Elsa pelsa

HEJ!
Nu är jag hemmaaa. Äntligen. Typ. Det är som gruppen på facebook "Det bästa med Stockholm är skyltarna mot Göteborg". Fast jag gillar Stockholm.
Nu sitter jag bredvid Elsa (såklart, vem annars?) och hon käkar upp mitt godis! Jag har kommit på Elsa två gånger med att göra knäppa saker! Först satt hon och diggade med huvudet på nåt konstigt sätt utan att hon märkte det själv och sen när hon åt av mitt godis var det som om hon åt hela Empire state building! Jag har egentigen inget att skriva nu.
PUSSAR

Home sweet home

Godmorgon världen!
Bion igår var väldigt bra, se den oxå! :) Fast den funkar nog lika bra att se på dvd. Nu väntar en lååååång bilresa hem! Vi ska typ besöka lite människor på vägen hem också så den blir längre!
PUSSPUSSPUSSPUSS

I let my fingers do the walking

Hej hopp!
Nu är det nästan svart ute och jag känner hur tröttheten börjar ta över min kropp. Idag har jag inte gjort s mycket. Mamma och jag besökte Mörby centrum och handlade mat. Jag köpte också en hårspray och ett nagelkit på Åhléns och H&M. Nagelkittet bestod av tippar som man satte längt upp på nageln. Blev ganska fint!
Ikväll kommer min kusin, min syster + hennes kille och min morbror + hans sambo hit! Mycket mysigt :)
Hoppas ni har haft en toppendag! I morgon åker jag hem.
PUSSOCHKRAM

This is really it



Wow. Nu har jag sett This is it, här i stockholm på Rigoletto. Jag vet inte vad jag ska säga. Michael Jackson is the KING! Helt underbar film! Man fick se hans träning inför alla konserter han skulle ha och jag menar, wow! Tänk om man ändå kände Michael. Och dansarna! De var a-ma-zing! Och de verkade så lyckliga över att få stå på scen med Michael Jackson.

Michael verkar ha varit en superödmjuk person som älskade alla men ville att allt skulle vara perfekt. Jag säger detta: SE DEN! SE DEN! SE DEN! Det är verkligen värt det. Jag sitter och lyssnar på This is it låten på youtube och jag vet att i några veckor framöver är det endast Michael Jackson musik som kommer spelas i mina högtalare. Jag kommer leva med Michael Jackson i mina öron! Love lives forever.
Han är.. obeskrivlig. Se filmen, annars missar ni något! Och om den kommer på dvd ska jag köpa den!
PUSS och godnatt


Frågestund

Sho hej igen!
Många inlägg på kort tid nu.
Nu är det så att Emelie har frågestund och då kan ni ju gå in och fråga vad som helst!
PUSS


Snälla rösta

Hej igen!
Nu såg jag en kommentar och jag har gått vidare i veckans blogg så jag skulle vilja att ni röstar på mig :) SNÄLLA
Klicka bara här!
KRAM

Michael Jackson

Heej alla bloggisar! :)
Förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har ju bara varit borta en dag och inte fått tag på någon dator. Nu sitter jag tillsammans med min syssling och alla föräldrar och har käkat middag.
Om någon timme ska vi åka till stan och se på "This is it". Ska bli spännande!!
Idag har jag shoppat massor! Eller inte massor. Men jag har köpt ett par jeans på H&M (rea!) och en jättefin vinterjacka på ginatricot! Sen har jag köpt en puder borste också. Jag ger er mer detaljer senare!!
Förresten, mitt hår! I LOVE IT! Det blev blondare och kortare. Egentligen ville jag inte ha det kortare men det var så slitet. Men det blev super!

PUSSHEJ

Goodbye GBG!

Godmorgon!
Tänk va tidigt jag är uppe idag! Helt otroligt. Nästan.
Snart väntas en fem timmars lång bilresa och jag ska nog inte ha med mig datorn. Alltså har jag inga filmer eller så att kolla på och jag kan inte blogga! K.A.T.A.S.T.R.O.F. typ.
Men min far tar förmodligen med sig sin dator och där vi ska bo finns en dator så jag ska nog kunna hålla bloggen hyfsat uppdaterad!
Nu har jag packat och även fast vi ska vara borta 3-4 dagar (4 om man räknar med idag) så har jag typ inte packat ner så mycket kläder. That's odd!

Jag har kikat runt bland massor av kläder och härligheter och det är två saker som jag vill komma hem med!
De här

Nu ska jag ta en dusch och fixa det sista! Vi höres!

PUSSAR&KRAMAR


Jag är med och tävlar!

Hej!
Ja nu är det ännu en tävling som jag hoppas jag får chansen att vinna! :)
Den här gången är det Foki och Forhair som är så himla söta och generösa som har en tävling där man kan vinna två valfria produkter eller en plattång!


Vill ni också vara med och tävla? Klicka på länken längre upp!
KRAM

Fur


Pälsmössor. Vad tycker ni om dom? Jag tyckte först att "USCH!". Jag tyckte inte det var snyggt men jag börjar ändra åsikt nu. Det är ganska gulligt i vissa fall och riktigt tufft ibland. Ibland råsnyggt! Älskar bilden på tjejen ovan. Perfekt bild, tillsammans med mössan blir den råtuff!

Jag fick prova Immas nya pälsmössa också. I love it! Kanske blir ett av fynden i stockholm! ;)

Att göra bilden svartvit kan göra sån skillnad också! Riktigt snyggt :)

Nu måste jag banne mig städa upp det sista! Om jag bara flyttar mitt arsle från sängen så tar det nog inte mer än en kvart men datorn är sååå lockande!
PUSS

Frågestund hos The real bíatch!

Hej hopp!
Nu är det frågestund hos The real bíatch så jag tycker ni ska klicka er in där och ställa så många frågor ni kan!
Klicka bara på bilden så kommer ni till henne!



Nu ska jag fortsätta städa mitt rum som fortfarande inte är klart! Packat har jag inte heller gjort..
PUSSHEJ

Hair and Face

Hej!
Sådär nu har jag även en klipptid i stockholm :) Torsdag 10.00 på Hair and Face i gallerian! Perfekt! Jag ska försöka ta före och efterbild! :) Liten update bara sådär!
NU ska jag städa!
PUSSHEJ

Bobby?

Hej söta läsare! :)
Sitter och kollar på vänner nu och har inte börjat med varken städning eller tvättning! Sängen är sååå skön! Men jag har suttit och funderat lite. Imma klippte sig ju idag, och jag behöver verkligen klippa mig! Och slinga mig. Mitt hår ser nästan lite grått ut.. Men vet ni om det är svårt att få tid på Bobbys salong? :) Även om jag inte klipper mig av just Bobby så är det ju ändå den salongen ;)
Vet ni annars några bra salonger i stockholm? TIPSA MIG!
KRAM

091027

Hej!
Nu är jag hemma efter en lång dag på stan. Sitter och lyssnar på A drop in the ocean som Imma har fått mig att börja lyssna på. Jag sitter och beundrar mitt rum också! Mitt fina otroligt stökiga rum som behöver en rejäl upplockning. Och detta ska hända ikväll. Av mig. Tydligen.

Sandy följde också med till stan idag och vi hade mysigt! Sandra hittade en mycket fin kappa som hon la undan och Imma.. bytte sina ridbyxor och jag vet inte om hon köpte något.
Jag hittade i alla fall en foundation! Imma har en likadan som jag provade i morse och i love it! Det var ju inte helt fel att det var 20 % rea på allt i hela affären. Ett fint nagellack för 20 spänn hittade jag också. Rea där med.

Foundation - Grand parfymeri 155 :-

Nagellack - Grand parfymeri 25:-

Imma hittade även en hatt på Beyond retro som hon ville ha.

Nu ska i alla fall jag måla naglarna och lyssna på lite musik innan storstädning och packning sätter igång!
PUSSOCHKRAM

I can't breathe when you talk to me

Goooooodmorgon!
Sitter här i sängen med Imma bakom mig. Jag vet inte riktigt vad hon gör. Hon tog med sig min dator in i badrummet så nu har den säkert fuktskador -.-

Igår så hade jag lite problem när jag skulle lägga mig. Runt tolv somnade Imma och jag tänkte "Jag ska bara kolla lite bloggar innan jag lägger mig", Ja visst! Jag somnade inte förräns halv tre!?

Sen helt plötsligt slutade ju blogg.se att fungera och skulle inte fungera förräns 04 så då kunde jag inte lägga in några inlägg heller!

Idag blir det staden tillsammans med Imma. Vi ska byta lite kläder och hon ska klippa sig, nåt som jag behöver..
Men först ska jag lägga in dagens låt!

