Love



Skriv in det här i sökfältet och öppna upp världens bästa spellista med låtar från New Moon: http://open.spotify.com/user/moaz/playlist/7mEKxNfWTquJACYqJeroJ9

PUSS


Vi drar till fjällen


Godmorgon!
Ååååh jag är så himla ivrig! Jag gick upp för nästan 45 minuter sen och började duscha. Nu är det bara till att stänga väskan, packa ner datorn, packa ner mamma mia-filmen och en liten matsäck (om jag skulle bli hungrig) och sen drar vi in till Göteborgs Operan och åker till Sälen och Lima! Ni anar inte hur spänd och exalterad jag är!
Dock är jag vääldigt trött, hehe. Känner liksom hur tröttheten ligger som ett tunt lager runt om mig. Just det! Kudden måste jag ha med!
Ååh det är miljoner fjärilar som går på högvarv inuti min mage nu! Så spänd och förväntansfull är jag! Hoppas ni får ett fortsatt bra lov, det här är det sista jag skriver ända fram till lördag, om det inte finns internet att låna.
PUSS&KRAAAAAM

Sex and the city



Det här fick jag med mig hem idag från mellandagsrean.
1. Kofta från Bikbok, 199 kr.
2. Sport bh från H&M, 149 kr.
3. Tröja från H&M, 150 kr.
5. 3 par trosor från Vero Moda, 149,50 kr.
6. Bh från Lindex, 149 kr.
Älskar reor!

Nu sitter jag tillsammans med Elsa och kollar på SATC (sex and the city). Jag sitter med den lilla datorn son pappa har fixat lite med nu! Gilar den starkt, mycket mysigare än den stora.. hur nu en datorkan vara mysig (?).
Om en halvtimme börjar The bodyguard! Vill se den.. så den ska jag se! Men först måste jag packa klart, har några småsaker som jag inte har packat ner i min resväska. Antingen försöker jag skriva ett sista inlägg innan jag åker, jag ska hadet så jäääkla gött! Dock kommer jag inte ha något internet så ingen uppdatering!
PUSSAR

spring


Bild lånad här

Hur snygga är inte jackorna till vänster? Den marinblåa och den gråvita. JAG ÄLSKAR DOM! När de kommer ut i butik ska jag försöka få tag på en, om den inte är för dyr. Nu längtar jag till våren!
KRAMAR

The tiny mall

GODMORGON!
Idag är jag på bra humör för det pirrar i magen! I morgon ska jag åka till Sälen med massa trevligt folk! Jag ska åka till "det lilla köpcentret" (komiskt namn va?.. eller det heter ju inte så men jag kallar det för det!) och köpa lite schampoo, balsam, panodil, bindor, strumbyxor och tandborste. Lite nödfalls grejer. Sen ska jag byta antingen min jacka eller mina byxor till vit färg istället. Vi hörs senare!
PUSSAR

from santa claus


Fick en knokk av pappa

Jag fick guitar hero även fast jag inte hade önskat mig det! Då blev jag glad, så nu har jag nördat det hela dagen.

Mario cart fick jag också

Av min syster fick jag ett Marc Jacobs halsband som hon köpte när hon var i NY

En svart adidas väska fick jag!


Från vänster: En bok med sms som skickats till fel personer, en bok med bilder på olika lappar som har satts upp i t.ex. tvättstugor, The sims3 (!) och ett par trosor.

Elsas mode! Snacka om att jag blev glad, har redan börjat läsa den och den är riktigt bra!

Efter att mamma och jag sett Twilight och New Moon blev mamma lite kär och jag tror att hon tror att jag också blev det så en Twilight kalender fick jag!

Min morbror och hans sambo kom förbi och lämnade en fin tröja till mig i julklapp, myströja!

Min mamma vet att jag gillar att baka och laga mat så hon gav mig lite bra recept.


Pengar och presentkort är alltid bra att ha!

Eftersom min pappa är lite teknisk av sig provade han på att beställa saker på nätet så det här är första delen av ett paket, den andra delen är själva mobiltelefonen.

Av min farmor fick jag ett fint halsband med en broderad näsduk och en sjal (ej på bild).

De här tre grejerna beställde jag från H&M! Väska, jeans och träningsleggings. Mamma ska betala halva så lite julklapp blev det!

Kommer ni ihåg att jag önskade mig ett leopardpåslakan från H&M? Klicka på bilden annars.. det fick jag också men det kommer inte förräns i februari!


