Bubblebath


Hej.
Idag blev det ingen jazz så jag har varit hemma sen åtta. Jag har tagit ett riktigt långt mysigt, välbehövligt bad. Så nu är jag ren och fräsch! Nästan.
Nu ligger jag i sängen (redan?!) och ska kolla på Guds tre flickor som jag faktiskt tycker är en väldigt bra serie. Lite barnslig kanske men ganska fin :)
PUSS&GODNATT

Happy Birthday Belly

Hej!
Sitter hemma hos Belly. Inte magen, utan Bella! Jag tyckte att vi kunde börja kalla henne Belly istället. Hon fyller år idag, så grattis till henne!
Vi har lekt lite med hennes lillebror Vincent, he's crazy! Jätterolig :)
Om 45 minuter ska jag bli upphämtad av Sandy så det blir inte mer inlägg för idag, tror jag.
KISSES

Sneak peak


Hej!
Tänk att jag sitter inne såhär sent! Aja baja. Nej jag ska gå och borsta tänderna och sen blir det sängen! Om 6 och ½ timme måste jag ju typ upp igen! Jag går verkligen och lägger mig för sent, jag ska nog ha ett nyårslöfte som består av att jag ska gå och lägga mig tidigare! Skäms på mig.
Här fick ni en liten sneekpeak på vad jag köpte i går när tjejerna och jag gjorde staden :) Det var en väldigt mysig dag, tack för det!
Idag har också varit en bra dag, och jag är glad :) Det är skönt. Lockingen gör mig på väldigt bra humör, jag älskar locking! Och Elsa sa till mig förut att hon tycker jag är bra på det så det gjorde mig ännu gladare! Jag har så fina vänner. Mycket är fint nu. Hoppas många av er har detsamma! Nu ska jag sova!
PUSS&KRAM&GODNATT

Perfect timing

Sådär! Nu är rummet (nästan) klart! Jag har möblerat om lite också :) Känns bra, än så länge. Nu ska jag bege mig upp till grannarna för lite 1 advents mys!
PUSS&KRAM

Högmässa


Hej!
Sitter och äter upp alla godisar från igår. Mumsigt. Ska snart, så fort jag är klar med det här, börja städa mitt rum som ser ut som ett rent helvete. Ni ser ju bilderna... Min mamma beskriver det som att man får astma när man kommer ner hit. Trevligt.

Vid fyra ska vi upp till grannarna och ha lite adventsfika, mysigt värre. Jag kommer nog busa lite med deras lille plutt, Vincent. Tänk att han redan är ett år.
Vid fem är det träning, extra lång idag så att dansen sitter nu!
Jag var på högmässa förut också! Jag börjar gilla gudstjänster mer och mer faktiskt. Jag som aldrig trodde att jag var en sån person, saker förändras! Men det var dagens planer! Hoppas ni har/får en bra dag :)
KRAM

Namnsdagspresent


Jag har ju glömt att visa min nya smyckeshållare som jag fick i namnsdagspresent den 18 november. Den är från Indiska, ganska liten men ganska fin :)
KRAM


Ryggar, oh dessa ryggar


Alltså dessa ryggar, jag älskar ryggar! Här har ni "Stilrobins" rygg. En 10 där.. :)
KRAM


Jacob Black, en 12:a


Alltså dessa killar är så underbart snygga. Tänk ändå om det skulle finnas kilalr med utseendet och sån här mystisk personlighet i verkligheten. Jacob har en 12 poängs rygg och Edward en 7:a. Har jag sagt det, att jag verkligen älskar killars ryggar? Det är bland det bästa på en kille, utseendemässigt. Elsa förklarade det väldigt väl för Sven i min klass...
Nåväl, den här filmen är såååå mycket bättre än Twilight och jag är så himla kär i den. Ska jag behöva vänta ända till Mars innan jag får se den igen? Nej tack.. jag kommer dö. SE DEN! SE DEN! SE DEN! Jag bryr mig inte om vad folk tycker, jag älskar den! Och jag längtar så fruktansvärt tills de två andra kommer på bio!
Nu ska jag kolla på Tomten är far till alla barnen med pappa. Hoppas ni får en bra kväll.
PUSS

Talkshow- Samuel och Henrik

Godmorgon!
Igår hade jag verkligen jätteroligt! Jag skrattade så mycket så jag hade träningsvärk i kinderna! Det var några killar som heter Samuel och Henrik från Örebro som kom till missionskyrkan och hade en talkshow, jätteroligt verkligen! Det roligaste var när de tog upp Sandy, hon fick sitta på en stol med ett datorfodral över huvudet och så skulle tre killar berätta sina bästa raggningsrepliker m.m och elsa och jag skrattade som bara den.

Idag ska vi åka in till stan! Det är inte direkt toppväder, men det är nog ganska skönt för en liten shoppingdag. Fast vi ska inte shoppa, vi ska FÖNSTERshoppa :) Och kolla på knokk-klockor!
Nu ska jag äta frukost så att vi snart kan komma iväg. Ha en bra dag!
PUSS&KRAM

You make me laugh


Såhär roligt har jag hos Elsa. Ser ni vad kul jag har? I'm having a blast.
Nu ska vi snart dra oss till Missionskyrkan och gå på Supergudstjänst! Det är nästan så jag har blivit religiös.. Eller jag är typ det, eller jag vet inte?! Det är en svår fråga det där..
PUSSPUSS

Update

HEJ!
Hur är läget idag? Det är ju fredag så det borde vara bra! :) Ikväll ska jag kanske med Sandy och Linnea till deras Tonår. I kyrkan alltså. Eller missionskyrkan. Värst vad mycket tid jag spenderar där..
Jag har i alla fall suttit hemma i två timmar eller något. Kollat lite på tv med min sjuka pappa, alltså han är sjuk: influensa typ, inte sjuk på något annat sätt för er som misstolkar. Jag har suttit och pulat ihop min önskelista som nu är klar. Har klistrat in massor av bilder på saker jag såklart skulle tänkas vilja ha ^^ Får se vilka saker "tomten" väljer!
Nu ska jag slappa lite till innan jag åker till träningen!
PUSSOCHKRAM

Random

Hej!
Alltså egentligen har jag bara sånt där allmänt prat om mig att skriva om nu. Känns lite egoistiskt men även fast det här är en shopping och mode blogg så är det här också en blogg om just mig. Hihi.
Har varit och tränat, duschat, ätit och nu myser jag i soffan. Riktigt skönt. Snart börjar Glee och då ska jag stänga av datorn. Jag sitter alltid med datorn när jag kollar på tv, varför liksom? Jag kan faktiskt koncentrera mig på båda (wohooo) men programmen blir ju mycket bättre om man lägger allt fokus på det.. Varför gör jag så? Jaja, inte idag i alla fall!
Det jag hade tänkt att berätta i det här inlägget var att jag har köpt biljetter till NEW MOON nu! Är typ överlycklig :) På lördag, kvart i sex på bergakungen.  Elsa och jag ska ta en runda på stan innan, kolla på KNOKK-klockor och köpa lite småkrafs!
Nu ska jag gå! Hoppas ni har haft en bra dag, min har faktiskt varit väldigt bra och jag börjar känna mig på bättre humör!
PUSS&KRAM

Study girl

Hej!
Sitter och skriver om preskriptionstid tillsammans med Sandy :) Elsa har varit hyperaktiv hela lektionen! Vi har haft en jättebra vikarie som är grym! Ascool :)
Nu ska vi äta lunch!
PUSS&KRAM

_____________________________________________________________________________________

Update:
Nu ska jag skriva mer om prekriptionstid! :) Det är jäkla intressant faktiskt! Vet ni vad jag vill ha nu förresten? Den snygga Alexander Wang kopian från modekungen! ÄLSKAR DEN!

Jag tycker faktiskt kopian är snyggare! Den riktiga är så liten..
Nu ska jag jobba!
PUSSPÅER!

