Detta är vad jag är känd för




Hehe, frida sa åt mig att söka på intressemask på google. Detta är vad som kom upp! Komiskt, jadå.
PUSS

Just get it over with

Hej!
Alltså snacka om att jag är seg på att plugga. Jag fixar med massa andra grejer samtidigt, börjar läsa en bok, går och äter nåt, är onödigt länge på toa, allt för att slippa fatta pennan och börja skriva, även fast det inte är så jobbigt att skriva om 11 september attackerna. Jag skulle ju ha gjort stödord idag också. Och nu är det Wallander som jag så gärna vill se. Antingen, skriver jag klart engelskan i morgon (NEJ NEJ NEJ) och ser Wallander nu. Eller så kan jag ju skriva klart engelskan och skriva klart stödorden i morgon, och se Wallander snart (då missar jag början..). Mina i-landsproblem.
Och förlåt för att bloggen inte blir så uppdaterar, jag lider med er. Typ.
Nej, nu får jag fasen ta tummen ur! See ya!
PUSS

Uppdatering: Okej, jag är klar. Jag har inte skrivit några stödord men jag har pluggat nog för idag! Får bli att se resten av Wallander ändå. Hoppas ni får en bra kväll.
GODNATT

Inte klar

Åh jag har inte pluggat klart än. Attans. Men nu åker jag och tränar lite, sen får jag väl plugga mer. Kul. Mycket roligt.
PUSS

Jag ska plugga. igen.

Godmorgon!
Eller, det kanske är för sent för morgon men det spelar ingen roll. Vaknade vid halv tolv så det är ju nästan morgon. Igår hade vi supermysigt, det var Frida, Anne, Rebecka och jag. Vi käkade pizza, massor av godis och kollade på Sex and the city. Så grymt bra är den! Jag såg allt några chockade miner i rummet när vissa sexscener visaded. Gick hem runt elva, eller nej mamma kom och hämtade mig, sen kollade vi på Crocodile Dundee resten av kvällen. Han är allt bra snygg den där Dundee. Eller, bara när han har sin hatt på sig. Så vill jag att min blivande man också ska se ut när han är, runt 50 typ?
NU så ska jag i alla fall fylla på mitt smoothieglas och sätta igång med pluggandet. Söndag = pluggdag. Ska försöka hinna klart allt innan fyra för då ska jag ÄNTLIGEN träna locking! Känns som en evighet, och jag har missat för många lektioner!
Hoppas ni får en bra och roligare dag än jag!
PUSS

Limaåterträff

Jag. Är. Så. Trött. Men herregud vad vi har haft roligt. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde men det var så mysigt! Igår gick vi och la oss vid.. fem och vaknade halv nio imorse. Vissa sov bara en timme ungefär. Frida, jag, Ellinor och Viktor satt och spelade monopol i typ 2 timmar igårkväll, vi hade tävlingar som vi hade på Limalägret och vi åt god mat. Och nu är jag trött.
Nu ska jag städa mitt rum, det kan behövas, och fort måste det gå för om 50 minuter ska jag möta upp Frida o gänget för vi ska köpa pizza och godis och ha myskväll. Gott gott!
KRAM

Packelipack

Håller på och packar! Vi hörs i morgon!
PUSS

Tick tack

Hej!
Värst vad tiden bara flyger fram! För bara en stund sen var ju klockan elva och vi fick gå hem från skolan. Egentligen slutar vi 12.10 men det var en vattenläcka från all snö så vi fick gå hem. Anyways.. har varit hemma hos Elsa med Linnea, Sandy, Viktor, Tom och Isak. De flesta har dragit hem nu och jag ska också snart dra mig. Ska hem och vila, packa, hämta ut lite pengar, och sen runt halv sex tror jag åker jag ut till Björkö för att gå på Limaåtreträff! Ska bli supermysigt. Det är alla människor som var med på skidlägret i Lima som ska träffas, logiskt va? lima-återträff.

Kanske blir lite mer uppdatering när jag kommer hem, eller det blir det!
PUSS

Jag saknar sommaren.


VIKTIGT


MYCKET VIKTIGA DATUM, för tv-nördar, som jag.
PUSS

Designen

Hej!
Nu har jag gjort en ny, enkel design utan header. Inte mycket skillnad, tog bara bort den. Men Elsa säger att min meny är nedanför alla inlägg så säg till om den är det på era datorer också!
PUSS

tre andra saker om mig



1. Jag pluggar för ofta i sista sekunden. Ibland händer det, men det är ändå för ofta. Tänker att jag ska börja i tid, men det slutar med att jag skjuter upp det till sista dagen då jag är tvungen att göra det.