Nu ska jag vara lite social med Imma.
PUSS&KRAM

Halo

Förlåt för dålig uppdatering, snart ska jag visa mina julklappar!
PUSS

Sune



Hur söt är inte Håkan?


God afton!
Vet ni vad jag och min familj gör? Vi sitter och kollar på Sunes Jul. Min syster och hennes kille fick den i julklapp och den är ju helt underbar! Jag kommer ihåg när jag var liten och kollade på Sunes Sommar, jag tyckte han var så stor! Nu ser jag ju att han bara är en liten skitunge, en söt sådan!
Önskar att Sune kunde vara julkalender igen. Jag var inte ens född när det var.
PUSSPUSS

It's a merry, merry christmas

Hej.
Jag har haft en underbar julafton med massor av julklappar. Bland annat har jag fått sims3, guitar hero, mario cart, en mobil, påslakan från H&m, en knokk klocka m.m.
Vad har ni fått? Har ni haft en bra dag?
PUSS&KRAM

Christmas outfit


Julaftonens outfit fick bestå av

Paljettkavaj - H&M
Klänning - Ginatricot (fått från Imma)
Strumbyxor - H&M
Raggsockar - Mammas


Titta, jag har klätt granen alldeles själv! Eller jag satte inte dit stjärnan.. jag nådde inte upp..
Vår gran ser förjävlig ut. Den är jättetråkig och ojämn. Men jaja, titta på paketen!! Hoppas många är till mig! hihi.
PUSS&GODJUL


Vadå djungelbjörn?


Haha vet ni vad jag insåg NU? Att det finns ju inte björnar i djungeln! Vad gör Baloo där liksom? Jag känner mig som ett geni.. någon som har tänkt på det här?
KRAMAR

Kalle Anka vs Anna Anka

Hej!
Hur är eran julafton än så länge? Min syster, hennes pojkvän, mamma och min farbror sitter och tittar på Kalle Ankas Jul, sorry Anna.
Min syster (läs: hon är 24 år) och jag sitter och skrattar åt när Långben ska äta middag när de är ute med husvagnen. Älskar den biten.
Om några timmar får man öppna paket!


Vilken Anka sitter ni och kollar på idag?
Bildkälla

PUSS&KRAM

Merry christmas


3 saker du inte visste om mig


1. Jag hatar klockslaget 14.30 eller halv tre.
 
Jag vet inte riktigt varför men det är typ för att när klockan är halv tre så känner jag oftast på skoldagar att "Åh nej nu är klockan halv tre.. och jag har inte gjort mina läxor." Eller liknande.. Och på helger eller lov när jag vaknar runt elva så känner jag när klockan slår halv tre att "Shit, hela dagen har ju nästan gått!".

2. Jag har nästan alltid tråkigt på julafton, ända tills klockan tre.
Jag har aldrig någonting att göra. Jag är typ yngst i min släkt, eller min kusin Merkurius (Markus) har jag ju firat jul med en gång och han vill bara spela Wii HELA TIDEN! Så ända tills Kalle Anka börjar så lagar alla vuxna mat eller pratar och dricker glögg. Vad gör jag då? Jag sätter kanske på en tråkig film eller sitter oftast vid datorn.

3. Jag gillar inte att bada.
För det första så tycker jag inte alls om att gå runt i bikini (eller baddräkt om man skulle föredra det) och för det andra så.. jag gillar det bara inte. Eller visst kan det vara skönt ibland på sommaren men jag är inte ett fan av det.

Nu ska jag kanske åka och köpa de sista julklapparna!
PUSSPUSS

i'd walk a thousand miles


GODMORGON!
Kan ni fatta att det bara är en dag kvar till julafton?
Idag har jag mycket att göra! En sak har jag redan gjort och det var att fixa mina naglar.

·         Städa mitt rum

·         Dela ut julkort med Elsa

·         Köpa de sista julklapparna

·         Följa med pappa och köpa julgran

Detta är vad jag ska göra. Hade ju tänkt att jag skulle gått upp nio idag så jag hann allt, men icke så nicke. Tolv  vaknade jag!
Nu ska jag äta frukost och sen ringa Elsa!
PUSS&KRAM


This christmas



GOD JUL ÖNSKAR JAG OCH ELSA!