Den här dansade Elsa, Sandy, jag och Linnea till på en dansuppvisning och det är inte min stil men jag gillar den! :)

Hoppas ni får en jättebra dag!
PUSSAR

F.R.I.E.N.D.S

Hej!
Nu ligger jag i sängen med imma bredvid mig. Vi ligger och knökar i sängen, min är ju bara 90 cm så det är lite trångt! Vi ligger och kollar på Vänner boxen! :)

Snyggingar......

Imorgon ska vi åka till stan!
PUSS&KRAM


Udda manikyr


Hej hopp!
Usch det är tråkväder ute! Därför sitter jag och Immis inne :) Vi ska gå ner nu till källaren och så ska jag sminka henne! :) moahahahaha det kommer bli kul!
Nu har jag gjort ny manikyr också, med rosa tippar! :) Supersött.
PUSSAR

Hasse Aros spellista


Såhär ser Hasse Aros spellista ut. Jag och Imma skrattar! Carola? Björn Afzelius? Ronan Keating? Oh jisses

Ett vanligt samtal mellan Imma och mej

Det här är samtidigt som jag sitter och städar min fisks akvarium och imma sitter vid datorn.

imma: ska vi dygna ikv?
moa: ehhhhhhhhh....... mhm........ jaaaaaaaaaa, det klart....
imma: haha.
moa: har du gått med i min facebook grupp?
imma: för tredje gången jag har inte varit inne på facebook.
moa: ååh gå in på kenzas blogg också.
moa: det är en tjej som tagit vaxin mot svininfluensan och om hon springer så kan hon inte gå normalt eller ngt...
imma: okej.
moa: FISKEN HAR NYA FENOR
imma: haha, men han hade ju inga nyss?
moa: han har fått två NYA :D
moa: vad hände med musiken nu då?
imma: haha.
moa: JÄVLAR...

Såna här samtal har vi! Normalt? Nej..

Dagens planer

Godmorgon!
Jag gick upp för en timme sen.. har legat och snoozat i sängen i typ två timmar! Det var riktigt skönt. Nu sitter jag och kollar på Gossip girl och ska snart sätta igång med att städa mitt akvarium.. kul!
Immisen ringde för inte så länge sedan.. eller jo en timme sen! Och hon ska komma hit så ska vi nog hitta på något. Jag ska försöka tvinga med henne på en promenad sen!
Nu blir det här ett helt ointressant inlägg men jag har inget speciellt att skriva om och då kan ni ju få läsa om.. vad jag ska göra idag.
PUSSHEJ

Love actually

Hej!
Idag har varit en riktigt lång dag men det var kul! När själva "framträdandet" närmade sig så var jag och Frida så trötta så vi ramlade nästan ihop!
Min mamma tog faktiskt med sig kameran den här gången och tog lite bilder! Eller.. tre rättare sagt!


Frida var söt som vanligt :)


Vi var ganska många


Nu sitter jag och mamma och kollar på kärleksfilmen Love Actually. Gillar den filmen :) Vi har den hemma och jag har sett den fyra gånger! Vissa filmen kan man ju se femton gånger! Vet ni några såna?
Jag, Sandy och Elsa hade en liten diskussion om vad för filmer man kan se 100 gånger och vilka man bara kan se 1 gång. Vi tycker att filmen som Changeling, Revolutionary road och liknande är såna dramatiska och känsliga så dom kan man bara se en gång. Men filmer som.. En shopaholics bekännelser, Love actually och många andra kan man se hur många gånger som helst. Nog om filmer :)
Jag ska fortsätta titta!
PUSSAR

Gospeltrain

Goooodmorgon!
Hur är läget idag? Jag fick precis känslan av "Neeeej, det är söndag!!" Men sen kom jag på att jag inte ska gå till skolan i morgon!
Idag ska jag åka till min konfa och vara med i gospeltrain! Jag vet inte riktigt vad det är men det håller på hela dagen så ingen uppdatering här på bloggen. Du kan ju alltid gå in här om du har tråkigt!
Nu blir det duschen!
PUSSOCHKRAM

Jag vill vinna!

Hej!
Nu är jag med och tävlar om en Mc-jacka hos AmandaVarDet (samarbete med modekungen)! För att vara med och tävla tryck här!

PUSS


Fult ord

Min kusin har precis lärt sig säga Fuck you.. Nu går han runt och säger det x)

YOU ARE MINE!

Hej hopp!
Nu är jag på landet och min lilla knaskusin sitter bredvid mig. Vi tittar på Phineas och Ferb och förut var det Bumbibjörnarna.. och han har stoppat enkronor i öronen!
Snart ska vi göra hemmagjord pizza, såklart med curry och banan! Ikväll blir det lördagsmys med godis, glass och film. Little miss sunshine är ju på tv! Älskar den filmen!

Förut var mamma och jag och handlade lite och då smet jag in på ginatricot! Hittade väskan och jag blev kär!

NU ÄR DU MIN! :)

Här kommer dagens outfit också!

Kavaj - Mammas gamla
Klänning - Sönderklippt t-shirt från Shanghai
Leggins - Sönderklippta leggings från Bikbok
Skor - Converse med nitar

Jo förresten. Jag tänkte på en sak. Jag fick en kommentar av en tjej som går på min skola i sjuan. Hon skrev: sluta leka modebloggare -.-
Alltså.. jag bloggar väl om vad jag vill? Jag klagar inte på hennes blogg.. Varför orkar man ens lägga ner tid på sånt? Om jag får för mig att skriva något elakt på någons blogg får jag alltid en sån dålig känsla i kroppen och tar bort allt. Får inte ni det? Speciellt till någon som man inte ens har pratat med? Det är väldigt lågt och töntigt. Men alla får tycka som dom vill, men det betyder inte att man behöver säga/skriva det ;)
Väldigt moget tycker jag.. inte.

Nu ska jag fortsätta kolla på Disneydags tillsammans med min älskling! Hoppas ni får en toppenkväll! :)
PUSSAR

Pure love

Godmorgon!
Mmmmmm va härlig känsla jag har i hela kroppen! DET ÄR LOV! Så himla skönt! Inga läxor inga tidiga mornar och inga stressiga dagar! I alla fall på en vecka, hoppas jag.
Idag ska jag åka till landet och träffa min morfar och "mormor", Merkurius kommer också dit :) Vet ni? Den lilla konstiga människan gillar tonfisk?! Han är.. sju år eller nåt och ganska kräsen, men han gillar tonfisk! What's up with that?

Jag låg och kollade i min två veckor gamla Fredag igår och Elin Kling hade gjort ett väskspecial. Jag älskar ju väskor och jag föll för den här!

Jag har inga riktiga jeans heller så jag föll för de här! Min kära mor kanske kan pröjsa lite ;)

Nu ska jag nog käka lite frukost och packa lite kläder!
PUSSAR

I know I want it

Godkväll alla mysiga :)
Har ni höstlov som jag nu? Ska bli riktigt skönt att slappa! På onsdag åker jag till stockholm också! Jag tar nog inte med mig datorn då men jag kan nog få tag på en!
Nu sitter jag här i soffan tillsammans med Imma och en påse godis :) FREDAGSMYS! Kollar på Idol såklart!

Förresten när jag var hos optikern så jag en jacka som jag har spanat in på en tjej som gick förbi. Jag blev ännu mer kär! Saken är att den är så himla dyr.. jag vet inte om den är värd så mycket pengar?

LOVE!

Nu ska vi fortsätta kolla och så ska jag kika igenom en påse med kläder som imma har tagit med.
Hoppas ni får en jättebra fredagskväll!
PUSS

Höstlov

Hej Kompisar!
Ligger i min otroligt sköna soffa, kissinödig och kollar på tv! Snart ska jag gå och packa ner mina träningskläder och sen är det träning.
Idag sålde vi hyfsat bra med kakor men det är måååånga kvar! Men mamma och pappa ska ta med dem till jobbet så då tjänar vi nog lite mer. Det är alltid en bra början till en klassresa.

Jag skrev ju i ett annat inlägg att jag skulle ha yoyo-test idag. Igår och i morse fruktade jag verkligen den timmen och trodde att jag skulle sänka mig. Men jag höjde mig! Jag orkade springa längre :) Förra gången hade jag 7.6 och den här gången fick jag 8.5 Det är fortfarande bara på G-nivå men ändå!

Nu måste jag gå och byta om!
KRAMAR


Sov gott!

