NY BLOGG

Hej!
Nu är läget såhär att för nån vecka sen började jag blogga på Devote, jag tycker det är mycket bättre! Älskar deras design och alla verktyg. Nu har jag ju ett ganska långt förflutet på den här bloggen.. men jag hoppas att alla mina läsare följer med till min devote blogg!



KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL MIN NYA BLOGG!! Eller klicka här här här här här här här här här här.
pussssss

Sommaroutfit - Dag och Natt


Please vote

RÖSTA PÅ SALEM AL FAKIR
099 902 08 !



Nu börjar Melodifestivalen! Och jag hoppas att alla röstar på Salem! Ni måste förstå hur bra hans låt är! you better keep on walking to Oslo! ♥
Jag ska i alla fall gotta ner mig i soffan, vänta på Imma och rösta sönder på SALEM!
puss

Put on your sunglasses



Imma och jag har varit på DLK. Det var mysigt.
Hittade en vårjacka! I khakigrön, liite militäraktig. Jag köpte den på H&M och visst finns det snyggare men jag är nöjd. Ni får se bild senare! Det är så härligt nu när man kan gå ut med solglasögon! Eller, att man behöver använda dom. Hög mysfaktor på det också.
Ikväll så är det melodifestivalen, glöm inte att rösta på SALEM!!
puss


Yesterday and today



Jacka/Mammas, Halsduk/Zara, Solglasögon/ginatricot, Vantar/Indiska, Tröja/ginatricot, Leggings/H&M, Skor/Converse

I was aiming for the sky



Jag har mycket roligt med min webbcamera

Hej!
Nu är vi hemma från simningen, det var riktigt skönt! Det jag gillar med simning är att man kan simma hur länge som helst, tja nästan, utan att bli helt slut. Vi simmade en halvtimme, gick och bastade, och simmade en halvtimme igen. Nu är jag dock trött, men det är en sån där skön trötthet som man får efter att man har tränat. Jobbigt att jag ska åka och träna dans i två timmar nu också! Jag orkar liksom inte. Men jag får inte hoppa över det.. Men jag är inte sugen på det!
Nu måste jag packa ihop mina danskläder
PUSS

It's true, life will smile for you

Mmm, hur underbart är det inte att vakna upp av sig själv vid halv nio, gå lite halvaken till datorn och sätta på musik och mysa lite, och sen känner man världens smäll och hela huset skakar! Usch, dom håller på och spränger i berg precis utanför oss och det är så äckligt. Jag bor ju i källaren också, och här skakar det ännu mer! Fy!

Well, well. Om cirka två timmar ska jag bege mig till bussen, Sandy och jag ska åka och simma! Fick ett sms nu på morgonen som lät såhär: Måste vi verkligen simma.? Känner mig hur dum som helst som säger det nu men :(
Jag var snäll idag så jag lät henne slippa. Nu ska i alla fall jag städa mitt rum, på riktigt riktigt! Ska försöka hinna så långt som det går innan bussen går. Hihi, I'm slow.
PUSS

Simma, simma, simma

Hej!
Nu tänkte jag börja inlägget med godmorgon, men sen kom jag på att det inte är morgon. Jag är pigg. Eller njäe, lite trött, men lite pigg också! Jag vill inte sova, fast jag vill ändå. Knasboll.
Imorgon är jag ledig! Tralalalala. Men ingen sovmorgon här inte! Nej nej, jag ska dra med Frida till vallhallabadet, Sandy kanske hänger på också, vi ska simma oss trötta. Sandy och jag ska börja simma en gång i veckan. På lördagar. Kommer bli mysigt, skönt, och vi kommer bli vältränade! Förhoppningsvis.. Frida och hennes "gäng", dvs Elin och Anne, kanske också hänger med på det!
Nu ska jag i alla fall kolla på ett klipp från förkväll och sen ska jag sova!
PUSS

Something new




Svart tröja/Bikbok, Grå hoodtröja/ginatricot

Detta var vad jag fick med mig hem! Jag som skulle spara pengar till stockholm.. Nåja, får väl inte shoppa där. Aj aj.
Jag är i alla fall glad över att jag har hittat en efterlängtad lång, grå hoodtröja, även fast den här har dragkedja så är jag mycket nöjd!
Nu ska jag se på Familjen Jackson!!
PUSS