PUSS


Dagens outfit




Dagens outfit bestod av det jag visade igår, den nya tröjan med urringning i ryggen och en hög midjekjol till. "piffade" till det med två halsband och ringar.
Efter skolans avslutning drog vi hem till Linnea och spelade buzz. När Sandy och jag var på väg hem så gick vi förbi Elsa och där stannade jag!
Nu har vi precis kollat klart på Du är vad du äter och jag ska börja dra mig hemåt. Eller så stannar jag och äter och sen går jag hem!
PUSS&HEJ

HAPPyNESS


Hej!
Idag är jag glad förr nu har jag fått jullov! Om två dagar är det julafton och om mindre än en vecka ska jag åka till Sälen!
I morgon ska jag och Elsa pyssla lite till och jag kanske ska åka in till stan för att leta reda på två presenter till min mor.
PUSS


Come together, right now, over me

Second Hand Sweater, You Complete Me Scissor Necklace, Topshop Tights
Först vill jag säga att jag älskar den här outfiten, riktigt snygg. Sen vill jag säga att den som kan hitta detta halsbandet och vill ge det till mig i julklapp kommer vara min ängel. Det var väldigt fint tycker jag. Och passar mig, jag gillar att klippa i saker.. typ.
Sen vill jag också säga att hon på bilden är väldigt söt i sitt korta hår.

Det jag egentligen tänkte säga var att jag har precis kollat på E.M.D.s tv-program och det var väldigt bra. Deras låt välkommen hem är väldigt fin även fast det inte riktigt är min typ av musik och den har fått hamna på min Christmas-list.
Nu ska jag gå och sova så jag kan gå upp tidigt i morgon för jag vill exprimentera lite med mitt hår och kläder innan jag går till julavslutningen och får mina betyg och jullov.
PUSS&GODNATT

Handmade


Nytt i garderoben


Nu har jag uppdaterat garderoben med lite härligheter!

Bild 1. Tröja från H&M med urringning i ryggen, 98 kr.
Bild 2. Klännning från H&M, stentvättad med volanger, 150 kr.
Bild 3. Blå paljettkavaj från H&M, 200 kr.
Bidl 4 och 5. Dödskallering från Glitter, den har jag spanat på länge! LOVE IT! 80 kr.


Idag har jag spenderat dagen med att gå till "det lilla köpcentret" med Elsa och Bella och åkte in till Nordstan med mamma runt sex för att köpa klänningen. Nu har jag äntligen hittat en nyårsklänning! Den är inte så extrem med massa paljetter hit och dit utan ganska "lugn". Så den fick det bli! Den kan man ju även ha annars också! Nu är frågan bara om jag ska ha den svarta tröjan under eller om jag ska leta efter en kofta.. Det är nästa problem!

Nu ska jag sätta mig och göra klart mitt handsmycke som jag började på igår, hoppas det blir fint! Ni får se bilder sen!
PUSS&KRAM

Vote for me

Jag har blivit medlem på minoutfit.se och jag tycker ni ska rösta på mina outfits, om ni gillar dom. Klicka på bilden!


Dec. 20, 2009


Här pysslas det för fullt! Snart drar vi till kyrkan också, 4 advent är det ju!


Den här musiken lyssnar vi på!
PUSSPUSS

Another Christmas

Godmorgon!
Igår blev det sent och det slutade med att jag vaknade vid elva. Nu sitter jag här i min pyjamas och har precis smsat lite med Elsa. Igår var vi i stan och jag hittade en snygg klänning på rea hos H&M så idag ska jag nog åka in och köpa den. Dock provade jag strl M och den var för stor.. så jag ska se om den finns i mindre storlek. Sen ska jag hem till Elsa och vi ska julpyssla och göra lite egna julklappar :) Vi har ju inga läxor och ingen dans så idag är det faktiskt min första lediga söndag på hela terminen typ! Jag ska inte plugga och jag ska inte träna, det är faktiskt ganska skönt.
Men nu på jullovet ska jag försöka gå ut och powerwalka eller jogga. Jag blir alltid så himla lat på lov! Och jag är envis, men inte när det gäller att gå ut och jogga! Aja baja Moa.
Senare kommer det bilder från igår och mer inlägg :) It's almost back to normal.
PUSS&KRAM

btw, lyssna på Amanda Jensens låt Another Christmas, jättebra låt

I'll be back

Hej.
Idag har jag varit på stan och hela veckan har det varit jättedålig uppdatering, men i morgon ska det bli back-to-normal igen!
Nu ska jag se på Step up 2.. själv. Alla som nyss satt i tv-rummet stack så jag sitter här med Elsas lillebror Hugo.
PUSSHEJ