Oj nu var klockan mycket!
Hade ju tänkt att göra lite matte men det får bli i morgon istället!
Nu blir det sängen, mmmm min rygg längtar dit! Förresten, är det bara på min dator som blogg.se är segt? Skärpning nu va..
PUSSOCHKRAM


Yummy love

Hej!
Jösses vilken bakstuga det har varit här hemma idag! Oskar och jag har bakat för fullt! Och många kakor blev det! Tre plåtar och så göra Nessa två plåtar hemma :) Så alla som går på min skola kan komma förbi mellan halv tolv och ett i morgon och köpa jättegoda kärleksmums!



Det blev stökigt..


Här har vi en halvsuddig bild på Oskar


Jag gillade smeten...


Stökigt var namnet..


RESULTATET! Jättegoda är dom och fina :) Eller hur?♥
Receptet hittar ni om ni klickar här, här eller här.

Nu ska jag kanske göra lite matte innan inlåst börjar! Hoppas alla har haft en bra dag!
PUSS&KRAM

Fredags eller torsdagsbak

Godmorgon!
Har ni sovit gott? :) Det har jag, och jag har legat och snoozat i en timme! NU ÄR JAG REDO ATT MÖTA DAGEN! Hehe.

Jag sitter nyduschad och fräsh och skriver ut recept på kärleksmums just nu. Jag och min kompis Oskar ska nämligen baka idag efter skolan för vi ska stå i cafét mellan 11.30 och 13.00 i morgon! Ska bli jättekul :)
Jag trodde också när jag vaknade i morse att det var fredag.. längtade lite för det betyder ju LOV! Men vi ska också ha yoyo-test på idrotten så jag vill inte att det ska vara fredag!!
Men idag får jag väl njuta av torsdagsbaket så kommer fredagsmyset i morgon! :)
PUSS&KRAM

MUMMA!♥


Hemklickat!


Hej!
Det här blir dagens sista inlägg för jag ska gå och sova. Hoppar över att läsa boken idag utan läser mina anteckningar till svenska provet!
Jag tänkte bara visa min underbara tröja som jag har klickat hem från H&M idag! I love it. Hoppas den är lika fin på :)

SOVGOTT♥

Bli medlem!

Jag tycker DU ska bli medlem på bloggtrafik! Man får garanterat fler besökare :) KLICKA BARA PÅ BILDEN!



NU? PLUGGA TEKNIK!
PUSS


Look into my eyes

Hej alla läsare! Ni har blivit några fler på sista tiden ;) Jag gillart'!
Nu har jag varit hos optikern och hittade faktiskt ett par grymt snygga glasögon för 910! Sen kostade ju glasögonen och sånt shit så tillsammans blev det väl runt 3000. Bra pris. Jag hittade först ett par gucci glasögon och bara bågarna kostade cirka 2000! Dyrt...
Men dom jag hittade blev jag superduper nöjd och såhär ser dom ut:

Blev ingen bra bild men I LOVE THEM!

Nu måste jag göra teknikläxan och läsa på in i det sista till svenskaprovet!
MASSOR AV PUSSAR

Det här är faktiskt kul!


Min humor, men det här är ju faktiskt jätteroligt!
PUSS

091021

Hej!
Igår blev det ju inte så mycket till inlägg. Men jag behövde plugga och hade huvudvärk. Ingen bra combo! Men nu ska jag bli bättre och uppdatera så mycket som det går, låter det bra? :)

Om en timme kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka och kolla på glasögon! Hoppas det finns några snygga. Inga rosa den här gången.. Tredje gången gillt säger man ju! (Det är läsglasögon jag ska ha för er som undrar).

Imorgon ska min teknikläxan vara inlämnad och jag har svenska prov så att plugga skulle inte sitta fel. Om jag inte vore så trött! Hur ska jag orka?
PUSS

LOKA PÄRON

Fyfan

Att vakna upp med huvudvärk är det värsta! Jag slipper i alla fall NO, nu har vi två timmar bild!
PUSS

Gör det själv!

Hej alla!
Nu ligger, eller halvsitter jag i sängen med datorn i knät. När jag har gjort det här inlägget ska jag skriva och trycka in mer litteraturhistoria i huvudet!
Jag tänkte visa er hur jag satte på nitar på mina converse! En steg för steg metod :) Varning för bildbomd!


1. Först så börjar du med att ta fram det du behöver ;) I mitt fall: en sko, en nit, en hammare och en skruvmejsel. Ett tåligt bord eller som inte är så dyrbart är bra att ha! Utifall liksom..


2. Sen trycker jag så hårt det går så att det blir lite märken på skon, så jag vet vart niten ska sitta! Eftersom min sko har dubbelt med tyg så behöver jag göra detta. I vissa fall går det att bara sticka igenom den!


3. Sen är det dags för hammare och spi... skruvmejsel! Tänk på att inte ha en för stor skruvmejsel för då blir hålet för stort! Då ramlar niten kanske ut! Men sen hamrar du lite försiktigt så att du kan få igenom niten.


4. Sen är det bara att trycka in piggarna i de små hålen!

 
5. Vik ner piggarna..


6. VOILA! En ny pimpad sko! :) Det är meningen att den ska vara lite sne ;)

Nu måste jag fortsätta plugga! Hoppas ni har haft en bra måndag.
PUSSAR&KRAMAR

Litteraturhistoria


Hej! Nu sitter jag och skriver anteckningar om forntiden, renässansen, medeltiden och upplysningen! Litteraturhistoria in my heart! NOT. Jag lovar er, det är inte roligt! Speciellt inte när man har huvudvärk.. Men på onsdag ska jag kolla på nya glasögon!! Fast det är två dagar till dess och jag måste plugga! PROV PÅ TORSDAG! Hoppas det går bra nu..
Fick reda på mitt resultat i engelskan idag! 83 av 94. VG+! Om jag fått två poäng till skulle jag fått MVG.. Nästa gång, nästa gång ;)
Men nu ska jag plugga rumpan av mig! Sen är det träning och när jag kommer hem ska jag visa ett inlägg hur jag satte fast nitarna på mina convisar!
PUSSAR FRÅN PLUGGHÄSTEN!

Uppdatering

Hej hopp alla pigga måndagsbarn!
Jag sitter i skolan och har NO, eller lektionen är typ slut fast vi vet inte, sitter i franska salen! Idag har jag skrivit och svarat på.. två eller tre frågor, inte bra! Vanessa är klar!! Shit, det blir till att jobba hemma!
MOA OCH VANESSA HÄLSAR!

RAW!

Varning för långt inlägg!

Godkväll alla människor!
Nu är det trettio minuter sedan jag skrev rubriken på det här inlägget. Finns ju massor av saker som händer på facebook! Jag är typ beroende :P
Jag är hemkommen från träningen, har inte duschat (usch) men jag har ätit pizza! Mumma :)
Jag har hunnit pimpa mina converse också! Dom blev så galet snygga!

Jag råkade göra sönder en av nitarna så på ena skon är det bara en.. men Elsa är så gullig så jag ska få en ny i morgon :)

Jag fick en fråga från Hanna och hon undrade vad Locking egentligen är. Locking är ju en dans som jag dansar, min favoritdans! Det är ganska svårt att förklara så jag visar med en film!


Det här kanske inte var det bästa men det är väldigt bra! Locking är en väldigt glad dans med mycket ansiktsuttryck och lite Oliver Twist över det hela.

Kläderna är en sak som jag tycker är grymt roligt med locking!
Kolla på de här människorna som dansar locking, de har ascoola kläder och dansar väldigt bra!

Här är ett litet smakprov på hur jag kan se ut när jag dansar locking! :)Bilderna är klickbara!

Jag anser att i locking kan man klä sig hur man vill! På bilderna har jag knästrumpor, skjorta och en I<3NY tröja på mig. Avklippta mjukisbyxor med leggings under har jag också. Jag brukar ha cykelbyxor som inte syns men jag hittade dom inte idag så det fick bli vita leggings! Lockingen har ingen lag ;) Jag tycker också att det är asballt att ha en snetoffs eller stor boll på huvudet (bilden i mitten). Locking är galet! Men ojj så roligt :)

Nu har jag skrivit massor om locking och det blev ett långt inlägg och ojj.. klockan är tio! Jag ska gå ner och ta en skön dusch och sen blir det sängen!

PUSSAR

 


Pimp my converse

Hej!
Jag är klar med min bokrecension. Jag trodde att man skulle skriva den på datorn men den ska tydligen skrivas i en bok som vi har i skolan, men nu har jag ett utkast i alla fall! Jag ska gå ner och plocka fram det jag behöver till träningen och sen ska jag sätta mig och läsa igenom svenska häftena och försöka skriva lite anteckningar, om jag hinner.
Jag har haft en hel dag på mig att plugga men tiden har bara svischat förbi! Jag hatar när det händer och jag behöver tiden!
Men jag vaknade ju som sagt ganska sent.. Sen ville jag ju se den lilla killen i idol men det gjorde jag inte! Jag satt och kollade på hela idol för att se vad han gjorde. Såg inte en skymt av honom!
Sen har jag ju hunnit med min bokrecension och.. Ja, det var det.