2. Jag skulle vilja bli designer. Men jag vet att det är grymt svårt och ännu svårare att göra sitt namn känt, eller? Det är nog mitt drömyrke i alla fall, men det finns ju andra roliga saker man kan jobba med.

3. Jag stör mig på när folk inte säger hejdå, när de loggar ut från en chatt. Vi säger att man inte är aktiv en stund, men så kommer man på att man vill skriva nåt, nej för då är den personen offline, utan att säga nåt. Jag stör mig på det. Hehe.


I heart you


Gjorde ett hjärta av snö på husväggen när jag kom hem. Fint.

Hej hopp.
Ni anar inte hur trött jag är. Eller jo det kanske ni gör, väldigt trött är jag i alla fall! Höll på att somna sista lektionen. Och då är jag seriös.
Efter skolan idag har jag inte gjort mycket dock. Kollat på tv och spelat guitar hero. Inget mer. Punkt slut. Nu hade jag tänkt att öva lite på franska glosorna och sen slänga mig i sängen och kolla klart på This is it.
Jag är verkligen ledsen att det inte har blivit så mycket uppdatering dom senaste dagarna. Har haft mycket att göra, har inte orkat göra annat och så vidare. Ber om ursäkt. Jag bloggar så fort jag kan. Nästan.

Yes, jag är klar

Eller okej, inte heeeelt klar. Jag har skrivit allt som ska skrivas, men jag har än så länge bara ritat ett utkast på ritningen så jag får väl ägna alla raster åt att rita rent (?) min ritning. Mycket rit nu. Nu ska jag i alla fall svimma ner i min säng! Känner hur ögonen bara snurrar åt alla håll och.. jag har en känsla av att jag kommer känna mig som en zombie i skolan i morgon.   Skyll dig själv att du inte började tidigt med läxan.
PUSS&GODNATT

Fortfarande upptagen

Hej hopp.
Efter att ha varit i stan på informationsmöte och käkat lite thai mat så är jag nu redo för ungefär en timmes pluggande. Förhoppningsvis är jag klar inom en timme, men vi får se hur det går. Jag har ju lite sovmorgon i morgon så om jag inte skulle bli klar får jag väl vara uppe lite längre. Hoppas ni har en trevlig, pluggfri kväll!
PUSS

PLUGGAR, PLUGGAR OCH PLUGGAR MER!



Jag har fått paket! Den som gissar rätt på vad det är vinner en länkning! (Elsa, du får inte vara med, hehe) LEDTRÅD: Det är en sen julklapp.  Man ser ju faktiskt igenom lite, så gissa rätt nu!


Hej!
Idag är ännu en pluggdag och om 2 timmar ska vi åka iväg på ett informationsmöte om en frankrikeresa jag kanske ska åka på med min konfirmation i sommar så jag ska försöka plugga klart innan dess! Därför har jag ingen tid att blogga, tråkigt nog. Hoppas ni har det bra!
PUSS

Min skinnjacka


Hejhopp!
Sitter fortfarande med teknikläxan. Jag tycker min skinnjacka (till höger) är grymt snygg! Se vad man kan göra med paint! Dock är jag inte klar, för skinnjackor finns ju redan, men jag har kommit på en grej som inte finns! Hihi.
PUSS

Homework

Hej!
Hemma från konfan nu, jag var inte så sugen på att gå idag egentligen för jag är på lite dåligt humör och trött som jag vet inte vad!
Nu måste jag i alla fall plugga. Till på torsdag ska vi ha skrivit ett arbete om ett föremål som vi designar, det ska vara två sidor (!) och jag har inte börjat.. Bra jobbat, Moa!
Får väl skylla mig själv, men nu måste jag plugga hårt.
PUSS

update: Hihi, pratade med Elsa nyss och hon berättade att arbetet ska vara MAX 2 a4!! Phuuuh! Vilken lättnad.
KRAM

Spelar in film

Hej hej!
Idag är jag på bättre humör! Sitter i Bellas kök och hon pysslar runt. Vi ska käka toast och jag tror jag ska hjälpa henne lite, sitter bara och nördar datorn, hihi. Vi har skola just nu egentligen, men vi håller på att spela in en reklamfilm och har ungefär tre lektioner + lunch på oss så vi har spelat in lite nu och tar en lunchpaus. Lite tidigt, men men.
Hoppas ni får en bra dag!
PUSS