We danced, and we rocked




Wohoo!
Även fast klockan är sent så är jag på himla bra humör! Och inte sååå trött. Bara i benen. Dansuppvisningen gick ganska, eller tja, väldigt bra och det var såååååååååååå kul! Det är just i den här stunden som jag verkligen fattar att jag brinner för dans!
Sitter här med allt smink på och hade hoppats att jag skulle kunna skriva lite på min artikel men insåg att det är alldeles försent. Får skriva den i sista sekunden den här gången! Aj aj aj.
PUSS&GODNATT

Dålig uppdatering

Hej alla glada!

Jag har väldigt dålig uppdatering och det lär det bli resten av veckan! Idag har jag genrep inför dansuppvisningarna och imorgon, onsdag och fredag har jag uppvisning. Jag kom på i fredags att på fredag ska jag vara klar med en artikel om ett studiebesök och jag har ju knappt någon tid att skriva den på så jag kommer ha massor att göra!
Nu ska jag gå ner och packa ihop mina danskläder. Hoppas ni har haft en bra dag :)
PUSS&KRAM

Trötta

Hej!
Igår somnade vi inte förräns vid halv fem, fem. Vi gick ner och lade oss vid två men ojj vad vi tjejer kan prata! Elin ville sova när klockan var halv fem och tjatade på oss att vara tysta. Det gick två sekunder så sa någon nåt och så blev det en diskussion!
Men igår var en jätterolig kväll. Nu är det bara Bella som är kvar. Jag sitter fortfarande i pyjamas och bella sitter och skrattar åt tv:n. Snart ska vi spela Wii och ikväll ska jag på glöggfest hos Elin! Mycket glögg nu.. Men innan det ska jag kolla på Elin och Fridas luciatåg! Jag måste hinna plugga också eftersom jag kommer vara upptagen resten av veckan typ med dansuppvisningarna! Oj oj.

Lite uppdatering bara, jag är rätt trött efter den här helgen så det blir inte så mycket uppdatering.
PUSSAR

Tonight I'm wearing this


Dåliga bilder, jag vet. Min webbkamera är inte den bästa..

Kvällens outfit består av min svarta tröja från H&M, sammetsleggings från Bikbok och två halsband; ett från min syster och ett jag har gjort själv.
Lockade håret lite, jag vågade faktiskt närma mig locktången nu, med tanke på vad som hände sist vi använde den..
Hoppas ni får en bra kväll!
PUSS&KRAM

förberedelser


JULBAK

HEJ!
Här hemma är det julmusik och julbak som gäller! Spotify på högsta volym, pepparkaksdeg i magen och överallt i köket, glasyr i taket och massor av choklad!
En röd duk har vi på bordet med en julstjärna, ikväll ska det bli skoj! Mycket trevligt. Men ni märker att jag är upptagen!
PUSSHEJ

Sleepover

Hej.
Idag har jag mått mycket bättre trots att jag knappt sovit en blund. Skolan var mysig, väldigt mysig och det känns som alla var extra kramgoa idag, kanske var det för att det var Lucia? Jag ska nog gå och ta mig ett varmt bad snart, funderar på om det finns något recept på hemmagjorda badoljor, jag ska nog kika efter lite innan. Jag kommer börja vara värst fixarsork nu i jul! Hoppas jag. Jag tänkte i alla fall köpa ett fotoalbum med vita papper som jag ska klistra in recept på! Antingen sparar jag den själv eller så ger jag den till min syster i julklapp, eller så gör jag båda!

Senare ikväll ska jag kanske till min lilla kyrka där jag konfirmerar mig och sova över! Det är tonår idag och övernattning så jag får se, jag måste ju upp och baka tidigt i morgon! Jag ska höra med mamma om hon kan köra mig och sen hämta mig i morgon, annars blir det körigt. Eller "körigt" blir det ju i vilket fall..

Pratade även med min NO-lärare idag, provet hade gått väääldigt bra! :) Eller för mig är det bra ^^ Helt okej, helt okej plus och perfekt fick jag! Känns bra. Sen nämnde hon att jag fick VG !! Jag vet inte om det var i NO eller i biologi.. i vilket fall så var det för jävla bra! Förlåt att jag svär men jag sken som en solstråle när jag hade fått höra det eftersom NO inte har varit mitt starkaste ämne. Ni skulle se mig i sjuan. Vart hade jag mina tankar? Jag fick så dåliga resultat på prov så det är inte sant! Fy. Nu är det ändring och jag är glad!