Kommer ni ihåg att jag skrev att Elsa köpte nitar när vi var i stan? Eller det kanske jag inte skrev, men det gjorde hon! På Shock. Jag fick nästan en sån där känsla om att vi var omringade och instängda när vi var där inne. Trivdes inte! Läskig musik hördes ur högtalarna och alla var svartklädda och konstiga kläder fanns det! Får rysningar genom kroppen när jag skriver det här. Men nitarna var billiga! Elsa köpte väldigt många så hon är så gullig så jag ska få fyra stycken och dom ska hamna på mina converse!
Kanske pimpar min skinnjacka också. Jag tänkte att jag ska sätta nitar längs med axlarna då. Så som Eddie från idol hade med säkerhetsnålar! Råsnyggt!
Men såhär kommer mina converse se ut!

Elsas converse på bilden. Mina är lite mer.. slitna! Tänk vad snyggt det skulle vara med leopardbanden till det här!

Nu drar jag!
PUSSAR&KRAMAR

Bokrecension

Godmorgon!
Ja, morgon säger jag för jag har bara varit vaken i två timmar! Att vakna klockan nio kunde jag ju bara drömma om. Jag orkade liksom inte sätta klockan för på helgerna behöver jag all sömn jag kan få. Men jag har tre timmar på mig innan träningen är och den är ju bara en timme. Dock är det gossip girl ikväll så då lär det inte bli något pluggande!
Dom två timmarna jag har varit vaken nu har jag kollat på idol reprisen också! Jag såg på Emsedge bloggen att någon liten kille skulle vara med men jag såg inte en skymt av honom! Vem var han? Vad skulle han göra? JAG ÄR JÄTTENYFIKEN!

Nu har jag i alla fall börjat skriva på min bokrecension så.. det är ju en bra början. Idag måste jag också plugga till svenska provet! Det känns som att jag inte riktigt har sådär himla mycket att plugga in, lite årtal och namn kanske men sen är det kanske inte ett så svårt prov? Eller så är det galet svårt och jag kommer ha pluggat på helt fel saker! Vi får vänta och se.
Jag måste återgå till att skriva!
PUSSAR!

p.s Grattis till Foki som vann Årets blogg, Årets nykomling och Årets mest orginella! Vilka mer vann? :)

J'aime la France

Är precis hemkommen från en trevlig middag med "gamlingar". Det är mina föräldrar och deras kompisar jag pratar om. Deras son som är.. arton eller något var ju där också.
De har en hund som heter Yatzy som är min pudding! Älskar verkligen den hunden. Gammal är hon också. Vi gick ut på en snabb liten promenad och ser då min klasskompis 1 år äldre bror som bär på en cola flaska med "vatten" och i gathörnet står tre tjejer med cola flaska, också dom fyllda med "vatten".
En av tjejerna stod och spydde medans den ena höll i håret och den andra sa "Stoppa fingrarna i halsen!" och "Det är lugnt, jag har tugummi!". Alltså egentligen, vad fan händer? Jag är inte emot att dricka (i alla fall inte om man gör det med måttliga mängder) eller att festa men vafan liksom, när man är femton? Det är väl lite tidigt ändå!
Väldigt "moget".

Sedan kollade vi på bilder från Frankrike också och det var lockande! Så himla söta små byar och, alltså det är bara underbart!!



Jag är som sagt hemma nu och siter framför min kära tv. Har börjat kolla på Catwoman så det blir väl några timmars tv-tittande.
Har ju inte hunnit plugga någonting idag, eller hunnit och hunnit.. jag har inte orkat! Så i morgon ska jag försöka gå upp runt nio och hinna med att göra bokrecension och öva inför svenska provet!
PUSSAR&KRAMAR


091017

Heej igen!
Alltså.. jag har förmågan att kunna sitta länge framför tv:n, men inte såhär länge! Jag är verkligen hur trött som helst och idag är det hyfsat bra väder ute och jag orkar inte göra mer än att kika runt lite på datorn och kolla på tv.

Eller jag har faktiskt badat mellan tv-tittandet! Det var riktigt skönt. Jag brukar känna så att jag blir jättebadsugen efter att jag har badat. Konstigt? That's me..


Nu hade jag då tänkt att skriva lite vad jag.. inte tycker man ska klä sig i. Men.. jag kommer bara på ett tips! Eller två kanske.. Blir det lika roligt att läsa det då?
Ingen verkar ju i och för sig så längtansfull efter inlägget så jag kan ju skriva min två tips!

Först så tycker jag att om man har på sig byxor som slutar nedanför knät eller lite ovanför ankeln då ska man inte ha långa strumpor på sig! Speciellt inte i skor som slutar under ankeln! Och du ska absolut inte trycka ner dom så att det ser ut som korvar! USCH.

Mitt andra tips då är att inte blanda rött och rosa. Visst det kanske finns en tröja från gucci eller något liknande som kostar jättemycket och är röd och rosa. Men ha inte på dig den! Rött och rosa funkar inte tillsammans!

Nu ska jag återgå till tv:n! The secret life of the american teenagers på TV400!
PUSSAR

Outfit of yesterday

Godmorgon! Eller.. morgon och morgon. Klockan är ju över ett. Fast jag har inte varit vaken så länge. Igår gick jag och la mig nästan så fort jag kom hem och vaknade runt tio i morse. Med huvudvärk. Usch och fy! Ont i halsen har jag också.
Vad ska man göra idag? Är ju inte på topp så jag orkar inte göra så mycket. Är sugen på att baka bröd eller något! GE MIG TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA EN TRÅKIG DAG!

Igår så tog jag lite outfitbilder som jag glömde lägga upp så idag får ni gårdagens outfit!


Idag har jag ju tid att göra ett inlägg om kläder som jag har lovat två-tre gånger. Fast inte nu! Jag måste liksom tjata lite om det så att ni ska bli sugna på att se hur det kommer bli!

Ikväll är det Blogawards också! Åhh jag önskar jag hade fler läsare (massa fler) så att jag fick åka dit! Elsa och jag skulle ta all uppmärksamheten! ;)
Nu ska jag återgå till att kolla in lite bloggar för inspiration och kolla på andra avenyn!
PUSSAR FRÅN MEJ


Huvudvärk

Hej alla goa.
Hur har eran fredagskväll sett ut? Min har varit jättebra! Toppen verkligen! Först var det träning, alltid lika roligt, älskar verkligen locking!! Sen stack jag och Elsa in mot stan, köpte hamburgare och sedan åkte vi till BK och där var det SOXWARS! Alltså en sån himla rolig idé!
BK är ju kyrkan där jag ska konfirmera mig och på fredagkvällar har dom alltid "tonår". Där träffas vi och hittar på saker och har det mysigt. Idag var första dagen jag var på det och Elsa fick såklart hänga med.
Soxwars var som fånga flaggan typ. Man delades upp i två lag och hade en stor bana med skydd, presseningar och ja allt var det var. Sen skulle man då ta motståndarens "trofé" till sitt bo och då vann man. Men påvägen till trofén kan man bli tagen ser ni! Då kan man få sockor på sig och då är man "död", då får man springa en straffrunda och i det här fallet var det en liten bana som gick upp för en spiraltrappa, runt trappan och ner igen.
Så himla häftigt var det tycker jag för dom hade satt upp högar med stolar, vält bord och ja.. satt ut alla möjliga hinder!
TUMMEN UPP! :)

Nu har jag dock världens huvudvärk. Usch och fy och blä. Jag har haft det hela dagen idag och igår. Känns inte bra. Mamma tror att jag behöver glasögon igen. Om det är i det fallet ska jag köpa SNYGGA och INTE ROSA som jag har gjort två andra gånger.. hemska minnen det där!
Men för att slappna av lite ska jag sätta på gossip girl eller något sånt och bara.. slappa!
PUSSAR OCH KRAMAR!

P.S Faan, nu blev det inget what not to wear inlägg! jag som lovade.. för andra gången! Shame on me! Kanske imorgon (A)

Käng it ;)

Hallo igen!
Går just nu runt i vardagsrummet med blöta strumpor i mina kängor. Ska försöka få dom att.. passa eller något! :)

Fina ben där... x)
KRAMAR

I'm a happy, happy girl

Hej hopp!
Idag är det fredag och jag älskar fredagar! Vanessa är här och vi väntar på pappa som har köpt lite mat så ska vi göra tacos! GÖTTIS :)
Vi ska faktiskt spela lite sims också! Barnsliga som vi är..

