kanske jag bestämmer att jag ska försöka gå ut och springa lite då och då, händer det? NEJ, stort nej.

2. Jag är väldigt onöjd med två delar av min kropp, låren och magen. Jag tycker inte om dom områdena. Inget mer om det.

3. Det här är kanske inte riktigt något som "ingen" vet, men jag vill till New York, jag har varit i NY en gång när jag gick i trean och det är inte mycket jag kommer ihåg, men nu när jag får höra om shoppingställen och man ser ju på tv! Jag älskar New York och jag vill så gärna bo där när jag bli äldre. Lite sex and the city feeling! Nu när jag läst Elsas mode blir jag ju mer sugen också.

PUSS&KRAM

Barbiebag




Igår kom min pappa hem från Kina och den här snygga väskan hade jag fått från en kines vi känner. När vi pratade i telefon sa han att det är en barbie väska och då blev jag ju lite tveksam. Barbie? Verkligen? Men igår när jag öppnade påsen så kom den här puddingen fram and I loved it!
Att det står barbie lite här och var gör inte så mycket men det stora guldhjärtat får nog försvinna. Även fast det här inte riktigt är min stil så tänker jag mig att till lite "rockiga" kläder eller min stora kofta så blir det nog ganska snyggt!
PUSS

wait a minute

Hej.
Idag har jag åkt pulka i slottskogen, efter en gudtjänst. Det var jättemysigt. Efter att jag började i min konfa så har jag blivit mycket gladare och jag har träffat så otroligt många goa människor. Med dessa människor var jag idag och åkte pulka. Nu har jag väldigt ont i rumpan men det var väldigt värt det. Jag är inte så bloggsugen nu och även fast jag kom på en grej jag ska skriva igår så får den vänta för jag är så trött nu. Hoppas ni inte blir sura.
PUSS

hot from H&M



Stjärtlapp

Godmorgon!
Idag är jag på gott humör! Solen skiner och än har jag inte gått ut, det är -10 ute så tills jag fått på mig lite mer kläder så stannar jag inne.
Jag blev sugen på att åka pulka idag. Igår var vi tvungna att gå till Elsa för att lämna hennes lillebrors skridskor och då gick vi förbi en backe som finns här och den var helt isig så vi åkte på plastpåsar och det var jättekul så idag ska jag åka lite pulka och så med Elin och Frida. Sen blir det nog varm choklad och lite mysig film att titta på!
Hoppas ni får en bra dag. Glöm inte anmäla er till tävlingen!
PUSS&KRAM

Tävling


Hej!
Nu har jag tänkt starta en tävling! Det gillar vi! Var med och tävla! Jag hoppas du ser vad du står på mitt fina collage om outfits, det jag glömt skriva är att i inlägget ska du skriva att det är här hos mig du tävlar och tipsa i inlägget att vara med och tävla! Vinnaren kommer vinna ett pris! Jag har inte bestämt vad än! Men fint ska det vara! Så var med och tävla!

Spending the night without you




Hej!
Alltså jag har haft en bloggfri eftermiddag, det låter som att jag inte vill blogga.. Men just i eftermiddag "orkade" jag inte och umgicks bara med vänner. Jag har några kommentarer att godkänna och jag vet inte om jag orkar det nu.
Elsa och jag har haft en underbar kväll med alkoholfri cider, tacos, mjölk, kladdkaka med vaniljsås och julmust. Och så har vi varit och jag är hundvakt. Mysigt! Vi hörs senare eller i morgon!
PUSS

Read it, it will make you laugh.. probably

Jag måste bara berätta om en sak som hände i skolan idag. Jag har varit speedad och övertrött idag och när jag träffade Frida, Elin och Anne.. då vet man aldrig vad som händer.
När Vanessa och jag var påväg i från bamba (matsalen för er som inte vet vad bamba är) så träffade vi F, E och A. Vi börjar snacka om musik för nu när Frida och jag har fått nya mobiler så skickar vi låtar hejvilt till varandra.