His lips are like sugar


Hej.
Sitter i soffan och ska kolla på Scrubs. Hade tänkt att ha lite sådär ta-hand-om-mig-själv-kväll. I badet alltså, med inpackningar och grejer! Men icke då. Jag har ingen rakhyvel så då orkar jag inte bada, varför kan denna rakhyvel betyda så mycket? Jag vet faktiskt inte.. mina ben ser ut som skogar, OPS to much information..
Sen tror jag att jag börjar bli kär, eller förälskad som vissa skulle kalla det stadiet för. Men jag vet inte. Jag skulle vilja. Men jag tror aldrig att det skulle bli något mellan oss.. Han, ja det är en han, har sagts vara en annan person än den jag känner, hur ska jag då veta? Jag tror ingen vet vem jag menar. Nog om det, nu ska jag slappa i soffan.
PUSS&KÄRLEK

Today I'm wearing my own design


Jacka - Pimkie
Halsduk - Ginatricot
Klänning - Sytt själv (lite stolt!)
Strumpbyxor - H&M
PUSSPUSS


Foki Tävling

Hej!
Som ni vet är jag ett stort fan av Fokis tävlingar! Den här gången samarbetar hon med Cocoo.se och man får välja vad man vill från deras sida!
Jag har valt den här snyggingen

Så om ni vill tävla så har ni chansen nu!
PUSS


Jag kom på en sak..

Att på en reklam i desperate housewivevs hinner man göra en kopp varm choklad! Om man är lika snabb och smidig som jag såklart! ;)

PUSS&GODNATT

a wandering leopard




Hej!
Som ni ser har jag bombat inlägget med råsnygga Nicole Richie! Även fast hon bara är skinn och ben, typ, så är hon riktigt vacker! Det jag tycker hon verkligen bär bäst är långklänningar! Så himla underbara! Speciellt på Nicole :)
Idag blev jag klar med min egen långklänning och jag blev så himla nöjd! Var väldigt osäker på vad för tyg jag ville ha eftersom jag var rädd att trikåtyg skulle falla väldigt fult, men jag chansade så nu kommer jag gå runt som en vandrande leopard! Imorgon kommer det vara dagens outfit så kika in i morgon! :)
Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty som förövrigt har börjat bli mitt favoritprogram! Älskar det! Sen är det Desperate housewives! Kan det bli bättre?
Nu kom jag på att jag har matteprov i morgon, där blev det lite sämre!
Men nu ska jag fortsätta kolla!
PUSSOCHKRAM

Sov sött

Hej!
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och mätt :) Snart ska jag bege mig till sängen, läsa lite i matteboken och läsa min bok. Ska tydligen vara klar med en bokrecension om 2 veckor och jag har precis börjat på en bok! Så nu blir det till att läsa dag och natt..
Men nu måste jag gå och sova!
PUSS&GODNATT

Lata Moa är i farten..

Nej, i farten är jag inte, men "Lata Moa" är på besök. Jag har legat i soffan ända sedan jag kom hem från skolan och jag börjar få ont i rumpan nu.
Om en och en halv timme börjar min träning och mamma kommer om en timme. Vet inte vad jag ska göra tills dess eftersom jag inte är hungrig och har dålig fantasi.. Ska först se klart på scrubs och sen får jag väl se vad jag hittar på.
Hoppas ni har haft en bra dag,
Kram kram

Nu tycker jag ni ska rösta

Hej!
Nu är det såhär att jag är med i Vero Modas tävling där man skapar en klänning och det vinnande bidraget kommer säljas hos Vero Moda nästa år! Så jag vill jättegärna att ni röstar nu! Det tar bara någon minut :)


Så var snälla nu och rösta :) Jag ska nog starta en egen tävling senare! Måste bara fixa lite bilder så kika in senare!
KRAM

Skulle jag passa i lugg?



Eller kanske en 80-tals look?


Your dog, on my head


Idag fick jag denna skönheten av Elsa! Hon var lite sån där.. Buyer over the phone! Känns väldigt trendigt! Imma och Elsa har faktiskt också sådana! Dom tre små gummorna..
Förlåt för rubriken, jag tyckte den var lite rolig, även fast den kan verka hemsk!
PUSSPUSS

Today I'm wearing this


Idag har jag på mig Elsas NEW tröja från weekday
Gubbyxor från Ellos (nya!)
och nylonstrumpbyxor från H&M (nya!)

Nu ska jag mysa lite med Elsa och sedan drar jag hem för att åka till träningen!
PUSS&KRAM

It's Pomis' birthday!

Godmorgon!
Nu har jag varit uppe i en halvtimme och beundrat vädret utomhus. Det är strålande stol, 17 grader varmt (?!) och riktigt härligt så jag sak fort skynda mig att duscha och gå ut. Nej, det ska jag inte, och nej det är inte 17 grader ute, you wish liksom. Det är typ spöregn och grått ute. Men man kan ju drömma lite
Sitter och ser en tandborstereklam och jag vill ha den tandborsten! Den har typ förlängda strån som ska fungera som tandtråd, Lockande!

Min far och jag ska snart åka till "det lilla köpcentret" och han ska fixa sin mobil som inte går att sätta på eller nåt, och jag ska kolla på svarta nylonstrumpor! Så himla snyggt. Sen ska jag dra till Elsa och hjälpa henne städa för det är allt hon gör på söndagar, eller hon pluggar lite också! Roligt liv.
Hoppas ni får en bra dag.
PUSS&KRAM

The black little dresses


6 små svarta från Bubbleroom. Riktiga partyblåsor, enligt mig.
KRAM

Laktosfri glass

Hej!
Så, idag har det inte varit mycket uppdatering. Klockan är bara halv nio och jag är supertrött! Jag har tjänat ihop 350 spänn idag, men har gått runt och varit hängig på grund av det förbannade vaccinet!
Mamma och jag har kollat på Twilight och nu kollar vi på Robinson. Jag tycker det känns konstigt att det är Robinson nu! Var det inte Robinson bara för några månader sen eller nåt? Hm.. Eller är det jag som är borta?

Snart ska jag gå och hämta lite laktosfri glass, ni vet den där som smakar mint och choklad. Jag tycker det är lite häftigt att den är laktos, det låtar liksom lite häftigare när man säger något före glass. Glass. Laktosfri glass.

Åh förresten! Elsa och jag kör ju Gul bil! leken med varandra, och idag så har jag sett 7 gula bilar, och Elsa har inte varit med mig så jag har missat sju chanser att slå henne! Typiskt liksom!
Men ja, nu ska jag kolla vidare och äta laktosfri glass!
PUSS&KRAM

Michael Jackson Tribute, Göteborg

Idag efter jobbet var jag inne i stan och stötte på några av mina kompisar och ett gäng dansare! Jag skulle varit med men eftersom jag har jobbat idag hann jag inte :/ Tråkigt nog. Men coolt var det!
Detta är från Centralstationen och Nordstan i Göteborg! Samma grej som det var i stockholm för ett tag sen. KOLLA!




PUSS&KRAM

Hard work, work

Godmorgon!
Ni kanske undrar vad jag gör uppe såhär tidigt en lördagmorgon? Jag med.. Men jag ska faktiskt åka och jobba för att tjäna lite pengar ;) Mer får ni inte veta. Inget olagligt i alla fall.
Igår var Elsa och Jag (och Frida!) på BK och Tonår. Det var superkul, vi spelade in en film till ett läger som är över nyår. Den blev grymt bra!
Jag fick dock biverkningar av sprutan och började må jättedåligt! Först var jag jättesugen på kladdkaka, sen när vi skulle äta kladdkaka mådde jag illa och började frysa. Feber hade jag också. Ont i armen har jag också. Det känns lite bättre idag, men om jag börjar må dåligt är det väl bara att pallra sig hem och ligga och blogga :)
Lite update om sprutsaken!
Nu ska jag äta frukost och klä på mig och lite sånt! Det är konstigt för om en halvtimme ska jag åka typ och jag kommer bli klar på en halvtimme, men det skulle jag inte om det var skoldag! :O Konstigt värre..
PUSS&KRAM

091120

Hej.
Idag är en ny dag, glöm dina bekymmer i morgon kommer nya kan man ju tänka. Mina bekymmer för igår är dock inte riktigt över men dagens är det. Vi hade teknikprov, med årtal! Jag tror det gick bra. Eller helt okej. Precis som allt annat jag gör i skolan, det är alltid OKEJ. Inget som är liksom extra bra..