Förresten en sak. Jag fick en jättefin kommentar idag! Blir så himla glad när jag får sånt, därav rubriken!

IKVÄLL ÄR DET SOXWARZ PÅ BK! KOM DIT :) 19.00
Nu går jag!
PUSSAR

Spotifylistor sökes

Heej!
Nu är klockan nio och det betyder Inlåst! Tv-programmet alltså.. Jag har precis kollat slutet på S.O.S gute. Lite läskigt faktiskt. Eller kanske inte typ sjuttonåringar som är fulla nej nej, utan det var en tjej som hade skadat sig och fått hjärnskakning och hon grät jättemycket. Det var lite läskigt. 
Nu är jag så tråkig och skriver om vad jag har gjort men.. so what. Jag har precis jobbat 3 sidor i matteboken så jag känner att jag inte behöver göra mer. Vi skulle vara klara med sju sidor till i morgon och jag har 3 kvar. Dom gör jag på mattelektionen i morgon.
Vi fick tillbaka teknikproven idag också! 19/22 fick jag :) Det är jag nöjd med!
Igår skulle det ju bli ett modeinlägg med What NOT to wear. Men det blev det inte. Det blir det inte idag heller! Men i morgon LOVAR JAG! JAG LOVAR VERKLIGEN!
Haha nu såg jag precis en naken gubbe på tv! Sexiigt ;) Haha japp, det är lite av min humor.. nästan lite som kiss och bajs.
Nu börjar det spåra ut här!
PUSSOCHKRAM!

Boktips?

Heej alla nattmänniskor eller.. ni som ser det här i morgon (idag för er då). Jag har letat runt i huset efter engelska böcker nu tillsammans med pappa för jag är tvungen att läsa en bok i engelskan som vi typ ska göra en recension på. Sen har vi recension i svenskan också och den har jag prioriterat mest för den boken var tjock.. och vi har några veckor på oss med engelskan. Men jag har fortfarande inte riktigt hittat någon bok! Jag har lånat en från skolans bibliotek, Svärdet i stenen. På engelska då (såklart) och den är.. inte kul.
Nu ska jag typ läsa någon av Agatha Christie eller så får jag åka till stadsbiblioteket och leta efter typ en shopaholic på engelska :)


Nu ska jag sova!
PUSSOCHKRAM

Hometown glory

Heej igen!
Nu är jag äntligen hemma. Har varit i hemma i ungefär en timme.. vänta, bara? Känns som att jag har varit hemma längre! Jag är klar med musikläxan nu så den är skickad och klar! Nu blir det inget plugg ändra fram till midnatt! Nej nej. Tror egentligen inte att jag har någon mer läxa. Jag kom i och för sig på nu att jag glömde lämna in min svenska bok.. attans! Nej juste.. jag med mitt guldfiskminne ni vet! Vi ska ju ha svenska i morgon.. Då skulle vi lämna in den. Bra minne där, Moa!

I alla fall har jag inget speciellt att göra i skolväg. I hemväg (?) borde jag städa mitt rum! Kläderna är ju som sagt bortplockade så man borde kanske sätta igång att damsuga och vädra lite. Det låter bra men.. jobbigt. Jag är så galet trött! Matte vore ju inte fel att plugga heller..

Nu ska jag springa upp till min käre vän Bella och ha lite roligt :) Man kan ju faktiskt inte plugga hela tiden! Jag har pluggat varje kväll hela den här veckan så det är nog dags att ta det lite lugnt.
Men jag ger er lite skönmusik!
PUSSOCHKRAM

Down Syndrom

Hej igen!
Nu har jag NO och tillgång till dator :) Men jag har inte tid att göra det här inlägget för Vanessa har redan skrivit fyra rader och killarna och jag måste börja!
PUSSHEJ

Från Skolan

Hej!
Snacka om att jag är trött. Jag får städryck när jag är jättetrött så igår plockade jag in alla mina kläder eller la dom i tvättkorgen innan jag kunde gå och lägga mig. Hur normalt är det? :O
Nu sitter jag och har engelska och ska översätta Britney Spears låt Piece of me. Det går väl sådär. Hon använder massa konstiga ord elelr typ slangord så det blir kanske konstig svenska. Jag är inte på humör för det här.
Tänkte faktiskt stanna hemma i morse och säga att jag mådde dåligt men jag skulle antagligen missa mycket. Så det var bara att släpa sig till skolan.
Åh, vet ni vad vi ska ha nästa vecka också? Ett svenska prov på tre häften som vi har jobbat med! Ännu mer plugg.. Roligt, roligt.
Nu är jag typ bara på gnällhumör så jag ska inte tjata mer!
PUSSPÅER

PLUGGA, SOVA, BLOGGA.. LEVA?

Heeej!
Förlåt för dagens sämsta uppdatering! Efter skolan kom jag hem, hann äta lite mellanmål och sen gick jag till bussen. Okej jag hann läsa tidningen också men blogga hann jag inte med! Sen var jag på konfan från fem till sju. Jag kom hem runt halv åtta. Då var det bara dags att sätta igång och plugga! Jag åt lite middag och var inne på facebook och msnade med människor samtidigt så jag hade ingen tanke på att blogga. Sen var det desperate och jag är ju så desperat så det fick man ju bara inte missa!! Sen var klockan tio och då fick jag sätta mig och göra klart resten eftersom matteläxan och hkkläxan ska in i morgon! Så nu är jag klar! Har pluggat konstant i 1,5 h. Det är fasen jobbigt! Inga pauser. Usch.
Jag förstår att ni inte alls tycker det är kul att läsa om vilka läxor jag har men det var en liten ursäkt för att jag inte bloggade.
Imorgon blir det förhoppningsvis ändring på det! Har nog inga läxor som verkligen måste göras och har jag det så gör jag dom så fort jag kommer hem från skolan! Tror jag :)

Konfan var jätterolig idag, som vanligt. Alla människor är sååå himla mysiga och roliga! STORT plus till dom :) Jag ger faktiskt också ett plus för höstkylan! Tycker det är suuuupermysigt när det är lagom mörkt, alla löven har fallit till marken och är röda och gula! Och det bästa. Man får liksom kura in sig i lager av kläder! Jag älskar liksom känslan av att ha stora halsdukar och lång, tjock jacka på mig! Supermysigt jö!
Jag bjuder på en bild från när jag och Elsa var i stan i helgen! Men nu ska jag sova!

Elsa och jag hade ju en superlyxig budgetvariant av fika! ;) Ni har väl inte missat
vårt videoinlägg?

PUSSPÅER♥

Raybans


Såhär roligt har jag när jag gör SO! Jag tycker mina hemmagjorda raybans är mycket coolare.. Vad tycks? ;) Nej men nu är jag faktiskt klar med min SO!!! Hur skönt som helst. Pappa sitter och läser igenom den och jag får väl ändra det som är fel men sen är jag HELT KLART!
Jag blir så himla trött på blogg.se för bloggen är hur seg som helst! Alla andra internetsidor går fort men så ska man ladda upp en bild eller ens logga in på bloggen och då går det i värre än snigelfart!

Nu hade jag planerat att ta en dusch eftersom jag inte gjort det sen jag kom hem. Sen ska jag antingen kolla på The secret life of the american teenagers på datorn, eller så ska jag skissa på en klänning jag vill börja sy i morgon på slöjden eller så ska jag läsa klart min bok! Jag har inte riktigt bestämt mig :P Tror det blir alternativ två och tre men jag vill se på TSLOTA! Fin förkortning va? Det är ju så himla långt att skriva...
Nu ska jag dra!
PUSS

Åh nej


Såhär bra går det att plugga just nu!!  I´m losing my mind!

pusshej


Today

Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan. Äntligen känner jag. Jag måste skriva klart mitt so-arbete, leta lite fakta till NO:n, skriva mer i svenskan och läsa klart min bok! Lite av det här kan jag göra när jag kommer hem från träningen senare för jag ska inte gå på jazzen idag. Får bli på torsdag istället. Jag menar, vem vill sätta sig och göra läxor vid tio?! Inte jag i alla fall..

Jag har precis lyssnat på Michael Jacksons sista låt, This is it. Hur fin och bra som helst. Inte den bästa tycker jag inte men den är otroligt fin. Jag hittar den dock ingenstans så ni får klicka er in här om ni vill lyssna!
Jag vill så gärna gå på bion men är inte säker på att jag är hemma så har inga biljetter :/
Är det någon av mina läsare som ska gå på bion? :) 
Nej men kolla! Nu hittade jag den!
 



Åh förresten, ni vet min nya tröja från ginatricot. Den gick sönder idag. Bra kvalité! VERKLIGEN!