Såhär glad kände jag mig
PUSSHEJ

Pigg, jajamensan

Hej!
Jag kunde knappt somna inatt, varför? Ingen aning.. jag tror jag somnade runt två, men jag släckte vid tolv. När klockan närmade sig ett tänkte jag att jag kunde läsa lite till för att bli trött. Det blev jag inte så jag släckte och bara låg och väntade. Sen tror jag att jag blev så snurrig och försvann långsamt när jag började tänka på massa konstiga saker som man gör när man inte kan sova.
Nu har jag startat dagen i alla fall, två messmörssmörgåsar och ett glas mjölk. Ska borsta tänderna snart och sen drar jag iväg till skolan för att ta kort på Lucia tåget som niorna ska ha. Hoppas ni får en bra dag :)
KISSES

Banan muffins


Hej.
Jag fick ett litet kvällsryck och började baka bananmuffins. Jag fick Julia+ tidningen häromdagen på posten gratis, eftersom jag inte har beställt någon (?). Julia är ju en väldigt.. barnslig tidningar för yngre tjejer tycker jag men i den här tidningen hade dom lagt in massor av skönhetstips för håret, huden och naglarna och massa recept på olika bakelser. Blev lite inspirerad så nu sitter jag med en handduk om håret och en häxblandning i håret som tydligen ska vara bra mot fett hår.
Sen började bakandet. Muffinsarna (säger man så?) blev supergoda. Ni ser ju bilderna. Jag gjorde en extra klick och lade på lite riven choklad. Mumma! Vill ni ha receptet? Fråga i så fall! Jag skriver gärna.
Dom ser lite bleka ut men det är ju för att jag inte har några mörka ingredienser i, men tro mig, dom är goda!

Nu ska jag gå och sova om jag ska till skolan i morgon.
PUSS&KRAM

Bloglovin

Ni glömmer väl inte att lägga till mig på Bloglovin?

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

Här ska det vara en rubrik

Hej.
Det var nästan så att jag tänkte skriva godmorgon. Men så kom jag på att klockan snart är halv fyra. I morse vaknade jag vid åtta men ropade till mamma och sa att jag ville stanna hemma idag. Det var en bra idé så jag somnade om och vaknade inte förräns ett! Snacka om att jag har varit trött.
Jag har inte gjort någonting idag, bara suttit vid tv:n och slappat. Känns skönt. Jag ska sätta ihop en ny låtlista på spotify med massa jullåtar till på lördag. Till julfesten!
Jag kom på att det bara är två veckor kvar till julafton och jag har inte köpt NÅGRA julklappar. Shit alltså.. Jag har verkligen ingen aning om vad jag kan köpa i år heller! Får väl dra till lagerhaus någon dag.

Det här året har december känts lite tomt på grund av en sak, julkalendern. När jag fick reda på att det var supersnälla silversara och stålhenrik som skulle vara julkalendern så gav jag det inte ens en chans. Dom borde ju ändå anpassa julkalendern lite för äldre personer. Det här är ju typ för femåringar, hör du det Elsa?

Just det. Jag har en ny header! Det är en bild som jag tog igår på en.. tygbit eller något, den satt på ett par byxor jag köpte för några år sen. Tycker den bilden är stencool och representerar mig lite!

Nu ska jag sätta igång med jullistan och fortsätta slappa framför tv:n med en kopp varm choklad. Mums!
PUSS&KRAM

Outfit



Tröja - H&M
Shorts - Pappas sönderklippta byxor
Strumbyxor - H&M

Idag hade jag en H&M outfit. Den var skön men när vi var utomhus frös mina ben till små isglassar. Jag ser väääldigt trött ut på bilderna och jag är väldigt trött! Jag är verkligen supertrött, har ont i ryggen och magen. Jag har inte känt mig hundra på hela veckan så i morgon kommer jag nog stanna hemma. Får ju tid till att vila upp mig då och så kan jag plugga lite i lugn och ro. Känns lockande, faktiskt. Eller, vad säger ni? Det är väl inte så smart att gå till skolan varje dag och inte bli helt frisk? Jag kör på den taktiken.