Idag tog jag grissprutan också! Glömde jag nästan bort. Vissa i klassen började må illa och gick hem men jag mådde prima.. om man bara tänker på det, men nu börjar jag känna en SVAG smärta i armen.. det gör ont när jag lyfter den i 90 grader typ så det blir bara halva lockar idag på lockingen!
Foten har jag också ont i. På idrotten fick jag någon konstig spark av sandra på foten så nu värker det som bara den! I tårna..

Elsa och jag sitter och spelar guitar hero, riktigt längesen! Tänk egentligen att en person kan göra en annan glad i dåliga dagar. Vi ska till konfan idag efter dansen, på tonår. Spela in film ska vi göra, så det ska bli kul. Nu ska vi kanske äta lite mellanmål eller något. Hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS

Inget för kommentarer..

Det här har inte varit en bra dag.. Ända sedan engelskan har jag gått omkring med en klump i magen. Det var väldigt mysigt på filmen men bortsett från den stunden har inget varit bra och jag mår inte bra alls. Det känns som att jag kommer kräkas men inte. Jag vill bara sova. Ha ett lov så jag slipper gå till den jävla skitskolan. Jag har aldrig känt såhär, tur det.
Vill bara sova. Ingenting går bra nu. Kent är det enda jag vill höra. Jag behövde bara skriva av mig. Inte för att det hjälper men bara för att..
Sovgott

Det är alltid en början..


Jag gillar't! ;)
GODNATT

I love secondhand


Det här är alltså vad jag fick med mig hem från Östhjälpen.
Stor grå tröja - 40 kr
Två halsband - 10 kr/st (alltså 20 kr)
Vit tröja - 50 kr (elsa betalade halva)
Tre böcker - 10 kr
Jag köpte även en mugg för 5 kr som jag inte har visat, en till varmchoklad mugg!
Slutsumman till detta var då 135 kr. Eller jag betalade 100 kr.
Nu ska jag se på Glee!
PUSS&KRAM

Some things makes me happy



Såhär ser det ut på bloglovin just nu :)
Nu ska jag fortsätta plugga.
KRAM

I just want to go to bed

Hej.
Alltså min uppdatering är ju inte bra. Jag blir så fruktansvärt trött efter skolan i det här höstmörkret. Vissa dagar när jag kommer hem känns det ju som om det är läggdags! I morgon har jag teknikprov och jag kan verkligen inga årtal så nu ska jag gå ner och mysa ner mig i sängen och försöka plugga in detta i min hjärna. Jag har typ 10 svenskafrågor som ska vara klara tills i morgon också!
This will be a long night..

Jag ska försöka komma med roligare inlägg, men just nu är det bara plugg som gäller. Förresten, idag när vi kollade på film var det jättemysigt! Jag älskar verkligen min klass (nästan alla i alla fall). Skulle ha min engelska presentation idag också med mina två "partners". Den ena hade utvecklingssamtal (jag klandrar dig inte) men den andra var plötsligt "sjuk" ?!?! Han var ju på lektionen innan och efter! Tack för det liksom. Så nu hatar min engelska lärare mig ännu mer och blir sur på mig för att min grupp har gjort så jag måste göra allt j*la arbete!! Förlåt, men jag är riktigt förbannad! Har gått runt med en klump i magen.
Som tur var fick min grupp göra presentationen på måndag istället så jag ska plugga in det vi har skrivit och jag skiter fullständigt i om dom är sjuka eller whatever, jag ska fixa den här presentationen! Jag hatar engelskalektionerna..

Nu ska jag gå och plugga. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.
PUSS&KRAM

Where is the love


Goodmorgon!
Nu sitter jag i skolan med Elsa och vi sitter och skriver ett musikarbete om Black Eyed Peas och deras låt Where is the love. Mycket roligt :) Vi har tagit lite bilder men den här datorn är ju lite seg så det går inte att vända vissa bilder. Den är så seg så det går inte att ladda upp bilder heller!
Om fem minuter slutar den här lektionen och sen har vi tråkig engelska lektion. Efter engelskan är det lunch och sen ska vi kolla på film hela eftermiddagen! Vi ska kolla på Troja så alla har med sig lite smågodis, mysigt!
Hoppas får har en bra dag!
PUSS


Jag önskar min mamma jobbade på Volvo

Vet ni varför? Jo för att i Twilight och New Moon så är det ju Volvos bilar som är med. Och Bella, lilla Bella som går i min klass, hennes mamma jobbar på volvo och har fått biljetter till förhandsvisningen som var idag! Bella har alltså sett New Moon nu! Jag är så förbannat avundsjuk! JAG VILL OCKSÅ SE DEN!

Jag är så j*vla förbannad på statens biografbyrån som bestämmer åldersgränserna för filmerna också! Jag läste en artikel i GP igår om just åldersgränsen för New Moon. Statens biografbyrån har satt åldersgränsen 15 för att det kan vara känsliga scener,, dom rycker typ av ett huvud på en vampyr i twilight,, OHHH SCARY!
Men vet ni? Sagan om ringen-fimerna och Harry Potter-filmerna har 11 års gräns för att statens biografbyrå tror att pojkar i elva års åldern klarar läskigare filmer! Vad fasen är det med dom? Varför skulle trettonåriga tjejer vara räddare än 11 åriga pojkar? Vad är det här för j*vla skitsnack!? Jag är så fruktansvärt förbannad nu..


INTE OKEJ FÖR 14-ÅRINGAR!


OKEJ FÖR 11-ÅRINGAR?!?!

Jag själv tycker att många scener i både Sagan om ringen och Harry Potter är mycket läskigare än Twilight. Vad tycker ni om det här? Ska vi skriva ett argt brev till Statens biografbyrå och klaga? Skriv till mig!
KRAM


Fyndat!

Hej!
Nu sitter jag i soffan, jag har förflyttat mig från den obekväma stolen i köket. Jag sitter och kollar på scrubs och hade tänkt att skriva klart mina anteckningar om tekniken men jag orkar inte! Jag är verkligen trött på ALLT SKOLARBETE. Jag har läst min IUP och tydligen har jag uppnått de flesta målen med god marginal men på kommentar på prov känns det som att jag ligger i botten. Usch, jag hatar verkligen åttan.

Efter skolan bestämde sig Elsa och jag för att skippa att plugga hela eftermiddagen och åkte till Östhjälpen! Det var väldigt mysigt att strosa omkring där, vi tog en fika och fortsatte strosa omkring. Jag hittade lite fina saker men det var några saker som fick följa med mig hem! Jag är väldigt lat idag så jag orkar inte visa er något, kanske i morgon på morgonen, annars får det bli efter skolan! Hoppas ni klarar er tills dess ;)
Nu ska jag snart kolla på Greys Anatomy! Hoppas ni har haft en bra dag :)
PUSS&KRAM

En ny tävling hos Foki!

Hej!
Vår kära bloggare Foki har en ny tävling med samarbete från MrGizmo. Gissa om jag vill vinna!? En iphone vore liksom en dröm. Jag har ju min mobil från Ica.. pinsamt värre. Så jag hoppas att jag vinner den här tävlingen men ni kan ju också vara med att tävla!



PUSS&KRAM

Poor pig

Hej.
Idag var det varit en sisådär-dag. Vi började skoldagen med att dissekera en gris.. Det var bland det äckligaste jag har gjort. Man skulle kolla in i matstrupen och luftstrupen och kolla på hjärtat och lungorna. Jag satt två meter ifrån och kunde knappt kolla, medans en viss person (Läs: ELSA) gick fram och pillade med fingrarna och kände i luftstrupen och hade sig.
När det var en stund kvar av lektionen klarade jag inte mer. Jag trodde jag var ganska "tuff" men när jag gick ut från salen började jag gråta. Det var så äckligt att sitta där och kolla på inälvorna av en gris! Jag kände också att jag tyckte synd om grisen. Jag brukar inte vara sån men på något sätt kände jag det nu. Så jag har gått runt hela dagen och mått lite illa och bara tänkt på det här. Nu har jag lite sådär så man känner att det trycker i halsen, usch.