Ni vet att jag har pratat om movie night? En sak vi har i skolan där vi ska sjunga, dansa och spela teater och sen gör vi en stor "musikal" av allt och uppträder om typ 8 veckor. Man fick välja vad man ville ha och jag sa att jag kunde ta vad som helst men helst sång. Nu funderar jag på att sluta. Tror inte det tar så stor skada eftersom lärarna är helt borta. Frida och Linnea har fått rollerna som Sandy och Danny (grease) och dom är jättebra! Men då skulle tydligen vi tre som var kvar av sångarna vara T-birds och.. Pink ladies. Men nehej! Det skulle vi tydligen inte idag.. Så nu ska jag bara sjunga en sak tillsammans med fyra andra. Då ska vi sjunga första versen av My heart will go on. Sen är det blankt. Inget mer.
Vafan liksom? Vad är det här? Jag trodde vi skulle sjunga värsta mycket men nej nej! Palla liksom.

För att inte vara alltför tråkig tycker jag vi njuter av en Nemi!

Nu ska jag inte gnälla mer utan börja plugga så vi höres!
PUSSOCHKRAM

I skolan

Hej!
Sitter i skolan tillsammans med bostongorkan, vanessa och elias. Vi ska skriva om funktionshinder. Så jag har inte tid att sitta och skriva här!
PUSSOCHKRAM

SVENSKT


Push it.

(för er som inte fattar, tryck på kassettbandet!)


Män som hatar kvinnor



Heej allesammans!
Söndag kvällar är allt mysiga. Ända tills man vaknar nästa dag och upptäcker att det är måndag.. Men det är långt kvar till dess! Jag har tränat och ätit och hyrt film! Så nu ska mamma, pappa och jag kolla på Män som hatar kvinnor. Jag vet ju vem som är mördaren så då känns det helt okej att se filmen, och många säger ju att den är jättebra! Undrar om den är bättre än boken..
Det blir inget mode/klädinlägg nu. Jag orkar inte och jag ska ju se på film. Men kanske i morgon! Jag lovar att göra det den här veckan i alla fall.
Nu ska jag prova en ostkaka som mamma vill att jag ska äta. Har ni ätit det någon gång?
Nu drar jag!
PUSS

Svenska hollywoodfruar

Hej!
Nu har jag näästan skrivit klart sammanfattningen. Eller det är vad jag tror. Jag har svarat på mina frågor men jag har inte kollat i lathunden eller vad det nu heter så jag är inte säker. Men jag orkar inte skriva mer på det nu. Kanske ikväll. Jag skulle ju inte göra läxor! Ahhrrg! Nåväl.. Svenskan göra jag på tisdag eller i morgon och musiken på onsdag. Hemkunskaps läxan kan jag göra i morgon.
Men nu ska jag kolla på Svenska hollywoodfruar på tv3.se/play. Förresten vad tycker ni om min nya header? :P Jag vet det är wannabe Style by kling, det är meningen!
PUSS

Taggad!


Ja! Jag är taggad, för massor av plugg! Det gick inte så bra att sitta vid tv:n så nu är jag förlyttad till köket. Sitter och beundrar vårt nya kylskåp. Jag tycker det är asballt! Jag vet, jag är konstig. Min älsklingsmugg är fylld med varm choklad, eller den är snart slut men det låter bättre om jag säger att den är fylld, och kents musik ljuder ur min dator. Perfekt! Nu ska jag bara komma till den delen där jag öppnar upp mitt arbete och skrivandet bara börjar flyta!
PUSSOCHKRAM

Studiedag

Godmorgon!
Återigen är det söndag och i morgon är det måndag. Och måndag betyder skola. Idag ska jag plugga så att jag blir klar med min SO, Svenska och förhoppningsvis hinner jag läsa klart min svenska bok så att jag hinner börja på min engelska bok. Det här ska jag hinna innan fem så att jag slipper göra saker efter träningen.

Vad ska ni hitta på idag annars? Det är ju inte sådär himla roligt väder ute så jag antar att de flesta av er kommer vara inomhus. Kanske kolla på film :) Jag ska försöka hinna med ett litet modeinlägg senare! Eller mode och mode.. kläder handlar det om!
Men nu ska jag plugga och skriva en sammanfattning om Christofer Columbus!
PUSSOCHKRAM


No potatoes

Hej hopp!
Vad gör ni en sån här lördagkväll när det inte är så mysigt, ljust och somrigt ute? Jag ska kolla på gossip girl. Hade lite otur ikväll eftersom det är fotboll och pappa ska såklart ha tv:n. Dumt att fotbollen ska vara på kanal fem också för mamma tog med ena kortet till landet och pappa har det andra och om jag ska kolla på tv finns bara ettan, tvåan, fyran och sexan. Superkul!
Nej, inte riktigt. Istället ska jag börja med att glo på gossip girl och sen finns det nog mer att kolla på!
Vad tycker ni om mina inköp idag? LOVE THEM ALL :) Ligger faktiskt i mjukisbyxorna nu.

Åh juste. Min far lagade middag idag. Först hade han lagat någon köttbit, jag är ju så allmänbildad så jag vet såklart (inte) vad det är för kött. Till det skulle det vara potatis men den kom han på att han hade gjort när vi hade ätit upp. Jag tänkte lite när jag åt att jag skulle fråga om jag skulle koka pasta eller något eftersom det var lite.. ensamt. Jag är mätt ändå så no need for more food.
Nu ska jag kolla!
PUSSOCHKRAM

Nytt

Hej igen!
Nu tänkte jag visa mina nya kläder :) Är jättenöjd! Och mer nöjd blev jag nu för elsa kom precis med värsta smoothien till mig!
Jag har köpt två tröjor, ett par mjukisbyxor och en stor halsduk som ni såg i mitt videoinlägg. På Cubus köpte jag en tröja och mjukisbyxorna och dom frågade om jag ville ha 30 % rabatt. Det tackar man inte nej till? Så då fick jag skriva upp mig för nyhetsbrev och plötsligt blev allt billigare! Byxorna kostade 199.- och tröjan 49:- och allt fick jag för 188:- Ett riktigt kap!

Halsduk - Zara 129:-


Tröja - Ginatricot 249:-

T-shirt - Cubus 49:-


Mjukisbyxor - Cubus 199:-

Nu ska jag dricka upp min smoothi och senare ska jag gå hem!
PUSSPUSS!


Videoinlägg

Hej igen!
Nu har vi varit i stan i några timmar och hittat massor av fina saker! Jag har köpt fyra saker som kommer i ett inlägg senare men först får ni se ett fint litet videoinlägg som Elsa och jag har gjort!



PUSSPUSS!

Shopping

Heyy!
Hur är läget denna morgon? DET ÄR LÖRDAG! Sköööönt. Idag ska Elsis och jag dra oss in till stan! Ska kolla i affären där jag köpte mina senaste skor om det finns fransväskor kvar :) Billiga var dom så det kanske blir ett väskkap till väskomanen idag! Jag alltså..


En sån här kanske man kommer hem med!

Sen blir det kanske fika eller lunch och kollande i MASSOR av affärer :) Men jag måste spara pengar ifall vi ska åka till Paris.
Elsa har haft sina klädproblem denna morgon så det är avklarat nu. ELsa har ju inte spotify så nu sitter vi och letar låtar på youtube, usch!
Nu ska jag sminka mig och borsta tänderna!
KISSKISS!

MIKE

Hellooo!
Sitter och kollar på IDOL och vilka som sitter säkert och hänger löst! De som hänger löst är Eddie och Karolina. Elsa och jag har haft en UNDERBAR kväll! Jättemysigt. Vi träffade Klara och Imma också! Därav rubriken MIKE = MOA IMMA KLARA ELSA. Jag har dålig fantasi. Jag vet.
Om ni vill läsa mer om vår kväll kan ni gå in på Elsas blogg!
PUSSOCHKRAM!

Dance, dance

Hej alla läsare!
Alla.. fem typ ^^
Nu sitter jag i mitt rum och kissar nästan på mig. Strax ska Nessi och jag dra oss ner till bussa! Jag tyckte det passade in med en mening med smeknamn :) Nessi och bussa. Kul humor.. Jag hinner inte lägga upp några bilder eller så nu för jag måste skynda mig! Ikväll ska jag sova hos elsa också. Vi ska ha fredagsmys! Kolla på idol och kanske träffa Imma och Klara.
PUSS!