Oh, förresten. Vad diggar ni min färgglada Björn på soffan? Den var en av mina favorit björnar när jag var liten och plupps en dag satt den på min (systers) soffa. Den pajar typ bilden. I alla fall färgerna, dom är för starka. Jag får nog börja använda min systemkamera mer! Det ska jag göra! Och nästa gång det blir frost, Elsa är du med på fotosession då?
PUSS&GODNATT

It's all done!

Hej.
Alltså jag är verkligen jätteseg och har typ inte så mycket att skriva och jag vill inte tråka ut er med ett dött inlägg utan bilder! Men jag tänkte bara uppdatera lite, i ett levande inlägg! Shit vad jag är tråkig, men det är för att jag är trött!

Idag hade vi som sagt NO-provet och det känns som att det gick bra så nu hoppas jag att det gjorde det och nu är det inga mer prov den här terminen! På måndag sätts mina första betyg.. scary. Till fredag har jag typ fyra mindre saker, franska, hkk, matte och jobba i matteboken. Inget mer! Så idag tar jag ledigt från läxorna. Ska kolla på Guds tre flickor i sängen och sen kanske vi ska hyra en film och bara slappa! Jag tycker jag är värd en vilodag. Det kanske stämmer det pappa sa om att jag blev sjuk, det kanske är för att jag tar i för mycket. Men det kanske är värt det?

Jag hoppas ni har haft en jättebra dag! Jag lovar.. ja jag lovar att jag ska lägga in en dagens outfit sen för idag tyckte jag att min outfit var riktigt snygg, hehe.
PUSSPÅER

Uppdatering

Hej!
Igår blev det ju typ inga inlägg förutom i skolan och det var för att jag pluggade och mådde lite dåligt när jag kom hem från skolan. Sen hade jag genrep inför min dansuppvisning (wiiii!) så det fanns ingen tid. Nu sitter jag i skolan igen, tänk vad mycket tid man spenderar här.. Har haft mitt NO-prov och det kändes ganska bra så jag är glad att det är över nu! Har bara matteläxa och hkk-läxa till fredag. Så nu börjar skolan lugna ner sig! Snart är det jullov också.. jag längtar ihjäl mig!
Nu ska jag fortsätta skriva min artikel om GR-utbildning.
PUSSARTILLER

Godmorgon

Gooooooooodmorgon!
Nu sitter jag i bildsalen tillsammans med Elsa! Vi har precis haft bildlektion, den roligaste lektionen! Vår lärare är asball!
Min ryggsmärta är fortfarande kvar och nu har lingonveckan kommit! Kan det bli bättre? -.-
Igår blev jag klar med hkk-läxan så idag ska jag bara öva till NO-provet, som en galning! Jag hör knappt vad jag själv tänker nu för jag sitter precis bredvid ett par högtalare med P!nks musik.. jag blir helt snurrig!
PUSSHEJ


Mer plugg, allt är plugg nu

Hej.
Nu sitter jag och plugga för fullt, jag är nästan klar med första uppgiften och jag tänker göra klart den andra och tredje IDAG! Det lär bli en lång natt, fy fan säger jag! Jag gillar inte att svära men jag är tvungen. Min mamma och pappa tror att jag är sjuk för att jag tar i för mycket i skolan. Det tror inte jag.
Men jag hoppas jag är sjuk i morgon så att jag kan sova och plugga lite mer! Får för mig att jag kan det mesta i NO:n men jag vet att jag inte kan det! Fan alltså! Nu är jag typ förbannad. Jag hatar att gå i åttan.
Nej.. nu måste jag fortsätta!
Skicka gärna bra INDIE-musik till mig! Kan hjälpa på traven lite. Inte RnB eller sånt skräp! INDIE ska det vara!
PUSS&KRAM

It's cosy


streetstyle

Jag har suttit ett tag och kollat igenom massor av outfits på stockholmstreetstyles hemsida. Mycket inspiration!
IMG_8558IMG_8559IMG_8307IMG_7626
Älskar väskorna. Men älskar kjolen mest! Så jäkla snygg med den höga midjan och uppvikta kanten, love!

47
Foto:
Väskan!

Foto:
Gillar färgen.

Foto:
Kolla bältet!

Foto:
Jackan + nitarna = Lovely!

Foto:
Skorna med dom bara benen är ursnyggt!