Idag är det ju som sagt Tisdag och det innebär konfa (se där! nu kom den där meningen igen!) Men idag är det också workshop så jag ska ha på mig mina nya mjukisbrallor som jag sydde klart idag! Lite stolt sådär.
Om tjugo minuter går bussen så jag ska gå och byta om och packa ner lite stuff. Hatar tisdagar efter skolan och innan konfan, jag hinner inte plugga!
Vi kanske hörs senare!
PUSS

Jag vill inte..

NU-SKA-JAG-PLUGGA. F-A-N!

I love dancehall

Okeej, nu är jag klar med engelskan, typ! En av mina "partners" måste bara ändra en sak, så inte riktigt men nu är det hans jobb.
När jag kommer hem från dancehallen får jag väl sätta mig och skriva slutsats i NO:n, och jobba lite i svenskan OCH skriva anteckningar inför mitt teknikprov. Innan jag skrev det där om teknikprovet kändes det plöstligt som om jag inte hade mycket kvar, men sen kom det där jävla teknikprovet upp i huvet och då blev det plötsligt mycket.
PUSS&KRAM

Girls just wanna have fun



Wohoooooooo! Covergiirls senaste video är klar! Dock utan bloopers.. Men den är så rolig ändå! KOLLA KOLLA KOLLA!

Skriv gärna vad ni tycker och tips på gamla låtar och artister vi kan göra coverdanser på! :)
KRAM

Day one


Hej!
Det här är alltså vad jag matchar dagens kläder med. Ett långt halsband med nån guldig sten på och ett svart halsband, som man inte ser på bilden.  Jag vet inte riktigt vad jag gör för poser.. Det var så mörkt i mitt rum i morse också så därför ser man inte så mycket. Jag vill gärna ha tips på vad jag kan matcha med min svarta tröja och leggings. Jag känner redan hur äckligt det kommer vara att ha samma tröja.

Jag har precis ätit lite laktosfriglass, det smakar faktiskt gott! Det var mint och chokladglass, jag trodde det skulle smaka kräk när jag läste att den var laktosfri. Men icke så nicke.
Nu måste jag i alla fall plugga. Jag har engelska, NO, matte och teknik att göra! Full rulle alltså. Så här ser min vecka ut.



Några dagars träningar, Elsa och jag ska leka sakletare och sen blir det mycket plugg! Hur ser eran vecka ut?
PUSS&KRAM

 


Saturday in pictures


Vi hittade paljettmössor överallt, är det en trend vi har missat?


När vi hittade fina pälsmössor på JC blev vi glada!


Vi blev barnsliga bästisar


Sen träffade vi Björn Hellberg. Han mhm:ade hela tiden när jag stod bredvid. Han blev väl förvånad när två små blonda flickor kom fram och kände igen honom!

Det var bilderna från i lördags. Blev inte så många inlägg i dag.. Jag sitter och kollar på heartbreak hotel nu!
PUSS&KRAM

Önskelista


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Jag tycker ni ska trycka på länken ovanför! :)
HUGS&KISSES

Heartbreak hotel

Hej.
Nu är det en sån här dag när jag redan har hunnit med mycket. Fast idag var det egentligen inte så mycket. Jag har varit på en gudstjänst med min konfa. Vaknade kvart över tio och vi skulle vara i stan vid typ.. fem i elva så det blev att stressa lite. Nu har jag kommit hem och vet inte vad jag ska hitta på. Min träning är om 3 och ½ timme så jag har gott om tid att göra... vad? Min mamma vill att jag ska hjälpa henne montera ihop ett IKEA bord och min gamla säng, jippi. Sen blir det väl att ligga framför tv:n. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för läxor heller, förutom engelskan men den går ju åt helvete ändå, det skulle ni förstå om ni träffar dom jag jobbar med. Om ni läser det här, ta det inte personligt, men ni kan inte jobba!

Nu har jag fått ut lite av mina aggritioner. Vi höres senare! Ikväll är det Heartbreak hotel på tv också! Det gillar vi. Har ni sett den?
PUSS

I got an idea!

HEJ
Nu är klockan elva och jag börjar känna mig väldigt trött. Mamma sitter och kollar på Die har 4 men jag har inte hängt med så jag orkar liksom inte sitta här. Min lilla Sandy har gått hem, jag lät henne gå ensam så hoppas hon kommer hem säkert!
Jag tror i alla fall att jag ska börja dra mig mot sängen, kan ju alltid kolla på ett eller två avsnitt av The secret life of the american teenagers. Älskar den serien! Ben är så.. fulsöt och Ricky är en riktig.. sötheting! Jag har lite svårt att bestämma mig.

Min idé då. Ni ser ju rubriken. Jag tänkte att jag ska göra som Rebecca och ha på mig samma tröja och leggings hela nästa vecka, MEN matcha det med olika accesoarer och sjalar och höga strumpor eller vad det kan vara! Det kanske låter äckligt men om dom blir smutsiga finns det ju faktiskt tvättmaskin. Det jag har tänkt matcha ääääär:
 OCH  

Vad tycker ni? Kan det bli en kul grej, eller är det bara snusk?
PUSS&KRAM

Friends forever



Jag glömde visa er mitt nya armband. När Elsa och jag gick in på Kappahl närmade vi oss barnavdelningen. När vi såg det här armbandet blev vi lite barnsliga och köpte ett tvåpack till oss. Sedan satt vi på "Kyrkans bänk" och satte på dom på varandra. Barnsligt värre. Nu visar det sig att Sandy och Imma också har såna!
PUSS


Sweat dreams are made of..


Jag pratade precis med min far som berättade att han är i Hainan (med jobbet). Det ser typ ut som på bilden! Min far åker till Kina typ.. fyra gånger per år med jobb och den här gången trodde jag att det skulle vara som vanligt att han skulle till nån stor stad fullproppad med människor och fuktig luft, men icke! Det är här han gömmer sig!
Han berättade att han kollar på om det är något för mig! :D Kanske blir en varm resa!! Fast jag vill nog hellre åka till New York..
PUSS

It's a little bit funny, this feeling inside



Hej!
Nu är jag hemkommen från en liten shoppingdag. Jag upptäckte att jag inte har använt något av mitt barnbidrag så det var en glad förvåning, nu är det ju såklart inte lika mycket kvar! ;)
Men sammetsleggingsen har jag spanat på länge och idag blev dom mina! Jag gillade dom vinröda först men när jag provade dom svarta så blev jag såld! Och det blev även leggingsen :)
En fin, grå, billig kavaj fick följa med mig hem också, Elsa köpte också en. På Åhléns hittade jag ett torr schampo som fick följa med mig hem.
Kavaj - Vero Moda
Leggings - Bikbok
Schampo - Åhléns


Senare ikväll ska jag vara hundvakt och Sandy kommer hem till mig. Vi ska kanske hyra en film och mysa lite. Jag blev jättesugen på att se High school musical och Rallybrudar!! High school musical.. vad har hänt med mig? :O Men rallybrudar är en riktigt bra film! SE DEN!
PUSS&KRAM

Today I'm wearing this


Tröja - H&M
Leggings - Ginatricot

Nu ska vi gå ner till bussen!
PUSS

Honey I'm home

Gooooooodmorgon!
Tänk.. klockan är bara halv ett.. (den var kvart över tolv när jag började skriva) och jag har typ varit vaken i tre timmar! Varför vaknar alltid småbarn så tidigt? Det är i och för sig ganska skönt att vakna runt nio på en lördag, dagen blir så mycket längre också! Jag ska nog försöka dumpa mina tonårsmornar och köra på babymornar istället! När jag är runt tjugo kanske jag börjar med pensionsmornar och vaknar vid sex varje morgon och lyssnar på ekot..
Tur att det är långt kvar tills dess!
Förresten, angående vissa av mina rubriker. Ibland tycker jag bara att dom låter bra, ibland har dom inget syfte!