Coca-punkt-cola


Alltså vet ni vad jag tänkte på när jag var i Österrike? Jag blev plötsligt en "coloman" och drack typ lite cola varje dag, ändring på det nu! Men det är inte poängen, ser ni saken jag ringat in? Har den alltid varit där? Mitt i namnet så är det en punkt, what's up with that? Efter att jag upptäckte den störde jag mig väldigt mycket på colaburkarna. Vad gör den där?! Det ser ju bara fult ut.
Nu ska jag sova, kan inte grubbla på sånt här sent på natten.
PUSS

Allt händer nu

Hej.
Åh nyss för typ en timme sen mådde jag asbra och sen kanade allt. Min capoeira kurs som jag gick tillsammans med min favoritlärare, Robby, har lagts ner bara för att det bara var jag i gruppen! Det ska tydligen minst vara 4 st, men jag älskade verkligen den gruppen! Bara idag, kunde jag stå på händer. Även om Robby hjälpte mig upp först så är det framsteg! Jag kunde gå ner i brygga och kicka bak benen så jag stod upp (med hjälp från Robby). Och sen berättar han, med sin knasiga engelska att klassen läggs ner! FAN. Jag är på riktigt dåligt humör nu.

Sen händer det en grej som jag håller utanför bloggen när jag kom hem som gjorde mig väldigt ledsen och nu sitter det en liten klump i hjärtat som jag inte tror kommer försvinna på länge. FAN ALLTSÅ. Jag känner mig bara på riktigt dåligt humör så jag ska inte skriva mer tråkiga saker, plugga istället. Hoppas ni har en bra kväll i alla fall!
PUSS


Upptagen

Hejj!
Alltså, jag skulle ha bloggat lite, men jag är upptagen med en grej och snart ska jag åka till dansen.. eller om mamma kör mig så är det om ungefär en timme så då kanske jag hinner blogga lite, men jag tror inte det!
PUSS

Intressant..

Hej hopp!
Såg precis reklamen för desperate housewives! Det börjar 2 mars!!!! Jag längtar ihjäl mig.. Sitter och kollar på SATC och har precis ätit lite yogurth med flingor och linfrön. Gottis gottis. Ska nog försöka plugga lite innan jag drar iväg till dansen om ungefär 1 och ½ timme. Lite bloggande får det bli också!
PUSS

Farsan - Så underbar!


Han till vänster är Farsans barn och så snygg!! Drömkillen ju!

Hej!
Hur är läget? Jag känner mig pigg nu! Vill inte sova, eller jo det vill jag för jag är trött. Men pigg. Nu blir det knasigt. Farsan var bland dom bästa filmerna jag har sett! (btw, jag vet att jag skriver dom med o, men det är bara för att jag tycker att dem är så fult, om någon nu tänkte kommentera det).

Ni måste se den! se den! se den! Den var så fin och rolig och sorglig och rolig och jättebra! Den här ska jag önska mig så jag kan kolla på den när jag är ledsen eller så, den får en på gott humör kan jag säga! Så fruktansvärt bra!! Jag är helt till mig. Hela biosalongen satt verkligen och garvade, några killar i gymnasieåldern satt och klappade händerna när dom tyckte det var extra roligt! Härligt att se!

Påvägen hem, runt elva ungefär så ringde jag Imma för att se om jag kunde hämta mina kläder som jag glömde där, tänkte ju inte på vad klockan var så hennes bror sa att hon kanske sov. Jag fick mina grejer ändå, även fast jag kanske väckte Immisen, hihi, vad busig jag är. Oj oj.

Och en sak till! Ser ni min fina header?! Jag är jättenöjd med den och det är tack vare Frida!! Hon har skaffat sig photoshop så jag bönade och bad att hon skulle fixa till den, och jag tycker den blev jättefin. Tack, tack, tack! Du är så gullig du!

Nej, nu får jag allt slänga mig i sängen. Ska ju upp till skolan i morgon.. Be med mig att det kommer vara snökaos, jag vill ha längre lov!
PUSS

Ändrade planer..

Hej!
Skrev precis ett inlägg om att jag inte gick på bio förut, utan Sandy och jag åker på en senare bio, samma film, senare tid. Mamma och pappa är lite tveksamma till att vi går på en senare bio, men jag gillar att göra tvärtemot dom! Hehe. Ojj så vuxen jag känner mig.
Men det blir väl till att sova så fort man kommer hem! Om 20 minuter drar jag i alla fall!
GODNATT


Farsan


Nu drar jag snart iväg på bio med Sandy darlingen! Det blir änna litta gött! Nu måste jag skynda mig lite! Får inte missa bussen.. Och hoppas den kommer fram också! Håll tummarna åt mig.
KRAM