Inlåst

Hej igen!
Oj det gör jätteont att skriva nu för jag har ända sedan jag skrev det förra inlägget stått utanför ica och pratat med sötnosen Imma. Vi pratade om allt möjligt! Och jag fick tillbaka min tröja. Men det var fruktansvärt kallt därför har jag ont nu när jag skriver!
Egentligen har jag typ inte tid till att skriva för jag ska gå upp och kolla på inlåst och jag har inte städat rummet heller! Nu säger jag
PUSSHEJ!

snabbis

Hej!

Hur är läget? Jag har precis laddat ner det nya msn. Jag vet faktiskt inte riktigt varför. Det är nog för att varje gång jag loggar in så står det att dom vill att jag laddar ner det nya. Idag gjorde jag det. Fast jag ser ingen skillnad..
Badat har jag också gjort. Är alltid så kall och trött när jag kommer hem från skolan så den här veckan har varit värsta badveckan! Känns bra.
Jag hade tänkt att ta itu med mitt rum eftersom det ser ut som ett rent helvete. Som vanligt så börjar det med att jag lägger mina kläder i en hög på golvet och den bara byggs på och byggs på! Sen ska jag kanske jobba lite med min SO och ikväll ska jag läsa länge i min bok! Nu ska vi plötsligt ha en bokrecension i svenskan OCH i engelskan och det fanns inga bra, korta böcker på engelska i biblioteket så nu gäller det att ligga i.

 

OJ  JAG MÅSTE GÅ NU!

SKRIVER MER SEN! PUSS


On the bathroomfloor

                                 Pratar med Elsa såklart ;) Och jag har faktiskt kläder under morgonrocken!

Hej!

Jag har precis avnjutit ett underbart bad! Hur skönt som helst. Satt och pratade med Elsa en kvart innan jag doppade mig så nu är även onödigt telefonsamtal avklarat för dagen!
Jag har haft datorn på badrumsgolvet, så långt ifrån badkaret som det gick (för att vara säker!). Men spotify har rullat på med sköna låtar. Jag låg faktiskt och tänjde eller hur fasen man skriver och jag kan ju nääästan gå ner i spagat om jag sitter mot golvet och nu kan jag nästan ta upp benet till huvudet. Det är i och för sig om jag ligger på rygg. Att stå upp är väl nästa steg. Fattar någon vad jag snackar om?

Jag måste plugga teknik kom jag ju på nu! I morgon är det prov. Undrar hur detta kommer gå. Jag kommer nog bara att läsa igenom häftena och se om jag kan svara på frågorna och så får det gå som det går i morgon. Idag var det matteprov, kändes GÖTTIS! Jag tror det gick bra :)
Hur förbereder ni er inför prov? :)

Om 40 minuter är det Greys Anatomy också! Oj oj oj vad bra det är! Synd att det är så mycket reklam för ett avsnitt är egentligen typ 40 minuter utan pauser och då är det 20 minuter som går åt till att det ska vara reklam! Men tänk då om det inte var reklam utan en timmes konstant Greys Anatomy! Det skulle vara gött.

Jag såg på blogg.se's startsida idag också att det var en tjej som ville ha guldnaglar. Nu blev jag grymt sugen på det. Målade dom röda i morse men efter en hand började det ta slut så det blev inte så snyggt på högerhanden. Funderar på att ta bort det och måla nytt med någon häftig färg, som guld! Jag har faktiskt ett guldnagellack. Frågan är om det kommer bli senapsgult istället för guldigt? Hm..


Bild lånad från Camilla.

Nu ska jag gå upp och tämja eller tänja eller stretcha eller vad man nu säger!!
PUSSOCHKRAM TILL ALLA SÖTA :)


Long way to summer

Alltså man känner verkligen att hösten är här! När jag satt i min skinnjacka idag och väntade på bussen höll jag på att frysa tårna av mig! Det blir nog dags att sätta på sig vinterjackan, eller den riktigt varma höstjackan kan man ju också säga. Min jacka är ganska lång, går precis ovanför knäna. Jag köpte den på bikbok i london förra året och den får vara standardjackan i år igen! 
Den är dock inte speciellt snygg med byxor så då får man väl ha en extra tröja under skinnisen eller något! 
Hur ser era höst- och skinnjackor ut? :) 


En snabb outfit på min vinterjacka.

PUSSPUSS

Desperate Housewives

Ny dag, nya tag!
Det känns som en bra start med tanke på mitt förra inlägg, bry er inte om det. Spelar ingen roll ändå.
Jag har precis ätit falukorv och stuvade makaroner, proppmätt!
Idag har varit en bra dag. Eller ganska. I skolan sydde jag klart min klänning! Dock är den liiite för lång så den ska jag nog korta av lite.



Vad tycker ni? I like it. Nästa sak jag ska göra är en lååång klänning, jag är liksom inne på klänningar nu. Frågan är om jag ska göra en med en "bh" vid bysten eller om jag ska göra liksom "t-shirt". Fattar ni vad jag menar? Jag är ju så bra på att förklara...

Jag kör på en dagens också, för er som är intresserade!



Jacka - Pimkie
Halsduk - Eh... indiska tror jag.
Tröja (och linne) - Ginatricot
Jeansleggings - VILA
Skor - Belle

Idag var det ju konfa också och jag gick ner till bussen en kvart innan den skulle åka. Problemet var att.. den kom aldrig. Jag satt också väntade i en halvtimme (!) och den kom tillslut. Jag undrar om det var den första bussen som var sen eller om det var den nya bussen som kom. Myskoo.
NU ÄR DET BARA 4 MINUTER KVAR TILLS DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR SÅ I´M SAYING GOODBYE!
Puss


...

alltså, varför blir allt så fel? ingenting vill gå min väg. jag mår piss och jag orkar inte vara här. vill bara försvinna...

Tack för...

Tipsen som jag fick av er om foundation!
Jag ska skriva ner alla och så blir det väl en massa provning nästa gång som det blir shoppingdag! Men det var superbra att jag fick så många tips :)
Nu måste jag byta om och packa ner lite saker och om en halvtimme åker jag och tränar :) Dancehall och jazz idag!
PUSSOCHKRAM!

Foundation

Hej!
Ojj nu blev klockan mycket. Elsa gick hem för en halvtimme sen och jag hade planerat att gå ner och mysa i sängen och läsa min bok, Män som hatar kvinnor. Riktigt bra är den! I början tyckte jag det var en tråkig jävla bok men nu börjar den blir otroligt bra.
Så det är mina planer nu.

Men jag har en annan sak på hjärnan. Jag är i behov av en ny foundation. Min är gammal och typ fel färg. Jag vill ha en riktigt bra men såklart inte för dyr. Har ni några tips? :) Den ska såklart täcka men inte synas eller vara dålig!
GE MIG TIPS!
Nu ska jag sova.
Pusshej


Moa och Elsa = SKRATTEFNATTAR

Hej hopp!
Oj oj vet ni jag tror elsa och jag har skrattat så mycket redan nu som ett helt gym pass! Oj oj oj vad vi skrattar alltså!
Såhär knäppa är vi!


I LOVE YOU GIRL!

PUSSHEJ

Bulllllaaaarrr♥♥



Hej hopp!
Det där var lite bildextra från två osminkade blondiner som har proppat i sig alltför många bullar! Det är ju kanelbullensdag idag så istället för att plugga så satte jag i gång och baka! Massa bullar blev det :) En halv påse har vi gett till Sandy, smög förbi och lade en påse på hennes trappa och sen sprang vi iväg. Hon listade ut att det var vi.. Men sen har jag och elsa ätit upp typ en påse.. Lagom tjocka är vi nu ;)
Ensam mamma söker är på på tv:n och vi bara ligger här och slappar! SKÖNT!
Lockingen var hur rolig som helst, blev faktiskt 0.0000000001 gånger bättre på alphakicken, för er som vet vad det är.
Nu ska vi fortsätta kolla på EMS!
PUSS ALLA GLADA BULLÄTARE! (och ni som inte äter bullar).


Shit, shit, shit

Godmorgon människor.
Jag är trött. Inte jättetrött men lite seg sådär. Jag ringde Elsa och frågade om hon ville åka till stan men det var inte aktuellt. Hon skulle göra läxor och då kom jag på att jag också måste göra läxor. Jag är sååå klumpig gällande franskaläxan. Vi har haft över en vecka på oss med den och jag tänkte att jag gör den under helgen så i torsdags tog jag inte med dom hem. I fredags var vi ju inte i skolan så nu har jag inga böcker. Och jag kan ingenting.
Jag får ringa till Sandy och fråga om jag kan låna hennes bok.
So måste jag också göra, och plugga till matteprovet. Det var någon mer läxa som jag har tills i morgon, men jag kommer inte på det nu. Usch vad mycket det blev nu...