Frida har även fått en crush på MUSE så hon frågade om jag kunde skicka Starlight till henne. Hon börjar sjunga lite smått och fint på den och då fortsätter jag, men inte bara det, jag sjunger högt och hoppar från sida till sida i korridoren (alltså tar jag upp hela gångvägen med mina hoppsasteg). Då kommer Bryant som är en "lärare" på skolan som är jättestor och föredetta basketspelare eller nåt. Han pratar bara engelska och vi vet inte riktigt om han förstår svenska.. men vi har haft våra pinsamma stunder med honom.
När jag står där och hoppar så ser jag att Frida kollar lite konstigt på något bakom mig så jag vänder om och där står han upptryckt mot väggen, rädd att jag ska hoppa in i honom eller något (Läs: han är typ 3-4 huvuden längre än jag! Och typ i storleken.. mig x2 (med muskler dårå).
Jag blir skiträdd av att det står någon bakom mig så jag skriker högt och vänder mig om och går in i ett skåp, sen fattar jag vem det var och börjar skratta och inser hur pinsamt det är! Eller det var mest roligt och nu lär han ju komma ihåg mig!
PUSS

Spring 2010


Efter att ha spanat in H&Ms vårkatalog så var jag inte så imponerad. Mycket av grejerna fanns förra året också så jag blev lite besviken över att det inte fanns mer nytt. Det enda, ganska få saker, som jag gillade från katalogen (och deras hemsida) var det här ovanför. Men det var fint det med.
PUSS&KRAM

Fashion


Nu ska jag se min första modevisning ever! Eller modevisning och modevisning, heta brudar i underkläder kan man ju säga! Men det är också kläder, eller hur?
PUSS

Augusti till December


Det här är några av mina outfits jag har haft på mig sedan augusti. Jag tänkte göra ett collage med vad jag har haft på mig hela året.. men kom på att jag började med det i augusti.
Säg gärna vad ni tycker! Det gillar vi. Jag själv tycker att bara på en "termin" har min klädstil förändrats. Nu sitter inte alla i datumsordning men, hehe, jag vet ju vilka datum de är tagna.
KRAM


Shut up and drive

Hej!
Nu sitter jag och knåpar ihop en liten överaskning så kom tillbaka snart så får ni se vad det är!
KRAM


Step up

Hej.
Jag börjar känna ångesten längs med ryggraden nu när det inte är långt kvar tills skolan börjar. Måste ju gå och lägga mig snart också, vill ju inte se ut som en zombie i morgon.

Jag har i alla fall legat i badet i en timme och såg ut som en skrumpen gammal tant efteråt men skönt var det. Nu ligger/sitter jag och kollar på Step up. Den är ju så underbart bra och jag ser precis den hemska delen.



Hoppas ni har haft en bra dag. Nu blir det ingen mer uppdatgering för idag.
PUSS&KRAM

Pose, pose, pose


Cookie monster


Brr, it´s cold in here


Sitter och kollar igenom bilderna med en kopp varm choklad.

Hej!
Elsa och jag skippade att åka och leta second hand saker eftersom det är röd dag.. stängt alltså. Jag tog med mig kameran och vi gick ut och fotade i kylan istället. Det blev faktiskt några riktigt fina bilder! Visar er när jag kommer hem. Nu sitter Elsa och jag och kollar på MADE. Vi har värmt oss lite med varm choklad och om någon timme ska vi gå hem till oss.
PUSS

Wednesdays outfit


7th heaven

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag. Jag låg och läste Elsas Mode igår till kvart i tre. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Först ska jag nog äta frukost, ligger i soffan och känner hur hela datorn rör sig för min mage kurrar. Jag ska nog ringa min wingman och höra om vi ska kolla in vintage saker idag. Erikshjälpen eller Östhjälpen. Får väl börja spara mina pengar nu.. Snart kommer våren och det betyder ju lite nya kläder, helst en snygg vårjacka. Och jag hoppas på att Bella ska åka till sin farbror i New york i sommar och att jag får hänga på, så det blir till att spara spara spara! Önska mig lycka till, jag behöver det, a lot.

Förresten, jag funderar på att ha en frågestund, skulle ni ställa frågor då? Eller skulle det vara helt onödigt.. Det är upp till er.
Nu ska jag äta frukost.
PUSS

I changed my mind


Alltså jag har aldrig varit ett sånt fan av haremsbyxor men när jag ser Ulrika matcha det sååå snyggt så får jag bara en massa idéer! JAG. VILL. HA.
Så.. är det någon som vet vart man fortfarande kan köpa dessa? Jag suktar efter dom!
PUSS&KRAM

the evening


Vi såg Göta kanal 3. Faktiskt riktigt bra.