I want it all

Tröja med stort tryckTröja - ACDCTröja med rosettHoodtröja med triangelTröja - Van HalenTröja - I loveTröja - YouTröja - SangamonTröja - SangamonTröja med textTröja - CoverTröja - WizardTröja - JunkRandig tröja med slitageTröja - ParisMönstrad oversize koftaTröja - VogueTröja med dödskalle
Jag vill bara ha allt, allt, allt! Modekungen vet verkligen grejen med snygga tröjor! Love'em!
PUSS


Shoew, shoes, shoes



Glömde att kolla in Nelly.com igår men gjorde det nyss, finns några riktigt snygga skor där! Conversen och kilklackskorna med bar häl är ju nästan två måsten i vår/sommar! De andra är ju lite snygga höstskor.
Nu ska vi snart börja duscha o sånt.
PUSS&KRAM

Chatt med Baby Senorita

Nu sitter jag hemma hos Imma med Sandy! Vi har verkligen superkul! Sitter vid datorn och mobilen. Jag var inne på immas ebuddy och chattade lite med Göteborgs stolthet, Baby Seniorita. Tur att det var Immas msn. Jag vill ju inte verka vara en galning.

Imma: hejj läser din blogg. du är min idol!

Imma: jag har också gått på ******! (skolan) :)

Imma: Snälla svara mig!

Imma: jag har också blogg! www.immaaah.blogg.se

Aliette: men käft

Imma: Men du är min idol!<3

Imma: Kan du inte ha en läsarträff?

*skickar vibb*

*skickar vibb*

Aliette: mm

Imma: :'( Snälla

Aliette: men ja du e jätte coool ;)

Imma: vid poseiodon! lite Göteborgigt! <3

Aliette: skabb

Imma: Jag finns i samma skolkatalog som dig!

Imma: vill du inte bada med mig i poseidon? och dricka den där goda drickan från brasilien? :D

*Aliette är inte inloggad*


Vi har så himla roligt. Det här är vad vi gör på lördagskvällen! Tråkigt att hon var så tvär mot sina fans. Det gillar vi inte!
Nu ska jag kolla in kläder hos Nelly!
KRAM


Hemma

Hej!
Trodde jag hade skrivit ett inlägg om att jag är hemma, men kom på att jag inte hade det! Jag är hemma och supertrött i alla fall. Jag orkar verkligen inte skriva något långt intressant inlägg. Kom hem runt fem och skulle börja skotta snö! Vi skottade till.. tio över sex! Från att redan vara trött är jag supertrött! Funderar på om jag ska träffa Sandy ikväll, Imma också kanske. Jag vet inte om hon är hemma än hon åker ju bil hem, men det blir väl till att ringa henne snart.
Förresten, Anja Pärsson är ju en förjävla cool människa! Satan i gatan va tuff hon är! Såg hennes fall nu (jag missade det live, låter som jag ville se det?!) och att hon tog brons dagen efter är ju grymt coolt! Tummen upp för Anja!
Nu ska jag slappa lite till.
KRAM

Going home

Hej hopp!
Nu är jag färdigpackad och färdigduschad. Funderar på om man ska ta en liten promenad till affären och köpa med nåt på planet. Funderar var det ja..
Om ungefär en timme så ska v åka taxi till flygplatsen. Hemfärd nästa.
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem! Visar kanske min nya skidjacka, om ni har tur.
PUSS

What a wonderful world



Ligger i vårt rums jacuzzi och har den här goa utsikten! Jag måste medge att det här stället är underbart. Imorgon ska vi hem. Där har vi ingen jacuzzi så nu får jag njuta!
PUSS

Jag är pro


Alltså, jag fick en kommentar på facebook av en kompis på den här bilden. Och jag insåg precis att jag är väldigt stolt över att jag klarade av att göra sådär! Det funkar inte varje gång, men ibland går det. Jag är stolt. Över mig själv. Och jag kände bara för att skriva det.
KRAM

Rodel

Hej!
Jag skulle ha skrivit ett inlägg för några timmar sen men då skulle vi tydligen äta mat och efter maten åkte vi upp mot backen igen, men hoppade av ungefär vid hälften och åkte rodel! Det är väldigt roligt, men nu åker vi i total mörker i en läskig rodelbana mitt i skogen så lite läskigt blir det. Nu åkte jag med Carro också, det ar inte den smartaste idén! Båda fick typ panik på varandra för att vi skrek så mycket. Jag hamnade i nåt läskigt chocktillstånd. Kunde inte andas, fastän jag andades djupt. Allting snurrade och jag var vit i hela ansiktet. Fy helsike va obehagligt det var!