Sen tycker jag att alla ska säga grattis till min älskling som fyller år idaaaaaaaag!!! 14 bast.. ojj va små vi verkar ^^


Idag är planerna att jag ska vänta tills lilla Merkurius blir upphämtad och sen drar jag till Elsa. Vi ska åka till det lilla köpcentret och biblioteket. Stan vore kul att åka till men.. Elsa måste just till det lilla biblioteket.
Men innan jag åker till biblioteket och galningen ska jag ta hand om min lilla älsklingskusin som har huvudvärk! :(
PUSS

Elsa knows how to pose


GODNATT


I want my dreams to come true

Hej.
Sitter och kikar på lite bloggar med hjälp av bloggtrafik. Såg en tjej som hade skrivit om Twilight böckerna. Om ett stycke ur en av böckerna. Jag blev bara så himla sugen på att läsa böckerna igen! Jag vill kolla på filmen igen, och se New moon och dom två återstående böckernas filmer! Jag vill bara nörda Twilight filmer och böcker nu!
Jag har fått en twilight period nu.
KRAM

Kalliret

Hej!
Sitter tillsammans med min lilla kusin i mamma och pappas säng och kollar på idol. Han har bytt om till pyjamas osm består av kalsonger och strumpor och ligger och fryser. Han är på bushumör.. Men nu är klockan sent, så det blir inget bus! Förutom lite kuddkrig ;)
Just nu på idol sjunger Mariette och Kalle = Kalliret en asbra låt! Jag älskar Mariette! Hon är nog bland dom bästa artisterna i Sverige! I världen kanske.. enligt min musiksmak :)


Hoppas ni inte har haft för mycket otur idag!
PUSS

I can see the snowflakes from my window..

Det snöar ute. Jag mår mycket bättre. Jag har inte ont längre men jag har fortfarande ett jädra lock för örat. Sitter och har använt lite brun utan sol, lite fint med lite färg på vintern. Annars är jag kritvit, inget fel med det heller kanske, riktigt svennigt. Pratade precis med Elsa, igen. Hon berättade att vi ska dissikera grisar nästa vecka. Jag dör typ. En i min paralellklass hade tydligen svimmat. Fy fan.
Förresten, vad tycker ni om min nya header? Det är en bild på Gamla stan i stockholm, jag tycker det är så fint och mysigt där. Muffinsarna gjorde bara bilden SUPER! Jag försökte hitta nåt coolt stadsmotiv från göteborg men jag hittade inget.. Men nästa gång jag åker till avenyn hag jag en plan!

Jag ska ringa min mor nu och fråga om jag får åka till dansen, ska ju bara kolla på, och smygdansa lite! ;)
Hoppas eran fredag den 13 är en bra dag! PUSS

Who can nail it?




Så, vem tycker ni bär Missoni-västen bäst? :) Jag tycker att påde Ashely och Marguerite Missoni matchade den riktigt snyggt med vit långklänningn, men Ashley vinner den här fajten enligt mig!! Bilden lånad här ifrån!
PUSS

Kangaroo hoodie

Godmorgon.
Ligger hemma i mamma och pappas säng och kollar på dåliga musikvideos på Mtv. Dom har ju inga låtar jag gillar,, bara hiphop och RnB. Anledning till att jag är hemma är mitt öra. Mysko det där, Elsa ringde förut och frågade vart jag var och när jag berättade att jag hade ont i örat berättade hon att hon också haft så, det var öroninflammation. Hoppas det här bara är tillfälligt. Jag ska i alla fall fråga mamma lite senare om jag får åka till dansen och titta på. Det blir ju typ som att ligga framför tv:n. Jag måste memorera. Är era föräldrar så att om ni inte går till skolan så får ni inte göra någonting annat? Min mamma är inte så.. eller lite kanske men min far är mer så ^^

Jag har i alla fall kollat på Mtv en stund och vad är det för jäkla puckoreklamer dom har börjat sända? x) Asså jag skrattar så mycket så hela dubbelsängen skakar. Visserligen är det ett skämt (tror jag?) men jag gick nästan på det! Dom försöker sälja en hoodtröja som ser ut som en kängurumammas kropp, med en liten fick där fram där du kan sätta ditt barn! Och nu såg jag även att dom har en spjälsäng som har ett skrivbord med stol inbygd! Så att man kan plugga samtidigt som man vaktar sitt barn! Höhö detta var kul..

Nu är frågan vad jag ska göra resten av dagen.. Vid två kommer min lilla kusin Merkurius (läs: Markus heter han, men Merkurius är coolare) och han ska följa med mig till dansen om jag får åka dit. Innan tänkte jag se lite på tv, göra en ny hedare och kanske plugga lite. Hoppas min värk i örat går över!
Nu har jag nästan bara babblat om mig själv, men ni vill kanske veta lite mer om mig? :)
KRAMKRAM

Ingen rubrik

NU blev jag klar med min svenska! Har skrivit ett a4 och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag fördjupade mig i två stycken och skrev bara om två andra. Hur fasen skulle jag få plats på ett a4 undrar jag? Man får ju typ inte med någon text alls.. Jag missade informationen idag eftersom jag kom försent med 5 minuter så jag fick lite snabbinfo av Elsa, hoppas bara jag har gjort rätt!

Jag har också fått en sån fruktansvärd värk i mitt högra öra! Det känns som om hela örkanalen eller vafasen det heter är blockerad och jag blir bara argare för varje sekund! Har suttit i en timme och försökt få bort det men börjar tro att jag har öroninflammation :S Börjar jag bli förkyld? Det känns som att mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Nu ska jag försöka sova.
PUSS, jag älskar er alla.

Nyhetsnörd

Hej!
Förlåt för absolut ingen uppdatering idag.. förutom imorse. Nu sitter jag och tittar på Nyheterna. Jag kommer nog sitta en stund och skriva min lilla nyhetsrapport som ska vara inne i morgon. Ja ni ser, jag planerar väldigt bra. Matteläxan har jag inte heller gjort, men jag fattar ingenting typ och pappa är inte hemma så det gick kaputt.
Jag måste verkligen skärpa mig nu, den här veckan har jag gjort allting i sista sekunden så nästa vecka blir det skärpning!
Men nu måste jag skriva!
PUSS

Flash my morning eyes



Dagens outfit består av tröja från H&M (ny!), leggings från Bikbok och väskan är från Accesorize.
Godmorgon!
Idag är det torsdag och jag har sovmorgon! Jag känner mig dock lite stressad nu för jag börjar om 40 minuter och jag måste hinna äta frukost och sminka mig m.m.
Fast det känns ändå som att jag har gott om tid, det brukar vara så på torsdagar, jag kan gå upp så att jag har lika mycket tid på mig som dom andra dagarna men ändå så går den här morgonen extra långsamt, SKÖNT!
PUSS&KRAM och ha en bra dag :)

Teve

Hej hopp!
Nu är jag typ klar med teknikläxan! Man skulle tydligen bara svara på en fråga så nu har jag gjort 3 andra helt i onödan.
Efter greys anatomy ska jag se på nyheterna och sen ska jag söka nyheter på datorn, svenska läxa. Tråkigt.
PUSS

News


Alltså det blir verkligen värdelösa bilder.. Förlåt! Jag ska bli bättre jag lovar, min mor är ju inte direkt proffsfotograf för den delen heller..
Nåväl. Idag fick jag min efterlängtade H&M tröja, I LOVE IT! Min mor hade beställt en tröja till min pappa också men när jag satte på mig den sa hon att jag skulle få den istället :) Stor myströja verkligen!
Nu ska jag verkligen göra klart tekniken, jag har inte ens börjat på frågorna!!! :/
PUSS

Joseph Gordon


DÅ: Liten kille med långt hår i Tredje klotet från solen
NU: En riktigt het hunk i filmen 500 days of Summer!