Vi frös.


Bella frös.


Jag frös och hade Elsas mössa på mig.


Sen köpte jag CHIC♥


När vi kom hem så drack vi varm choklad..


..och myste med lille Vincent♥

PUSS

jag måste säga att min mobilkamera s.u.g.e.r


Tips från coachen

Hej gullisar!
Bion var jättebra! Riktigt rolig tycker jag. När vi var påväg ut upptäckte vi att det var Bella och jag.. resten var över 40, hehe.

Jag kom på en sak nu när jag läste en kommentar. Jag ska nog börja med en kategori där jag tipsar om andras bloggar!
Så jag börjar idag. Eller förut tipsade jag ju om Elsas Mode men men, här kommer en till.
MALIN.
Hon tar jättefina bilder.

Så tips på henne!
PUSS

Dagens


Ojj höhö, tänk bort min mördarblick på första bilden. Fick ta bilder i farten samtidigt som jag pratade i telefon med Elsa. Det blev inge bra, är ju inte på min vanliga dagens-plats. Så det fick bli med blixt och det blev inte bra. Men idag har jag på mig min nya goa kofta från ginatricot, linne från rut m.fl, jeans från H&M, halsband från Marc Jacobs och min älskade dödskallering från glitter.

Sen vill jag tipsa om Elsas mode. Elsas blogg finns nämligen på riktigt! Me loooove! Jag har verkligen ingen aning om det är sant eller om allt hon skriver bara är för boken men I LOVE IT

Nu drar vi snart!
PUSS&KRAM

For some reason I can´t explain


Bild från Lima.

Snart kommer en dagens! Eller en.. kvällens.
KRAM

The walk of shame

För någon timme sedan gick jag "the walk of shame". Nästan. Jag gick hem från Bella i min New york-pyjamas och uggs. Hela dagen har vi möblerat om hennes rum och städat. Jag hoppas hon blev nöjd! Hon har en massa skit i rummet den där tjejen. Hehe.
Nu ska jag bege mig till duschen och tvätta mitt grisiga hår. Senare blir det bio! Vi ska se göta kanal 3, höhö. Först ska jag ta lite bilder på nya saker jag shoppade med Elsa! We like.
PUSS

House of pancakes

Godmorgon!
Elsa och jag står och lagar pannkakor. Eller Elsa steker nu, jag gav upp. Idag får vi se vad som händer. Jag uppdaterar sen.
PUSSPUSS


meet me on the equinox

Hej!
Nu är det ju natten och Elsa och jag är fortfarande vakna. Kanske dags att börja gå och lägga sig tidigt nu.. börjar ju skolan på torsdag.
Ikväll har vi i alla fall kollat på massa film, John Tucker must die, Wallander: Läckan, Wallander: Skytten och Min stora feta grekiska semester. Mysigt värre.
Nu ska vi gå och lägga oss och jag ska drömma om att jag ska bli bättre på att uppdatera, låter det bra?
KRAM&GODNATT

Happy, happy

Godmooorgon, godmoorgon!
Idag är jag på bra humör. Dels för att jag har haft världens bästa vecka i Lima tillsammans med människor som nu betyder otroligt mycket för mig. Jag älskar er alla!
Men också för jag ska få träffa min wingman idag! ELSA såklart. Hehe...
Vi ska åka och shoppa lite! Har ju ett presentkort på Ginatricot och jag är inte sån som kan spara på grejer så det kommer jag nog använda upp typ. Jag såg att Elsa köpte en skitsnygg grå tröja så en sån ska jag spana in, hope you don't mind, my darling.

Det kanske kommer en dagens också! Beror ju på vad jag har på mig. Nu ska jag äta frukost.
PUSS&KRAM

Vinterland


På vägen hem var det soligt, snöigt och kallt. Jag hade på mig min nya skidjacka.

Hej!
Nu är jag hemma och det känns som det har gått en evighet! Att ta med datorn var ju helt onödigt eftersom det inte fanns något internet och att kolla på film funkade inte heller. Men jag har verkligen haft det toppen och jag hoppas ni saknade mig.
Nu när jag kom hem fick jag även min mobil! Blev jätteglad! Nu ska jag bara slappa framför tv:n, att vara på läger gör en trött!
PUSS&KRAM

Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0