Let's take a walk

Hej hej!
Nu går jag ut på promenad med Elin. Vi ska gå till DLK och kanske man hittar något. Måste spara mina pengar till Stockholms resan nu.. men.. man KANSKE hittar nåt!
PUSSHEJ

Inside and out



Jacka/Bikbok, Halsduk/ginatricot, Kofta/ginatricot, Klänning/Gjort själv, Skor/Converse


WANTED




Tävling hos Fattybom


Nu är jag med och tävlar om den här goda parfymen hos FATTYBOM!
Var med du också! Klicka på länken här.
KRAM

Nyklippt


Sådär, nu är jag nyklippt! Det är så skönt med fräscht hår, och lugg fick det bli! Jag är supernöjd, nu är det lite liv i håret i alla fall.
Nu ska jag plugga en stund, om 1 ½ timme ska jag tillbaka till skolan för ett klassmöte om vår ev. klassresa.
PUSS

Cutting it

Nu går jag snart och klipper mig!
Ni får se resultat sen!
KRAM

vitaminwater


Idag köpte jag en vitaminwater. Har hört att den är god och skulle pigga upp lite och den gjorde allt det. Och god var den. Tummen upp för den!

Crazy hair


Utomhusoutfiten består av
Hårband/Gjort själv, Jacka/Bikbok, Leggings/Bikbok, Skor/Converse, Väska/ginatricot.



Idag drog jag på mig mina raybans! Mmmm älskade sol. Så härligt. Gjorde klart mitt härliga hårband idag, tycker det är fint. Mitt hår var lite crazy idag, men i morgon ska det klippas.

Det är så skönt att ha converse nu! För jag, som många andra har ju redan börjat använda vårskorna. Snart smälter väl den här himla snön så då blir det väl till att sätta på sig stövlarna, men än sålänge funkar conversen.
puss


Ge mig, ge mig, ge mig


Bilder lånade från Frida Fahrman.
Frida är verkligen galet snygg. Enligt mig. Ursöt! Och hur snygg är inte den här outfiten?! Jag drömmer om den! Älskar jackan, den är från ginatricot! Men jag hittar den inte.. någon som har sett den i butik nyligen? TIPSA MIG!
puss

new


Bikini/H&M, Trosor/ginatricot, Tröja/ginatricot


Outfit of yesterday


Gossip girl

Hej.
Förlåt för att det inte har varit någon uppdatering men igår var jag hos min farmor med hela familjen. Min syster hade kommit hem fårn Stockholm! Det var lite mysigt. När vi kom hem så funkade inte internet heller. Knas. Men nu funkar det, och jag behöver inte ens ha en nätverkssladd här i vardagsrummet. Gött.

Idag har jag nästan bara varit i kyrkan. Åkte dit vid.. halv tio i morse och övade sång och dans. Vi skulle nämligen dansa och sjunga på gudstjänsten. Vi övade dansen i säkert en timme, och tillslut satt den, men när vi gick in och precis skulle dansa så tappade alla bort sig. Eller alla, vi var tre stycken. Oj oj, det gick så dåligt! Men det var roligt, och jag tror inte riktigt någon brydde sig om att alla tre gjorde olika saker. Jag tycker om dom människorna så mycket. Massa massa.

Jag har shoppat lite med mamma idag också. Vi åkte till "DLK" efter gudstjänsten och jag kom hem med.. en bikini och en tröja. Mycket fint. Orkade inte träna idag heller! Har ju gått och blivit förkyld! Så nu går jag och nyser var fjärde sekund och snorar ner allt, mysigt.
Snart är det gossip girl också. Jag orkar inte skriva mer nu, blir trött i huvudet.
KRAM

Outfit


Tröja/pappas gamla, jeans/vila, halsduk/ginatricot, skor/converse, väska/accesorize


I bought some new stuff


solglasögon/ginatricot, converse/johanssons, väska/ginatricot, nagellack/h&m + puder/h&m


one two three

Hemma igen. Shoppat lite. Visar er snart.
puss


Minishopping


Hej hopp!
Nu blev det plötsligt till att göra ett snabbt inlägg. Ska nämligen åka till "det lilla köpcentret".. förresten får nog hitta på något smeknamn åt det DLK säger vi. Japp, ska snart åka till DLK med Frida och se om vi hittar något litet o shoppa kanske. Ska kolla på converse också! Mina håller på att gå sönder. Det gillar vi inte. Jag får nog ett litet bidrag från mina föräldrar om jag hittar några, hoppas jag! Hihi.
Vi hörs ikväll!
PUSS