Senare har jag träning också så jag måste hinna göra allt innan jag ska till den. Fasen att jag inte började med det här tidigare! Nu blev jag plötsligt orolig över franskan.. Attans!
Vi ses.
Puss och kram

Marley & Me

Hej!
Nu ska strax mamsen och jag sätta på en film, Marley & Me. Den verkar himla bra! Jag var uppe hos Bella en stund nu innan det här inlägget och hon ba: Dom får fyra barn!!
Avslöja allt liksom..



PUSS OCH KRAM!

Hey, I put some new shoes on

Hej hopp!
Nu är jag lite piggare än jag var för någon timme sedan. Vi jobbade i fem timmar och har förhoppningsvis tjänat ihop lite ;) Vi skulle leta efter söndriga kakformar och jag ska få en av dom som var söndriga så kan jag visa er! Dom var inte så trasiga så det går nog allt att baka i dom.

Min mor hämtade mig när vi var klara och vi åkte till nordstan för att se om jag hittade några vinterskor. Det gjorde jag inte så jag får väl vänta ett tag. Sparar vi lite pengar till Paris. Men det hade öppnat en ny butik där. Belle eller nåt hette den, den öppnade idag och de hade skor som såg ut som den senaste modellen av converse fast.. det var inte converse. Men jag tycker dom var fina! Billiga var dom också! Endast 199 kr.


Vet ni vilka Converse jag menar? Jag hade sett såna i.. ljus limegul och blev förälskad! Men sen såg jág att Stina-Lee hade bruna i läder och då blev jag kär! Så när jag såg dessa sköningar så drunknade jag nästan! ;)



Vi gick också in på en annan ny butik som hette.. Accesorize eller något i den stilen. Där hittade jag en väska som passade mig :) 65 spänn för den som kanske vill köpa en!

Thai mat har vi köpt hem, en film har vi också hyrt så nu blir det mys framför tv:n! LÖRDAGSMYS!
Puss och kram :)

Working 9 to 5

Godmorgon!
Vad gör jag uppe vid nio en lördagsmorgon? Jag ska jobba. På min fars jobb. Därför behöver jag gå upp tidigt för jag börjar vid elva.
Jag vet inte exakt hur länge jag ska vara där men jag hoppas på lite cash ;)
Vi hörs ikväll!
PUSS

FIASKO, CAMILLA!

Hej!
Jaha, nu var idol slut. Synd att det slutade så dåligt. Såg ni Camilla? Igår klantade hon till det, gjorde om en bra låt till en dålig och gjorde det pinsamaste i idols historia! Hur kunde hon höra så fel? :O
Idag var det ju inte direkt bättre. Hon fick wildcardet och en andra chans. Det var synd att hon fick det när hela raden som satt och inte fick sjunga var DUBBELT så bra som hon är. Hon sjöng hallelujah av jeff buckley och gjorde om den till en katastrof låt!
Varför är hon fast vid schlagern så mycket? Det är inte rätt tävling för henne och hon gör ju om bra låtar till låtar man inte ens vill lyssna på! Nej, usch. Tummen NER! Flopp, flopp, flopp.

Camilla Håkansson är en av Idolerna 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Nu blir det mer mys framför tv:n! Glassen finns fortfarande kvar i frysen och än är det bra program!

PUSSOCHKRAM


Friday i´m in love

Sådärja! Myströjan är på, pizzan ska snart in i ugnen och glass & idol väntar på mig! Så himla härligt att det är fredag! JAG ÄLSKAR FREDAGAR!
Efter orientering var jag verkligen jätteseg och det var ju inte så aktuellt att träna. Fast locking är ju så roligt så jag gick ändå! Vi hade hur roligt som helst och alla var jättetrötta i slutet. Det smittade av sig..

Sandrisen ska kanske komma hit och se på idol och mysa senare! HOPPAS :) Det kommer bli mys!
Jag har laddat upp med Fredag också! Lovely med lite gossip!


Nu vet jag allt om hur Anna Anka har sex ;) Intressant liksom.. Fast det är faktiskt lite roligt att läsa om det! Men modet är bäst!



Men juste! Ser ni på bilden? "Katrin rasar mot Anna Anka".
Igår läste jag på kenzas blogg att Kristin pratade skit om henne någonstans.. Nu kommer jag inte ihåg vart men det spelar ingen roll. För några veckor sedan kollade jag på The Voice och då pratade Katrin skit om Dessie och Kissie och "dom där" och sa nåt liknande att dom var fåniga och att hon kanske ville sluta blogga för att dom hade gjort bloggandet så tråkigt eller var det var. Och nu det här? Katrin, ska du inte försöka vara snäll och få folk att tycka om dig? Även om du pratar om folk som kanske majoriteten inte tycker om så ger du ju inte sådär jättebra intryck av dig själv..
Lite agressionsproblem kanske..

Nu ska jag fortsätta mysa av min fredagskväll! Hoppas ni också har en bra kväll!
PUSSPUSS!

Shoelaces

Hej!
Jag såg på Lisas blogg att hon hade bytt skosnören till sina converse och det var så snyggt! Jag funderar på att klicka hem två par nu :) Skulle bli så himla snyggt! Det skulle nog piffa upp mina annars så slitna och smutsiga converse :P


Lisas skor



De här vill jag ha! Finns på skosnaren.se


FIFFIGT tycker jag :)
Nu ska jag duscha sen blir det fredagsmys!
KISSKISS!

Oh yeah

Hej!
Idag känner jag mig riktigt på topp glad! Vi hade orientering idag och det tycker jag är kul. Men igår så var jag så himla nervös för nu i åttan så vill man ju prestera mer för att få bra betyg och jag är inte så snabb när jag springer så jag kände att det här kommer gå åt helvete.
Men i morse bestämde Bella och jag att vi skulle springa tillsammans och vi klarade 31 kontroller på 2 h och 15 min. Man hade max 2 h och 30 min. Så jag är jättenöjd. Vissa killar i min klass klarade det visserligen på 1 h och 45 min och allt var det var och det var ju jättebra men spelar typ ingen roll i det här läget.
DET HÄR GJORDE MIG GLAD!


Nu är jag på slapp humör och ligger i soffan. Har träning om.. ungefär två timmar. Idag orkar jag bara träna locking så det blir ingen street.
IKVÄLL ÄR DET FREESTYLE JAM PÅ DANSHUSET OCKSÅ! KLOCKAN 19.00 FÖR ER SOM VILL GÅ! INTRÄDET ÄR 20 KR.
Jag ska dock inte gå. Orkar inte. Men nu fick danshuset lite extra reklam.
Nu ska jag mysa under en varm filt!
PUSSOCHKRAM

1 year ago

Hej!
Idol är fortfarande igång men det är strax slut! Inte kul..

Jag hittade en gammal bild på mig nu när jag kikade runt bland mina mappar. Eller gammal och gammal, den är ett år gammal.

Lite skillnad är det väl allt? :) Tja.. jag kunde ju inte klä mig på den tiden..

PUSSOCHKRAM!

2 ½ men

Godkväll vänner!
Jag sitter och myser framför 2 ½ men. Riktigt roligt program det där. Men snart börjar idol och ikväll är det tjejernas tur! Det ska bli spännande!

Förresten jag fick skinnjackan! Vill ni se? Den är väldigt manlig eftersom.. ja det var ju en man som hade den. Stor är den också, men jag tycker den är fräck!


Där kom ju en dagens också! ;)

NU ÄR DET IDOL!
PUSS

Leather

Hej!
Idag har det varit en bra dag känns det som. Egentligen har inget speciellt hänt men jag har varit glad :) Det är alltid skönt när det är så. Det är också skönt att inte ha några läxor! Jag har typ inga som måste vara klara i morgon så jag har heeela helgen på mig och i morgon så jag känner att jag inte behöver göra dom nu.

Isabella är en svår jäkel att få tag på kan jag säga. Någon sitter antagligen vid datorn där hemma för det tutar upptaget hela tiden, men då brukar man ju ha mobil? Fast den svara hon inte heller i.. Jag ska nämligen få en skinnjacka av henne som är hennes pappas gamla och den är på tok för stor för henne :) Men om några år när hon växt till sig och om hon vill ha den ska hon få tillbaka den. Men det kanske blir ett inlägg om den senare!


Tänk om det är en sån här pudding? ;)

Elsa har ju sämst uppdatering. Eller kanske inte sämst men jag vill ha mer att läsa! Är min uppdatering dålig? Elsa du behöver inte svara :P
Jag har ju ingen minidator som jag kan ta med mig överallt och skriva så ni får vänta på långa inlägg i slutet av dagarna, men det vet ni väl redan?

Nu ska jag gå upp och knacka på hos Bella för att se vad som händer.
PUSSOCHKRAM!


Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0