I just want to go to bed

Hej.
Alltså min uppdatering är ju inte bra. Jag blir så fruktansvärt trött efter skolan i det här höstmörkret. Vissa dagar när jag kommer hem känns det ju som om det är läggdags! I morgon har jag teknikprov och jag kan verkligen inga årtal så nu ska jag gå ner och mysa ner mig i sängen och försöka plugga in detta i min hjärna. Jag har typ 10 svenskafrågor som ska vara klara tills i morgon också!
This will be a long night..

Jag ska försöka komma med roligare inlägg, men just nu är det bara plugg som gäller. Förresten, idag när vi kollade på film var det jättemysigt! Jag älskar verkligen min klass (nästan alla i alla fall). Skulle ha min engelska presentation idag också med mina två "partners". Den ena hade utvecklingssamtal (jag klandrar dig inte) men den andra var plötsligt "sjuk" ?!?! Han var ju på lektionen innan och efter! Tack för det liksom. Så nu hatar min engelska lärare mig ännu mer och blir sur på mig för att min grupp har gjort så jag måste göra allt j*la arbete!! Förlåt, men jag är riktigt förbannad! Har gått runt med en klump i magen.
Som tur var fick min grupp göra presentationen på måndag istället så jag ska plugga in det vi har skrivit och jag skiter fullständigt i om dom är sjuka eller whatever, jag ska fixa den här presentationen! Jag hatar engelskalektionerna..

Nu ska jag gå och plugga. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.
PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: malin

sv .tack desamma :) ja de kan vi göra, lägger till dig nu säg till när du gjort desamma! =)

2009-11-19 @ 17:44:37
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

SV: tackar :) jo ja visst :)

2009-11-19 @ 17:44:49
URL: http://annaautter.blogg.se/
Postat av: Emmy Söderberg

Svar: Tack, detsamma. Ja du får gärna lägga till mig om du gillar min blogg. Jag lägger kansek till dig om jag gillar din, får läsa lite i den.

2009-11-19 @ 17:47:20
URL: http://emmysoderberg.blogg.se/
Postat av: linda

hejsan :)

tack så mycket.

jag vill inte verka otrevlig eller något sånt men jag lägger bara till dom bloggar som jag läser där, så nej jag vill inte att vi ska lägga till varandra, men visar de sig att jag tycker du har en bra blogg så kan jag lägga till dig men för de behöver inte du lägga till mig, jag tycker att lägger till den man vill utan att fråga. vill du följa min blogg så gärna för mig :) kram

2009-11-19 @ 17:50:57
URL: http://lqnda.blogg.se/
Postat av: Linneah

sv: tack dsm! :)

jo det kan vi göra (:

2009-11-19 @ 17:56:08
URL: http://liineahs.blogg.se/
Postat av: Linneah

sv: okej, men har du ingen sån ikon där man kan trycka och lägga till dig? :)

2009-11-19 @ 20:02:12
URL: http://liineahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0