PUSS

Homework

Hello!
Hur är läget idag? Jag kommer säga ytterligare en mening om min hals i det här inlägget. Jag har ont! Usch. Ikväll så är planeringen att plugga. Jag måste göra min teknikläxa som jag såg nu är typ 100 sidor lång (läs: 5 egentligen, och det är bara 8 frågor)!!
Jag hoppas jag kan få någon superfart så att jag blir klar på direkten. Jag har glömt att titta på nyheterna också så det måste jag fixa!
Så nu: PLUGGA!
Förresten så har Elin och jag boka biljetter till New Moon också! :)
PUSS


From purple to red



Mina läppar är naturliga men mina naglar är röda! Så snyggt nu på hösten! Lila är snyggt också men detta är värt ett OH MY!
Nu blir det desparet!
PUSS

Desperate Housewives

Hej o hå!
Nu är jag hemma från konfan. Det gick mycket bra, vi pratade om pappor, mammor och gud. Nästa vecka är det workshop, igen! Så då ska en kille som heter Ville (höhö, roligt, eller hur?) ha dans! Därför ska man ha danskläder på sig :) Jag längtar!

Jag såg idag på Mussis blogg (gå in på hans blogg, den äger!) att han hade lagt upp min fanbild! :) STOLT!
Titta också vad han skrev!!

Länken funkar dock inte men jaja ^^

Senare ikväll är det Desperate!! Kommer sitta bänkad framför tv:n! Jag kommer inte på något mer att skriva just nu!
PUSS

In a hurry

Hej hopp långkropp! :)
Jag sitter och äter lite snabbt mellanmål! Om en kvart går min buss så.. jag ska bara klä på mig ytterkläderna så drar jag! Ni vet det är ju tisdag idag så då kommer meningen "Idag är det konfa". Det lär den nog göra många gånger. Annars kommer antagligen meningen "Idag är det inte konfa". Logiskt va?
Det snöregnar ute. USCH! Jag gillar inte snö eller regn. Eller jag gillar att åka skidor och då behöver man snö men såhär när man går i skolan är inte kul. Nog snackat om det! Det blir kanske en outfit när jag kommer hem och något mer!
KRAM

I promise I'm not a stalker

Hej mitt i natten!
Jag är hemkommen från träning och har precis ätit middag. Svensk middag. Falukorv! Trendigt ;)
Jag är jättetrött, har ont på min hals och blöt som en.. tjur eller något, av svett alltså. Ja, dans är svettigt! Snart ska jag gå och ta en härlig dusch och sen blir det sängen. I sängen ska jag göra klart min svenska. Roligt roligt.
Men innan måste jag bara visa min snygga fanbild som jag har gjort till Mussi! Den är asball! Riktigt trendy!


Han ser inte så glad ut.. hehe

Nu ska jag dra! Vi hörs i morgon
PUSS&KRAM

I'm addicted


Hej. Jag heter Moa, jag är varm-choklad-beroende.

From under the tree


Lackleggings - Nelly

Jag har bara hunnit prova dom men jag är redan kär! Skitsnygga ju! Nu önksar jag bara att jag hade ett par röda sammetsleggings i min garderob.. :) Shopaholic var namnet!
KRAM

Outfit of today


Hej hopp!
Detta var vad dagens outfit bestod av.
Jacka - Ginatricot,
Skjorta - Monki,
Klänning/Långt linne - H&M,
Strumpbyxor - Ellos.

Jag har fått mina lackleggins från Nelly idag också! Det var ett så pass litet paket så det kom direkt i brevlådan! Jag ska snart visa hur fina dom är! :)
PUSS


Hjääälp

OKEJ NU GER JAG UPP! JAG HAR SUTTIT OCH FÖRSÖKT GÖRA NÅGON COOL, ENKEL HEADER MEN DET GÅR INTE!!! OM DET ÄR NÅGON SOM VILL HJÄLPA MIG (gratis) SÅ ÄR DET BARA ATT KOMMENTERA :)!!
GODNATT

Nu ska jag försöka vinna!

Hej hopp mitt i kvällen!
Nu ville jag berätta att Foki har en tävling i samarbete med Mihi! Nu hoppas jag att jag vinner den här gången :)

Bild lånad från Foki

Så om ni också vill ha chansen att vinna något från Mihi så ta den nu! :)
KRAM&GODNATT

Svårt val

Okeej. Nu har jag gjort en ny header men jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag vet inte om den med leopard mönster är så himla snygg.. Fast jag gillar den ändå! Den nedre av bilderna känns mer "min stil" men den är ju ganska tråkig.. eller jag vet inte!! Det är därför jag vill att ni ska kommentera och skriva vad ni tycker! OCH NÄR NI SER DET HÄR, KOMMENTERA! Det tar bara två sekunder :)



ELLER



PUSS&KRAM

Mer nytt snyggt

Hallo på kvällen!
Sitter i soffan och kollar på Ensam mamma söker nu. Jag kommer inte ihåg vad mammorna heter men en av dom har en riktigt snygg son! Det stod om honom i tidningen vet jag..
Idag hoppade jag över träningen för jag kände mig ju inte så bra. Det gjorde jag nog rätt i, men nästa söndag blir det nog ännu jobbigare! Attans...
Men min mor och jag åkte till det lilla köpcentret här där jag bor som inte ligger allt för långt bort. Vi skulle leta efter stora plåster som jag kan ha som skydd för min blåsa. Det låter som om det är något jag inte får förlora och måste skydda med mitt liv men det är för att den inte ska spricka.
Vi gick förbi indiska och H&M också och detta var vad jag fick med mig hem


Ring - Indiska 49,59 :-
Klänning - H&M  149 :-

Snart ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad och fortsätta mysa av min sista ledighet. I morgon börjar ju en till lång skolvecka. Hoppas den går snabbt!
PUSS&KRAM

Dålig uppdatering

Hej!
Förlåt så jättemycket för dålig uppdatering men jag har suttit jättelänge med engelskan. Har haft en liten paus då jag låg i soffan. Jag är inte på tip topp idag så jag vet inte om jag ska gå på min dansklass. Är så himla trött och han ont i magen. Är allmänt hängig liksom!
Men jag är fortfarande inte klar så jag ska jobba på!
PUSSHEJ

Plugg dag, for sure!

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag. Jag vaknade för.. en timme sedan och har suttit och läst klart min engelska bok. Idag kommer all ledig tid ägnas åt att mitt arbete om den blir klart! Jag har inte ens börjat och i morgon ska det lämnas in skriftligt och jag ska kunna presentera boken muntligt. Önska mig lycka till..
Det är träning idag också så jag hoppas att jag hinner klart innan. Det brukar inte gå så bra att plugga efter 18.00 för mig. Då är man trött.
Min hals är lite mindre röd men blåsan är fortfarande enorm och jag är väldigt öm. Jävla otur man har. Det här kommer sitta i ett tag.. Härligt.

Nu ser man blåsan och konturerna på "såret" mer. Usch usch!

Hoppas ni har en riktigt bra och mysig söndag! Det är ju typ perfekt filmväder, så dra på er mysisar och hyr en bra kärlek- skräck- komedi- eller thrillerfilm och mys ner er! Det önskar jag att jag kunde göra.. Men nej! PLUGG var ordet!
PUSS

Märkt föralltid


Det här är resultatet av att bränna sig på en locktång. Jag tror Elsa är lite för beroende av godis! Aj aj aj... (p.s det är en enorm blåsa som inte syns på bilden)
KRAM

New video

Hej!
Sitter ensam i mitt rum. Känns ensamt, fast mamma och pappa är där uppe. Men Elsa är inte här längre. Hon gick hem för att äta, hon får inte äta här. Eller hon måste äta hemma, typ. Men snart kommer hon igen och Sandy och Linnea kommer också! Vi ska spela in en ny video! Ni kommer väl ihåg att vi spelade in en video i början av terminen? Har ni glömt det?!? Jaha, då visar vi den igen!



Ikväll ska vi spela in en ny! Girls just wanna have fun ska det bli :) Så ni får kika in senare idag eller i morgon!
PUSS

Två små gummor skulle ut o gå..