030310

Hej!
Kom hem från skolan halv fem! HALV FEM?! Jag har aldrig varit i skolan så länge. Jag går ju bara i åttan, vad är detta? På en dag har jag spenderat 8 ½ timme, i skolan! Tänk vad mycket annat jag kunnat göra. Jag kunde ha sovit, försökt springa ett maraton, lekt inte-nudda-golv i mitt hus, åkt till heden 16 gånger, kollat på 16 avsnitt av vänner och gjort massa saker! Men inte då. Nej nej.
På engelskan idag skulle vi haft redovisningar, men läraren var inte där, så jag stickade hela den lektionen. Mycket roligt.
Nu är jag så shoppingsugen så jag spricker. Måste byta en tröja som jag fick av mamma och jag vill ha snygga tunikor och leggins med skinndetaljer! Har ju sparat pengar nu. Jag låter så desperat just nu.

Nu ska jag slappa lite till i soffan i alla fall, sticka lite till, sen blir det kanske en powerwalk med Elsa och lite pluggandet. Det är läget just nu!
FÖRRESTEN, om ni undrar varför jag inte har några outfitbilder så är det för att min kamera har gått sönder, så jag får se hur jag löser detta.
PUSS

From Gina with love


Cougar town


Sitter och kollar på Cougar town, riktigt roligt! Tummen upp. Börjar känna mig lite smått nervös inför engelskan också, känns som om det kommer gå sådär.. Attans.
Märkte också att jag är supershoppingsugen!
PUSS

Premiär!

Hejj!
Idag har bloggen legat tooooorrr. Jag vet. Åkte nästan direkt till konfan efter skolan och kom hem nyss. Och nu är det DESPERATE HOUSEWIVES!!!!!! Jag har inte tid att blogga nu, hehe.
Konfan var jättebra idag! Hade lite fel kläder för det kom nämligen en (snygg) kille från Balettakademien (tror jag) och lärde oss en dans som vi ska visa upp på söndag på min kyrkas gudtjänst. Gick väl sååådär idag men men, kul var det! Och jag kanske låter stressad nu, för jag vill se på tv. Ha det bra!
PUSS

Världens vackraste man


I want this bang



Hur söt är inte Shailene Woodley, too cute! Jag är helt kär i hennes hår också! Ska beställa frisörtid snart och då ska jag lätt klippa en sån här lugg. Får väl greppa tag om plattången varje morgon, men det är så värt det.
Nu är jag så trött och svettig så jag snart svimmer så jag ska väl öva lite engelska istället för att sitta här. Är fortfarande på dansen och åker hem om en timme.
PUSSPÅER

Jag vill resa

Hej!
Har kommit hem från skolan, sköönt. Dagen har varit bra, drog på mig mjukisbyxor i morse och segade genom hela dagen. Nu ska jag snart åka till dansen och träna! Ska bli göttis. Först mtv, sen plugg och sen dancehall. Ingen capoeira. Fy fan.
I idrotten i skolan håller vi på och skriver mat- och träningsdagböcker nu. Ska bli spännande att se vad jag uppnår i slutet av detta. Inget typ.
Värst vad deppigt allt låter? Jag är inte deppig, lite trött kanske.

FÖRRESTEN! Har suttit och kollat i bland STS språkresor. Det finns så sjukt många häftiga resor! En i USA, man åker från Los Angeles till New York!! Superdyrt men sååååå värt det! Men det finns också en resa till Brighton med danskurser. Man kan åka till Frankrike, Kina, Grekland, Malta, SYDAFRIKA och Australien också! Det är helt sjukt.. Jag är så supersugen på Sydafrika, USA och Australien. Nu blir det till att spara pengar!
Men först ska jag dra och dansa lite,
puss

Personligt Shopping bloggar Blogglista.se bloggping BlogRankers.com Bloggparaden Shopping och Mode bloggar BlogglistanBlogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0