Men det är glömt nu. Typ. Jag är superdupermega trött så jag ska banne mig gå och lägga mig nu, ville bara säga att jag lever!
PUSS

.. And I was stuck in the middle

Hej!
Sitter här helt ensam på rummet med vindruvor och cola. Jag har blivit lite beroende av cola, inte bra! Funderar på om jag ska spela lite sims eller om jag ska kolla på nån film eller serie. På datorn då, orkar inte med all denna tyskan! Allting dubbas ju.
Idag har varit en mysig dag, igen! Soligt och härligt. Vi började dagen med att åka snowboard, i alla fall Elsa och jag. Sen efter lunch bytte vi till skidor. Fick ett par nya idag så mitt humör är på topp!

Snacka om att jag är trött och lite mör i kroppen. Klockan är kvart över nio och jag är supertrött! Blir väl till att lägga sig tidigt ikväll, i morgon ska vi nämligen till stubaier gletscher, det är en glaciär som vi har besökt varje år vi är här! Förra året var det dock suuuperkallt och molnigt så vi hoppas på sol den här gången!

Ha det bra där hemma, eller om ni är någon annanstans! Shoppa lugnt, hihi, och lite för mig!
KRAM

Alptopparna

Hej!
Idag har vi haft en grymt fin dag i backen! Jag låter bilderna prata.



Nu ska vi sova! Ha en superbra natt och dag i morgon!
PUSS

Från alperna

Hejsan!
Hur är läget hemma i Sverige? Elsa och jag kom fram säkert till Österrike och drog direkt till backen igår. Vi träffade Linnea och Imma + massa annat folk. Jag åkte snowboard igår för första gången på två år. Det gick faktiskt väldigt bra tycker jag. Idag ska Elsa också åka snowboard så vi kan ramla tillsammans, hehe. Tyvärr så kan jag inte ladda upp bilder på den här minidatorn så ni får stå ut tills jag kommer hem!
Nu ska jag läsa lite bloggar innan vi drar upp till backen!
PUSS&KRAM

Ångest!

Jag har fan inte ens börjat packa än! NU MÅSTE JAG PACKA!

Shopping


H&M Herr/99 kr


H&M/49,50 kr


Ginatricot/99 kr


Ginatricot/149 kr


H&M/39,50 kr

Hej! Efter skolan idag åkte Elsa, Sandra och jag och shoppade lite. Hittade lite fina saker från H&M och ginatricot, det på bilderna + ett par leggings. Nu skulle jag egentligen slita häcken av mig på lockingen men hoppade över träningen idag för jag måste packa! Tänkte skriva plugga av vana, men den här gången ska jag packa!

Ser ni mitt hår idag också?! Ingen bra hårdag. Jag måste lära mig att använda min hårspray! Ser ju helt dött ut, och hänger lite åt alla håll, det gillar vi inte!
Nu ska jag gå ner och packa vidare, sak bli så mysigt att åka flygplan med Elsa i morgon!
KRAMIS


Pandalover


Kavaj/Vero Moda
Klänning/Gammalt nattlinne från Shanghai
Leggins/Ellos


Jag vill vinna!

Hej!
Nu är det så att jag är med och tävlar i Kenzas blogg om produkter från L'oreal Paris! Produkten jag vill ha hittar du här! Den heter Anti-redness primer och är till för att dölja rodnader och jämnar ut huden.

Min motivering till varför jag borde vinna: Jag har nästan aldrig råd att köpa smink och dessutom så täcker inte dom foundations som jag köper vissa ställen i ansiktet som ser röda ut, vilket jag tycker är fult, och man sminkar sig ju för att bli lite snyggare! So I'm in need of this product!!
KRAM

Hur man gör en rörlig bild

Okej, för typ en månad sen eller nåt fick jag en kommentar om hur man gör rörliga bilder och jag är ju så seg så svaret kommer nu!

Det första du behöver, eller det programmet jag använder, är Photoscape. Jag tror det ska gå att ladda ner här. Det är ett gratis program där du även kan redigera bilder.

1.
Okej först börjar du med att öppa photoscape, sen ser du den lilla bilden där det står AnGif under och en ruta med nån text bredvid. Tryck där!

2.

.. När du tryckt på AnGif ser det ut såhär. Det står Drop your photo here och då drar du bilder från vänsterspalten (där dina egna bilder ligger) och väljer dom bilderna du vill ha i "collaget".

3.

Sådär, nu har du dragit lite bilder till rutan, ser ni dom röda områdena? Det längst upp är där de bilderna du har valt hamnar, du kan ändra ordningen på dom om du vill. Men till höger står det Change time: 0.60 seconds. Där skriver du hur lång tid varje bild ska visas och det är bara att skriva vad du vill där!