Om dom någon gång kommer iväg! Elsa är seg som bara den! Hon satt i pyjamas tröja i sängen när jag kom hit! Nu har hon lyckats få på sig kläder och jag ska fråga om jag får låna en sjal/halsduk. Det är ju kallt ute!
Det var något speciellt jag skulle skriva men jag kommer inte på det! Jag tänkte på det för en halv minut sedan! Bra minne där, jaah!
PUSSHEJ

Mariette, OH MY!

Gooooooooooooooodmorgon!
Ni ser att jag har börjat använda meningen Oh my väldigt mycket! Jag skippar GOD:et. Det blir bättre utan ^^ Min nya menig, OH MY. Rubriken som ni läste i början har jag därför jag såg idol igår. Mariette var ju så helvetes grym!! Förlåt nu svor jag också, men OH MY, OH MY, OH MY! I LOVE HER! Jag skakade av rädsla när hon hängde löst! Men sen såg jag att hon skulle möta Rabih och då tänkte jag "Om svenska folket röstar ut Mariette så har sverige världens sämsta musiksmak". Det är ju inte mot alla jag säger detta men mot vissa (Läs: Elsa, hihi skämt o sido). Men Mariette gick vidare och jag blev glad! Och nu sitter jag och lyssnar på den låten hon sjöng. Hon och Erik var bäst!! Men jag hoppas Mariette vinner hela skiten!
Lite åsikter där, eller ren fakta för vissa ^^


KLICKA PÅ BILDEN!

Idag är planerna att gå promenad, Elsa kanske hänger på. Sen ska jag bara hoppa runt här hemma i mina nya mjukisar och immas tröja (samma som igår) och plugga lite och städa mitt rum!  Det var lite av varje i det här inlägget men nu ska jag börja med att städa!
PUSS

I just fell in love


Oh my. Jag har inte varit så där enormt fan av Robert Pattinson. Men jisses. Jag tror jag precis blev kär. Jag har inte varit sådär galen i honom och haft bilder som bakgrunder lite överallt och sådär, men nu.. jag kommer knarka, och det är inget ord jag använder, men jag kommer knarka sönder den här låten! Herre min musikgud. Det här är bland det bästa jag har hört, jag är kär!♥

KRAMAR


PAKET!



Godkväll! Sitter här i mina nya mysbyxor (velourbyxor) och immas myströja, också velour!! Jag trodde inte jag skulle falla för "mystrenden", aldrig verkligen! Men jag föll dit! Det är ju skitmysigt :)
Jag visar bilder på klänningen och strumporna någon annan dag! Inte nu,, trosorna får ni dock inte se! ;) Dem är ganska fula men dom var billiga! ^^

Idag är det fredag! MYYYS! Vi ska göra hemmagjord pizza, såklart och har köpt lite fredagsmys som vi ska äta framför Idol! Jag har missat jättemycket så jag fattar inte vilka som är kvar! Är Rhabi verkligen kvar? Inget illa mot honom men, HAN KAN INTE SJUNGA! Förlåt..

Sen måste jag skicka en hälsning till Annika!! Hon kanske har fått svininfluensan! :S Jätteläskigt.. Och vaccinet kommer inte till vår skola förrens om två veckor!! Många kan ju bli smittade då.. När allt det här pratet började tyckte jag det inte var sån stor sak men nu börjar jag bli rädd! Usch och fy!

Hoppas ni andra inte är smittade och att Annika blir bra snart! Ha en bra fredagskväll!
PUSS

SNYGGA

Artikelbild
H&M 199 kr

Artikelbild
Mango 399 kr

Artikelbild
Mango 599 kr

Artikelbild
Topshop

Artikelbild
Weekday 400 kr

Artikelbild
H&M 249 kr

Artikelbild
Lindex 129 kr

Artikelbild
Ginatricot 299 kr

Artikelbild
Bikbok 999 kr

Artikelbild
H&M 249 kr

Artikelbild

Monki 400 kr


Det här skulle gärna få vara i min garderob!
Men nu drar jag till träningen!!
PUSS

Dramaqueen


Min lärare får det att låta så dramatiskt..

Baka baka liten kaka


Nu ska vi baka! Elsa sandra o linnea är LATA JÄVLAR! Jag bor fem minuter från affären och ingen orkar gå, jag får snart utbrott på dom!! Jag får väl gå själv, men min dator får dom inte leka med!
Ni får se hur det går senare :)
PUSS

Alltså Elsa..

Denna människa är inte normal! (men vem är?)

Okej detta är mitt sista inlägg!
SOVGOTT

Cute with ruff

Hej!
Det blir att titta på inlåst med mammi. Har också hittat en jättesöt klänning! Nej jag ska inte köpa den men man får väl tycka att saker är fina, right? :)
Tänk er bara den här klänningen tillsammans med några snygga strumpbyxor, tuffa kängor, lite "hårda" smycken och voila! En snygg outfit :)


Det här blir sista inlägget för idag!
Sovgott&PUSS

Smile

Iiih i'm smiling! :) Jag vann länkningen hos Annika! :) Hon är så söt!
Ååh men jag kan inte bestämma mig nu! Snart börjar inlåst OCH EMA! Och jag vet inte vilken jag ska kolla på! EMA verkar jättespännande men det är ju sista avsnittet av inlåst! Ser ni vilka problem jag har? Nej? Inte jag heller...
PUSS

Oh my

Hej!
Snart avgörs Annikas tävling och jag kanske blir länkad! (Y)
Jag har också shoppat! OH :O Har klickat hem ett par lackleggings och ett par hängslen från nelly! Dom kommer i morgon eller på måndag :) Sen ska jag få mitt H&M paket nästa vecka och nån gång kommer paketet från Ellos. Tidig jul? Nej det är bara jag som bränner mina pengar.. Nu får jag sluta. Med både detta inlägget och att shoppa! Det är ju jul snart!
PUSS

All I wanna say is that they don't really care about us

Hej!
Mmm jag gillar torsdagskvällar! Vi slutar ganska sent i skolan och det är inte så kul, men det funkar om man har med sig frukt och får lite energi.
Sen när man kommer hem behöver man inte stressa med några läxor. Eller jo den här veckan har vi någon media läxa till i morgon men den går hyfsat snabbt att göra. Sen längtar man till i morgon för vi har kuliga lektioner och kort dag! Sen är det kul träning och sen helg! I love thirsdayevenings!!
Som ni ser i inlägget nedan sitter jag med en väldigt varm kopp med choklad. Mumma! Jag måste skryta lite och säga att min varma choklad är väldigt god ;)

Jag sitter och lyssnar på Michael Jackson, ofcourse!! Jag har verkligen fastnat för They don't care about us låten! Herregud va bra den är!
LYSSNA!


Och jag tycker musikvideon är riktigt häftig! Det är så himla coolt med alla fångar som dansar. Han kunde verkligen sin grej den där människan!
Ni kan ju alltid trycka på MJ här nedanför så hittar ni min LOVE lista med bl.a. Michael! (om ni har spotify)


När jag har gjort klart mina läxor som jag ska pilla lite med så ska jag banne mig gå ner och ta ett härligt bad! Med hårinpackning och skrubbning och så ska jag tvätta öronen! Som Emil gjorde en gång i veckan. Nej det ska jag inte, dom är redan rena men jag ska raka benen och lite sånt! Mysigt :) Kan en torsdagskväll bli bättre? Ja okej, det kan den! Inlåst är ikväll på tv!! Sista avsnittet förresten.. :/
PUSS&KRAM

VARM choklad


Something new


Hej!
Det ni ser på bilden är vad jag idag har klickat hem från Ellos.se. Detta är från min mor♥ Hon är snäll hon.
Allting hittar ni här! Ni får i och för sig leta lite efter sakerna! Men klänningen finns på klänningar, byxorna i Mysplagg, Strumbyxorna i strumpor och trosorna i Trosor! Logiskt va? :)

Jag har tänkt att visa er mitt skolfoto också. Det är väl helt okej! Jag kan inte påstå att jag är så jättenöjd med det, men jag ler! Och det är ju kul att kolla på när man är runt 80 år och sitter tillsammans med samma gamla Elsa i grått hår på en strand alldeles sönderskrynklade av att ha solat alldeles för mycket. Förresten, vi bor såklart i Spanien eller något varmt turistställe! Asballt jöö!
Men jaja, nu bytte jag nästan ämne! Här kommer fotot


Tänk vad man kan förändras snabbt. Från brun till blek. Från utan glasögon till glasögon. Från inte slingad till slingad. Mycket händer, snabbt. Förresten, det ni ser på mina läppar är, JA det är idominsalva men det är bara för att jag börjar få munsar! Till er som jag kanske måste ha behövt försvara mig mot..