Foto:
Foto:

Tveksamt


Nu har jag hittat en till klänning från Kappahl för 399 kr. Jag är så tveksam till den. Det är något som säger i mig att den är snygg och den kan passa med det eller det! Men sen så är det någon del som säger att den är jätteful. Min första anblick är att den är ful. Men jag har för mig att jag kan matcha den till något, vadå då? ÅÅh jag vet inte!
PUSS

More from H&M


Jag kunde inte slita mig från H&Ms shop online sida. Hittade även de har tre snygga grejjorna! Skinnjackan tycker jag var hyfsad billlig och jag ska banne mig önska mig den i julklapp av farmor. Jag älskar skinnjackor men min som jag har är sån modell smo man kan knäppa i kragen om ni fattar vad jag menar och jag gillar mer den här ringningen.
Puffärmarna är också en snygg detalj! Så Farmor, den här önskar jag mig!
PUSS&KRAM

Sonia Rykiel pour H&M


Nu har jag spanat lite på Sonia Rykiels kollektion för H&M. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Efter lite tänkade har jag kommit fram till att mycket är snyggt, som velourbyxorna på första bilden, bustiern på andra bilden, korsetten på tredje bilden och kimonon och jackan på fjärde bilden. Jag kommer inte köpa någonting dock men vad tycker ni om det? Har ni eller ska ni köpa något?
En sak jag inte tycker är så snyggt är bh:n med rosor på (första bilden). Eller trosorna med rosen på ena skinkan. Alltså visst kan det vara snyggt eller coolt men jag får inte till det. Är det en bh man ska ha för att vara lite sexig eller? Den går ju knappast att ha under ett linne. NEJ till rosorna men ja till det andra!
KRAM

Black and White


Jag hittade den perfekta skjortan! Vit men lite sådär genomskinlig. Love it! Dock var den kanske liten för välstruken så jag får väl rulla runt på golvet med den innan nästa gång. Jag tog lackleggingsen ändå, satte på mig ett par hotpants över! Naglarna fick också bli svarta, jag tyckte det passade så snyggt med skjortan.
PUSS

Oversize


Bild lånad här.

Bild lånad här.

Lite såhär planerar jag morgondagens outfit, dvs om jag går till skolan (är inte riktigt 100 än, känns som jag babblar väldigt mycket om det!).
En snygg vit oversize skjorta med slarvigt upprullade armar, leggings och en sån där snygg slarvig knut i håret. Jag har ju ingen vit skjorta så jag får väl höra med pappa om han kan låna mig någon. Synd också att mina lackleggins är sönder! Dom skulle verkligen vara snygga till!
Väskan på bilden vore inte helt fel heller. Jag söker verkligen efter en snygg lagom stor handväska som man kan ta med på shoppingturen men även ha till skolan!
Nu ska jag skriva klart renskriften av min bokrecension! Har i alla fall (nästan) blivit klar med en sak idag!
PUSS

Men va?!

Åååh det har redan gått en halvtimme!! Jag har inte ens börjat SKRIVA min hkk-läxa, jag ska skriva en bokrecension också och sen måste jag öva till No-provet!! Jag gillar inte det här..

Plugg dag, for sure!

Hej.
Jag hade börjat på ett inlägg men sen försvann allt? Vart tog det vägen liksom? Idag mår jag lite bättre, eller jag är inte lika hängig men jag har grymt ont i ryggen och halsen. Men idag är det pluggdag så jag kommer sitta med näsan i alla möjliga böcker! Jag som tänkte börja i onsdags men så sa jag till mig själv "Nej men jag kan börja i morgon" och det blev idag! Fan! Nu är jag sur på mig själv.

Den här helgen har jag i alla fall kollat på många filmer. I fredags såg jag Flickan som lekte med elden - en väldigt bra film! Igår såg jag två av de tre filmerna jag och mamma hyrde, Flickvänner från förr och Dumpa honom!. Hon i filmbutiken sa att det var bra filmer om man inte orkade tänka så mycket och igår orkade jag inte det.
Jag såg också Fjorton suger som gick på tv. Den var konstig, den var lite bra men det såg ut som att den var filmad med en sån där hemmakamera, liten fjuttig videokamera typ. Den var lite långtråkig men det var något som var bra med den. Emma som hade huvudrollen tyckte jag var väldigt Egoina också!


Egoina?       Emma?