Sådärja! Det här blir resultatet:

okej nu ville ju inte den här röra sig men vi kan ju låtsas!


Nu ska jag packa lite!
KRAM

Chocolat chaud

Hejsan. Nu sitter jag här med min varma choklad igen. Men jag har ätit en clementin också så lite nyttig är jag allt. Pappa och jag var precis i affären och handlade lite saker till morgondagens franskalektion. Vi ska baka.
Tänkte först packa, men det orkar jag inte, så jag får hoppa över tonår i morgon (supertråkigt ju!), sen tänkte jag att eftersom jag inte packar kan jag ju städa, men det orkade jag inte så nu tänkte jag börja lite smått på en ny låt. Vi får se hur det går med det. Juste! Jag ska göra ett inlägg om hur man gör rörliga bilder först!
PUSS

H&M outfit


Tröja/H&M
Jeans/H&M


Komiskt..

Hehe, alltså jag skrattade lite för mig själv när jag läste en kommentar som jag fick: Vad heter Immas blogg? Stod det. Och ta inte det här personligt, du som nu är anonym!
Men jag brukar alltid länka till dom jag kan länka till.. och i inlägget finns det till och med en länk till Immas blogg, hihi. Men här kommer den!
KLICKA HÄR FÖR ATT BESÖKA IMMAS BLOGG! ELLER HÄR!

500

Hej!
Hur är läget med er idag? Jag sitter i skolan just nu och har teknik, sista terminen jag har det så jag måste satsa! Det märker ni ju att jag gör när jag sitter och bloggar.. eller hur?
Nej men, vi ska komma på ett föremål som vi kan designa om och göra det bättre, men jag kommer inte på något. Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra!

Om en kvart slutar vi ändå och eftersom min pappa är bra på design får han nog hjälpa mig sen. Men först måste jag börja packa och tvätta när jag kommer hem! Åker ju till österrike på lördag! Imma och Linnea åker idag, men dom åker bil! Haha usch. Hatar att åka bil.
Nu måste jag jobba lite!
PUSS

förresten, det här är mitt 500 inlägg, hoho, trodde jag hade gjort fler!

Äntligen klar..


Nu är jag klar med min bokrecension! Två och en halv handskrivna A4:or blev det. Eller lite mindre. Hoppas bara den uppskattas nu. Nu blir det dags för sängen! Har suttit på den här stolen i cirka tre timmar nu! Ska bli skönt för ryggen att sova lite.
Imorgon ska jag allt pallra mig upp vid halv sju, dra på mig varma kläder och gå ut och gå en halvtimme! Innan skolan, sen gå hem och duscha så vaknar man lite på morgonen! Ska bli gött, om jag orkar dra tummen ur och fullfölja detta! DET. SKA. GÅ.
SOVGOTT

Plugg plugg

Hej!
Dålig uppdatering idag. Vi slutade sent, efter två timmars hemkunskapslektion. Haha, det var roligt idag. Elsas och mina köttbullar blev, inte runda, inte goda, och inte klara. Men våra potatisar var goda! Nu hade jag tänkt att skriva klart min bokrecension eftersom den antingen ska vara klar i morgon, eller fredag.
PUSS

Svar på tal..


Det var några som undrade vart jag gjorde mina glosor och det är på glosboken! Det är en väldigt bra sida tycker jag!
Kram

Såhär duktig är jag...


...På mina franskaglosor! Alla de röda prickarna betyder fel. Hehe.

Jag har stickat


Idag blev jag klar med min stickning! Det är mössan.. inte halsduken. Det ser ni nog för det är lite hål här och var och lite lösa trådar, men snygg är den ändå!
Jag kör ett speedat inlägg nu för jag måste typ gå ner till bussen, annars missar jag den!! Logiskt va... Förresten, fick 22 av 25 på NO-provet (kemi) som jag trodde skulle gå jättedåligt så nu är jag väldigt glad!
PUSSPÅER

Min vecka


You are always closing your door

Hej!
Igår blev jag inte klar förräns halv ett och gick och kunde slänga mig i sängen vid ett. Snacka om att jag var trött när jag vaknade i morse! Men dagen har varit väldigt bra och vi har inte så himla många läxor så jag softar lite. Det var skönt att jag satt länge igår och verkligen gjorde klart mina anteckningar för annars brukar det bli så att jag inte vet vad jag ska göra och känner mig ledsen men nu blev det bra!