Nu är det snart Greys Anatomy! Missade förra veckan! Katastrof typ. Sebastian (a.k.a bostongorka) Elsa och jag snackade om det i skolan och dom berättade att Karev och Izzie har gjort slut och jag ba; Nee det har dom inte! Och sen fattade jag att dom hade det och jag höll nästan på att bryta ihop! Fick nog ett litet anfall. Läskigt var det!  Så nu ska jag gå upp och se hur detta eländet slutar! Fan Izzie du kan inte bara göra så!!
PUSSHEJ

Outfit of the day


Udda pose, I know, men ni skulle se strumporna!
PUSS

My must have


I just love this!

Slappigt

Hej!
Ligger i soffan nu och känner bara hur trött jag är! Slapp i alla fall hemkunskapen idag, annars skulle jag ju vara kvar i skolan till fyra! Ska slappa i kanske en timme nu och sen ska jag börja med pluggandet. NO:n ni vet...
Bara en snabb uppdatering :)
Fick ju klassfotot igår också! Elsa och jag satt bredvid varandra och såhär blev vi.

Bilden är väldigt liten!

Nu ska jag fortsätta slappa! Immisen kanske kommer hit senare.
PUSSPUSS

Sitter i skolan

Godmorgon!
Sitter i skolan nu på engelska lektion tillsammans med Klara! Hon är rolig :) Därför får hon en länkning! Vi ska skriva klart vårt arbete, song analysis. Jag är i en väldigt bra grupp,, inte. Det är bara jag som jobbar. Känns toppen, verkligen!
Men jag ska försöka jobba klart nu! Klara tvingar mig att lyssna på musik om blåvitt också så vi får se om jag överlever!
PUSSAR

Dagens outfit


Dagens outfit bestod av kängor, trasiga leggings, en söt klänning och stora ginajackan. I love the combo! Sådär snyggt med något sött blandat med något "hårt".
Nu ska jag gå och lägga mig. Läsa lite i min bok och läsa min NO. Har fortfarande inte gjort power pointen men det gör jag i morgon. Hoppas bara jag inte har min redovisning i morgon..
PUSS


Damn you bitches

Hellooo!
Sitter i mitt rum nu med pyjamasshorts och tröja på mig, pyjamas kan man också kalla det! Har såklart på mig mina nya glasögon, men jag lovar jag ska inte sova i dom ;)
Är hemkommen från träningen, har duschat, kollat på Raw comedy club (ett riktigt roligt program det där!) och ätit kvällsmacka :)
Nu ska jag fortsätta skriva ner mina anteckningar om mitt down syndrom arbete så att jag har papper att läsa och öva på. Ska ju prata inför min kära klass om det här! Lära dom om varför Jerry i Ica reklamen ser så annorlunda ut! Jag känner mig väldigt duktig.
Men jag kan inte sitta här och skriva, eller jo jag kan sitta här men jag får inte skriva! Plugga var ordet.  Men just det! Ni kanske undrar över rubriken. För det första tyckte jag att meningen var cool men anledningen var att tre av mina tippar på naglarna har åkt av och jag hittar bara 1 !! För två sekunder sedan höll jag på att ta upp dom andra två ur min byxficka och jag kände dom! Men sen var dom bara POFF borta!! Mysko..
PUSSPUSS

___________________________________________________________________________________

Update: Wooohooo! Jag hittade EN nagel! Nu saknas det bara en...

Study time

Hej!
Jag fick lite x-tra tid att plugga eftersom Sandys föräldrar nämligen kunde köra till träningen så nu ska jag plugga för fullt i tjugo minuter!
Juice hjälper lite! ;)

I got my glasses

Heej!
Idag blev det ingen uppdatering från skolan så ni får nöja er med den ni får nu :) Jag sitter och lyssnar på alla låtar från Michael Jackson, låtarna som är med i This is it. Love it! Kärlek till honom alltså. Jag har märkt att jag verkligen gillar låten They don't care about us. Jisses vad den är bra! Och början av låten när det börjar med Skinhead är asbra!
Sitter också i mina nya glasögon! Love them too! En liten dagens outfit ska jag också lägga upp. Hade på mig mina nya jeans.

Lite flum min där


Vad gillar ni posen? ;) Och mitt fina sår på armen som jag fick av Elsas dumma trappa..
Glasögonen, vad tycks? Ja tycker dom är lite RAW sådär ;)

Snart ska jag dra mig mot dansen. Har bara jazz idag eftersom dancehallen var inställd. Men nu ska jag läsa min NO!!
PUSS


My nails

Just det ja! Ni har ju inte fått se mina naglar! Är lite stolt över att jag gjorde tippar på mig själv ^^ Det kanske inte ser så himla proffsigt ut, men det ser OK ut!

Okej på den här bilden ser mitt pekfinger ut som.. jag vet inte vad! Men jag har gjort
om den nu så den ser bättre ut! ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen!
PUSS

I LOVE

Oh my god. Jag har hittat några riktiga godbitar! I LOVE IT! Jag lånar bilden från den här bloggen!

Nu ska jag se på Djävulen bär prada, japp jag bestämde mig! ;)
PUSS

I won, I won, I won!

Ahhhgrrrrr... Jag blir snart riktigt förbannad på min dator! Hela internet segar sönder! Tar tre år att godkänna en kommentar!
Men jag räknar till tio.. Skämt åsido.

Jag fick precis en kommentar av Jenny, som sa att jag vann hennes Veckans blogg! Tack till alla som röstade på mig!! It means a lot! Tack tack tack :)

Jag har också precis sett klart filmen Fame som jag fick låna av Elsa, och hon fick låna den av sin granne. Känner lite press nu om jag skulle tappa bort den.. Jag är ju som jag är.
Jag hade en känsla precis innan ag satte på den att den här kommer vara såååå bra! Men nu känner jag mig lite.. besviken. Den var ju inte så bra som jag trodde den skulle vara? Har ni sett den, vad tyckte ni om den?

Sen har jag lite mer filmproblem nu. På 3:an börjar filmen "På smällen" och på 4:an börjar "Djävulen bär prada". Jag har sett båda men jag vet inte vilken jag ska kolla på nuuuuu? Hjälp! Vilka problem, va? ;)

Jag ska i alla fall runda av nu. Har ju inte varit så bra uppdatering på senaste tiden men nu när skolan börjar så blir det kanske som vanligt. Jag ska försöka! Mer bilder och mer mode/kläder saker kommer också!
PUSSPUSS

Hemma hos galningen

Gooodmorgon1
Eller tja.. godmorgon kanske det inte är. Klockan är ju tre (?!). Elsa har sprungit runt här och betett  sig som.. nåt psykfall. Normal människa där ;)
Vi har spelat sims hela morgonen och gjorde våra egna gubbar och Elsa tjatar om att jag är lik min gubbe, den är gnällig. Elsa tror typ att.. hon är rolig. Drömma är det inget fel på! ;)
Vi ska i alla fall dra ut på en promenad! Myyysigt. Fat jag vet ju inte om jag vågar gå ut med henne... M-O-N-G-O kallas hon också.

Nåväl. Tjejerna och jag ska nog gå på bio någon dag också! Vi ska se michael jackson filmen, för mig och sandra blir det igen!
Men nu ska jag gå, Elsa har äntligen lyckats klä på sig.
PUSS

Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0