De här bilderna kanske inte var dem bästa men om ni ser filmen kanske ni ser några likheter!
Nu har jag uppdaterat lite i alla fall!
PUSS

Sjuk

Hej.
Idag är jag sjuk och det är inte kul! Jag har ont i halsen och huvudet och är hur hängig som helst! Jag försökte plugga förut men det går inte att koncentrera sig alls så mamma och jag har hyrt tre filmer som vi ska sätta oss och kolla på nu. Cola har jag laddat upp med också, och en Veckorevyn. Jag älskar cola när jag är sjuk, annars är det inte så gott.
Det blir nog ingen mer uppdatering på ett tag.
PUSS

New year


Vad tycks? Jag funderar på om jag kanske ska satsa på att det här blir min nyårsklänning! Fast jag vet inte.. ge mig tips på vart jag kan hitta fina nyårsklänningar!
Kappahl 349:-
KRAM

Today I'm wearing this


Idag fick farfarströjan åka på. Den var mysig. Men jag stör mig på kanten längst ner, varför ska det se ut som en stor ballong för? Usch, funderarde på om jag kunde klippa någonstans för att fixa det men hittade inget ställe.. Jag får kanske leva med att gå runt som en vandrande ballong!
Nu sitter vi och spelar mario cart på wii, jag äger ut alla! Första gången jag spelar och jag är typ bäst! nästan.
PUSS


Christmas is almost here


Hej!
Mmmmm nu längtar jag efter julen! Paket, mumsig mat och snö! Och familj och vänner också, och skidläger! Längtar som bara den!

Elsa sitter på min wii balance board och åker snowboard, eftersom hon sitter ner går det inte så bra! Hela eftermiddagen har vi spelat wii och snart ska vi käka. Jag håller på att skriva ut lite roliga, oseriösa bilder som här ovan för jag ska nämligen ha en liten julfest tillsammans med några tjejkompisar, ska bli mysigt, om några kan komma såklart!
Hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS&KRAM

½ Covergiirls


Vadå stökigt?


Hej!
Sitter i mitt rum där det redan har börjat bildas en stor fin klädhög i mitten av mattan. Känns hemtrevligt. Precis som det ska vara! Jag tycker bilden passar in ganska bra på mig. Den hänger så fint på en vägg här i mitt rum.
Snart ska jag bege mig till soffan och bara slappa! Jag är, såklart, jättetrött. Har varit hemma och spelat in en galen video så alla krafter bara försvann. Men ojj vad jag har skrattat.
Jag kanske lägger in en outfitbild sen! Fick ta en i farten i morse när håret fortfarande var blött så den är ju inte så proffsig och nu har jag redan bytt om.
PUSS&KRAM

Dagens outfit


Idag hade jag på mig mina sammetsleggings och ginatricot tröjan. En mysoutfit.
På konfan fick vi även snycka "alltid ha på sig" armband. Det står W.W.J.D. på. Det betyder What Would Jesus Do? Ni får tolka det som ni vill
PUSS


Noone sleeps when I'm awake

Hej.
Jag känner att det börjar bli lite bloggtorka här på bloggen. Men jag har inte så mycket tid för det nu, fokuserar på annat mer men jag ska försöka skriva som bara den! Snart kommer det lite klädinlägg, det känns som att det var längesen. Skriv gärna kommentarer under tiden!

Idag var det sista gången på konfan för i år och det är så tråkigt! Konfan är verkligen en av höjdpunkterna i veckan och jag har träffat så många nya roliga kompisar! När man kommer till konfan så blir man alltid mött av kramar från alla. Alltid när man möts så blir det kramkalas. Har det någonsin blivit det i min klass? Nej. Jag kanske har kramat några killar på skolavslutningar och så men icke mer. Därför gillar jag verkligen konfan för det är ett enda stort kramkalas!
Idag var det lite julmys och julklappsutdelning! Man skulle roffa åt sig ett paket och jag fick tomtebloss! Väldigt trevligt. Dom gick dock sönder för en kille som heter Ville tog dom och han är nååååågot längre än mig. Jag är nästan alltid kortast nu förtiden. Sen fick jag tag på dom när jag hoppade riktigt högt men då tappade han dom så några gick sönder. Aj då.
Tävlingar var det också! Jag skulle tydligen utmana Alexandra och Mikaela (vet inte varför jag skriver namn, ingen av er känner dem ändå) med att hålla en psalmbok i varsin hand och ha armarna raka och utsträckta. Här snackar vi gott om mjölksyra. Men jag kom tvåa.. Mikaela var verkligen stencool. MEN jag måste bara säga det här, hon hade armarna liiiiiiite böjda, inte jag! x) Viktigt att säga..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på Jag vill bli stjärna innan jag går och sover.
PUSS&KRAM

Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0