Senare ikväll är det träning också, inte alls sugen. och jag får inte glömma att stretcha idag...
Men en sak jag skulle säga! Jag såg att jag vann länktävlingen hos Dearhanna! Det var roligt, jag som aldrig vinner nåt, hihi!

Klicka på den snygga bilden så kommer ni till Hannas blogg!

PUSS

Allt i mitt huvud är SALEM

NU är jag klar! Jag har skrivit klart mina anteckningar om biogas och jag känner mig ganska nöjd och det känns som om det kommer gå ganska bra, vi får väl se i morgon om jag kommer hem helt förkrossad och inte har nån aning om vad det är jag skriver..
Har suttit och pratat med min kompis G i säkert två timmar på msn också. Var riktigt mysigt och han ska också med på grejen som frida inte vet om! Ska bli så galet roligt!
Nu ska jag bara gå och borsta tänderna och sen ramla rakt i sängen! Ingen läsning här inte, nej, nu blir det bara till att sova! Usch, jag får inte vara uppe såhär sent!
PUSS

I'm so happy!


Alltså åh! Ikväll var det jättemysigt men Linnea, Desirée och jag bestämde en grej som vi ska göra för Frida och det är så himla roligt! Eller vi har redan gjort det! Eller jag har. Och jag sitter här med "grejen" och jag är så himla glad nu och längtar till ett speciellt datum nu!!!!! Nu måste jag plugga. Skäms på mig som gör det sista dagen..
PUSS

Från toaletten


Tröja/Ginatricot
Jeansleggings/VILA

Nu lämnar jag mitt NO-arbete till ödet, jag får väl sitta uppe sent ikväll istället för nu drar jag på bio med mamma! Ciao!


Fail

Jag har en känsla av att jag kommer kugga i NO den här terminen.. en svag känsla. Jag kanske lyckas få ett G. Man kan ju drömma..

It's complicated


Godmorgon!
Idag vaknade jag tidigt, konstigt, med tanke på att jag gick och la mig sent. Men det är bra för nu har jag tid att plugga innan mamma och jag drar på bio. Vi ska se It's complicated, hoppas den är bra! Senare ikväll är det träning, men jag hinner inte gå på den för vid 18.00 ska jag på en spelning som min konfaledare har tillsammans med en kompis. Frida och jag ska gå på den. Ska bli riktigt mysigt! Emil, som min konfaledare heter, spelar trummor grymt bra och han sjunger typ som en gud, eller nåt!
Men mina första planer är att börja samla fakta och shit till mitt NO-arbete som vi ska göra i skolan. Jag är sent ute, jag vet. Efter sportlovet ska det bli ändring och jag ska verkligen skärpa mig med skolan!
Men nu.. ska jag gå och göra oboy och plugga!
KRAM

Keep On Walking


Sådär, då har första deltävlingen i melodifestivalen varit. Min älskade salem al fakir gick vidare till final! Jag log för mig själv när jag hörde det. Ola gick också till final och
Här kommer en liten resumé.

1. Ola - Inte min musiksmak så jag har ingen åsikt angående hans låt eller framförande.

2. Jenny Silver - Det var något mystiskt i låten som lockade mig! Först tänkte jag att den inte var bra, men sen ändrade jag mig. Hon får ett hjärta för jag gillade hennes outfit!

3. Linda Pritchard - Linda matchade klänningen med hårfärgen.. det hjälpte dock inte så mycket, jag gillade det inte.

4. Pain of salvation - Oh my! Dear God! Även fast han stod stilla som sten hela låten och jag satt och väntade på att den här lugna låten skulle blixtra till och göra så jag hoppade högt i soffan så älskar jag den! Så galet bra!! Ett stort plus för hans outfit också!

5. Anders Ekborg - Usch. Usch. Usch.

6. Jessica Andersson - Snygg makeup. Det var allt.

7. Frispråkarn - När jag såg honom tänkte jag på den där knäppgöken som inte känner smärta i Flickan som lekte med Elden. När jag hörde vad hans låt hette och hur den lät. Då slutade jag lyssna och titta.

8. Salem Al Fakir - OH MY! OH MY! OH MY! OH MY GOD! Jag är fulltsändigt kär i Salem! Han är så underbart söt och hans låt är bland den bästa som finns! Så fort jag hittar den på spotify kommer den pryda "Mina älsklingspojkar"-listan och spelas om och om och om och om och om igen! I'm in love!
Och, han var riktigt söt i sin kostym!

Det här var en liten kort resumé om första deltävlingen. Det är nästan så jag struntar i dom andra nu när Salem är vidare! nästan.
PUSS

Heja Salem!



Nu är det melodifestivalen! Inte riktigt mitt favoritprogram och nästan inte alls min musiksmak men min älskade Salem är med ikväll så jag ska sitta och hålla tummarna!!
PUSS

Plus size



Vet ni vem Queen Latifah är (bilden)? Jag såg en reklam förut, om Viktoria som hade blivit barbiedocka. Så kom jag och tänka på en sak. Det finns ju allt från tjejiga-barbie till rockiga-barbie, men varför finns det inga plus-size barbies? Jag menar inte så pass plus-size så att det kan anses ohälsosamt, men som ni ser på Queen Latifah så är hon plus-size, ser hon ohälsosam ut? Nej. Bara en sak som "I had in mind".
PUSS

Knocking doors

Nu ska Sandy darling och jag gå ut och sälja våra goda (dyra :/ ) kakor! Hoppas många vill "stödja" oss så vi får åka på en klassresa. Ha det så bra sålänge!
PUSS

Denim is the shit!

Artikelbild
H&M - 499 kr

Åh snälla ge mig! Flickor, det här kan vara den perfekta födelsedagspresenten till mig, hehe. En gemensam present kanske? hihi.
PUSS

Taking Lives



Godmorgon!
Ojj vad trött jag är! Lite huvudvärk har jag också. Igår hade vi jättemysigt som vanligt och saknar det redan! Jag kom hem runt tolv och var supertrött, kunde dock inte sova. Så jag kollade på en film på ettan, Taking Lives. Den var galet bra. Angelina Jolie var med och jag har aldrig sett en film med henne, tills igår. Jag har alltid fått för mig att hon är nån sorts snygg B-skådis och aldrig riktigt gillat henne. Fråga mig inte varför för jag har verkligen ingen aning! Men hon är ju grym! Oj oj, snacka om bra film!

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen får vi se vad som händer!
KYSS


Do you want a cookie?

Hej!
Sitter hemma i soffan framför Ellens show (Ellen DeGeners). Jag brukar kolla på det när jag är hemma. Egentligen ska jag vara i skolan, men igår mådde jag ganska dåligt och i morse när jag vaknade så mådde jag också ganska dåligt. Nu mår jag lite bättre men har svag huvudvärk. Såå jag tänkte att jag stannar hemma idag och vilar upp mig, dels för nästa veckas skola och så att jag blir frisk till lovet! Ska bli så galet kul att åka till österrike med Linnea, Imma och Elsa, jag längtar!

Idag har jag planerat att jag ska börja och försöka hinna klart med min bokrecension som ska vara klar nästa fredag. Jag har gott om tid men jag känner att jag måste verkligen bli bättre på att planera upp min tid! Annars ska jag slappa sönder.

Förresten! Min klass ska börja sälja kakor nu för vi ska samla in pengar till en skolresa så om ni vill köpa (jättegoda!!) kakor av mig och hjälpa oss med insamlingen så kan ni mejla mig på [email protected]. Det vore grymt snällt!
Nu ska jag mysa lite!
PUSS


The ugly truth


Hej!
Åh min mamma är så snäll. Hon visste att jag typ inte orkar någonting och inte är på topp så hon har hyrt en film! The ugly truth. Nu ska jag mysa framför tv:n!
PUSS

Dagens vill ha


Cubus 249 kr.

Update

Hej.
Nu har jag lite tid att blogga. Har inga stora läxor eller så pågång just nu så jag slappar lite. Idag är dagen då jag inte har något på schemat så jag borde kanske göra lite läxor men jag känner mig sjuk, huvudvärk, ont i halsen, träningsvärk i hela kroppen och trött som bara den. Låter ju inte så roligt, är inte så roligt så jag ska försöka vara lite rolig.
Jag ska gå och göra lite varm choklad. Och läsa lite, sova lite, slappa lite.
PUSS

Our God, is an awesome God, He Reigns

Hej!
Igår när jag kom hem var jag trött och lite ledsen så jag orkade inte uppdatera. Frida och jag är deprimerade nu för att lägret är över. Det här lägret har jag blivit så himla bra kompis med alla som jag blev ganska bra kompis med förra lägret och I love u guys! Imorgon är det konfa! Då blir man nog lite glad.



Jag och Alex på färjan


Frida och jag


Jag, Walter Owens och Linnea efter Gospelkonserten igår!

Just nu är jag inte alls sugen på att ägna min tid åt att plugga eller att gå i skolan nu men jag antar att jag måste så därför blir det typ inte alls mycket uppdatering! Jag som tycker om att blogga.. men jag kanske får ha en halv bloggpaus.
PUSS

Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0